efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София) , Неделя

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: efbet Лига: Локомотив (Пловдив) - Левски (София) , Неделя

Мнениеот koisa » 14 дек 2019 12:26

Какъв съдия, какви 5 лева? Ние първо трябва да се научим да играем футбол и тогава да ги мислим съдиите... Щото, ако пак имаме само 1-2 точни удара за цял мач, то тогава съдията няма да ни е виновен, че не създаваме положения или няма кой да ги вкара.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 14 дек 2019 12:27

alexdb написа:
metodito написа:
alexdb написа:
metodito написа:Бе ние да си опечем питката, пък съдията...
Само ме е страх от Тиам, Мартин и Жиката. Ако на Мартин му свирят всичките влизания, както трябва, тоя пич мач я завърши, я не. Жиката пък лесно се пали, както видяхме на няколко пъти и някой от Локото, ако го провокира, нашия няма да му остане длъжен. За Тиам... Добре, че не са ни такива хирурзите - от три-четири шпагата, които са му точно като по конец, един не улучва. И ако чернодрешкото реши да се прави на стриктен... Така че, всъщност, да. Може да повлияе. Дано Хубчев успее да им налее малко акъл на тези тримата,

Ами точно тоя чернодрешко ще се прави на стриктен ;) . Не знам ръководството ни къде дреме, че все се получава важните ни мачове да ни ги свири придворния съдия Ст. Тодоров или в краен случай Н. Йорданов. От сега съм почти сигурен, че тоя ще го назначат и за мача за купата. Но ние сме си виновни като си траем.

Аз пък точно тук не намирам вина в ръководството. Помниш ли как при Гонзо... почти две години ли бяха? не ни бяха давали дузпа.
В Домуз ага лигаспор е така.

Това не е причина да си траем. Преди години умрелите бълваха декларации срещу Никито Йорданов и май до смъртта им този не посмяха да им го сложат да им свири.
Този си е поръчков отвсякъде и теслите от него са брутални. С този съдия съм много скептичен, че утре можем да вземем нещо от мача. Само стой и гледай каква корида в едната посока ще допусне, а в другата още първото полувреме ще наизвади куп картони за неправилно дишане. Отделно обърни специално внимание как ще свири нарушенията. Ние едва ли ще получим такова на по-малко от 30 м. от вратата им.
За съжаление на този етап сме доста слабички, че да пренебрегнем фактора съдия и да им направим една тройка за 20-30 мин. и авантите да се обезсмислят.

Аз пък честно да ти кажа, гледайки играта, тренерите и съставите на "Левски" и Локо и други неща (спокойствие, организация), ако бива изпълнявана поръчка в този мач ще е във вреда на Локо. Просто поставяйки нещата в перспектива, и особено сравнявайки срещите между нас с Лудогорец и тази на Локо в Разград, Локо представлява по-голяма заплаха за Лудогорец, отколкото "Левски". Така че...

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 14 дек 2019 15:17

Крушарски: Мачът с Левски е твърда единица, преследваме шампиона
14 декември 2019

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 14 дек 2019 17:28

metodito написа:
alexdb написа:
metodito написа:
alexdb написа:
metodito написа:Бе ние да си опечем питката, пък съдията...
Само ме е страх от Тиам, Мартин и Жиката. Ако на Мартин му свирят всичките влизания, както трябва, тоя пич мач я завърши, я не. Жиката пък лесно се пали, както видяхме на няколко пъти и някой от Локото, ако го провокира, нашия няма да му остане длъжен. За Тиам... Добре, че не са ни такива хирурзите - от три-четири шпагата, които са му точно като по конец, един не улучва. И ако чернодрешкото реши да се прави на стриктен... Така че, всъщност, да. Може да повлияе. Дано Хубчев успее да им налее малко акъл на тези тримата,

Ами точно тоя чернодрешко ще се прави на стриктен ;) . Не знам ръководството ни къде дреме, че все се получава важните ни мачове да ни ги свири придворния съдия Ст. Тодоров или в краен случай Н. Йорданов. От сега съм почти сигурен, че тоя ще го назначат и за мача за купата. Но ние сме си виновни като си траем.

Аз пък точно тук не намирам вина в ръководството. Помниш ли как при Гонзо... почти две години ли бяха? не ни бяха давали дузпа.
В Домуз ага лигаспор е така.

Това не е причина да си траем. Преди години умрелите бълваха декларации срещу Никито Йорданов и май до смъртта им този не посмяха да им го сложат да им свири.
Този си е поръчков отвсякъде и теслите от него са брутални. С този съдия съм много скептичен, че утре можем да вземем нещо от мача. Само стой и гледай каква корида в едната посока ще допусне, а в другата още първото полувреме ще наизвади куп картони за неправилно дишане. Отделно обърни специално внимание как ще свири нарушенията. Ние едва ли ще получим такова на по-малко от 30 м. от вратата им.
За съжаление на този етап сме доста слабички, че да пренебрегнем фактора съдия и да им направим една тройка за 20-30 мин. и авантите да се обезсмислят.

Аз пък честно да ти кажа, гледайки играта, тренерите и съставите на "Левски" и Локо и други неща (спокойствие, организация), ако бива изпълнявана поръчка в този мач ще е във вреда на Локо. Просто поставяйки нещата в перспектива, и особено сравнявайки срещите между нас с Лудогорец и тази на Локо в Разград, Локо представлява по-голяма заплаха за Лудогорец, отколкото "Левски". Така че...

Не знам какво е мерилото. За мен е преките мачове. А този точно с Локо Пд го взехме с лекота и превъзхождахме тотално противника по всеки показател. За мен позицията на Локомотив е по-скоро късметлийска защото поне в няколкото мача в които съм ги гледал показват много посредствена игра и чисто игрово на мен Арда и Черно море играят много по-грамотен футбол. Ще видим утре.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 14 дек 2019 17:35

koisa написа:Какъв съдия, какви 5 лева? Ние първо трябва да се научим да играем футбол и тогава да ги мислим съдиите... Щото, ако пак имаме само 1-2 точни удара за цял мач, то тогава съдията няма да ни е виновен, че не създаваме положения или няма кой да ги вкара.

Всъщност точно защото не блестим особено съдията може да е решаващ фактор ;) . То и точните удари, пък и неточните и цялата динамика на един мач си зависи от съдията и какво ще ти позволи. Тук не става въпрос да пусне гол от засада или да свири измислена дузпа за противника или на теб да не ти даде (не, че и това го няма), а за финото съдийско подпиране което на пръв поглед не е толкова забележимо, но пък за сметка на това е 100% ефективно и срещу нас работи прекрасно, особено при надъхан противник. То ти стига да ти накъса играта, да извади набързо жълти картони на опорните ти халфове и на някой от бековете, да не знае какво е авантаж, да пуска да те наритат като коне без последствия и всяко лягане на противника да се свири (както се казва на разговорен фенски език "съдията да те натика в твоето нак. поле") то е предостатъчно.

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 14 дек 2019 17:38

alexdb написа:
koisa написа:Какъв съдия, какви 5 лева? Ние първо трябва да се научим да играем футбол и тогава да ги мислим съдиите... Щото, ако пак имаме само 1-2 точни удара за цял мач, то тогава съдията няма да ни е виновен, че не създаваме положения или няма кой да ги вкара.

Всъщност точно защото не блестим особено съдията може да е решаващ фактор ;) . То и точните удари, пък и неточните и цялата динамика на един мач си зависи от съдията и какво ще ти позволи. Тук не става въпрос да пусне гол от засада или да свири измислена дузпа за противника или на теб да не ти даде (не, че и това го няма), а за финото съдийско подпиране което на пръв поглед не е толкова забележимо, но пък за сметка на това е 100% ефективно и срещу нас работи прекрасно, особено при надъхан противник. То ти стига да ти накъса играта, да извади набързо жълти картони на опорните ти халфове и на някой от бековете, да не знае какво е авантаж, да пуска да те наритат като коне без последствия и всяко лягане на противника да се свири (както се казва на разговорен фенски език "съдията да те натика в твоето нак. поле") то е предостатъчно.

Кой съдия трябва да свири мачовете на "Левски", за да си доволен? Всеки, който не ви даде поне една дузпа на мач, е поръчков.
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 дек 2019 17:45

goshopileto написа:
alexdb написа:

Кой съдия трябва да свири мачовете на "Левски", за да си доволен? Всеки, който не ви даде поне една дузпа на мач, е поръчков.

Едно време бяхме доволни от всички германски съдий, които ни свиреха в първенството. Аз помня името на само един - Дитер Паули.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

goshopileto

Мнениеот goshopileto » 14 дек 2019 17:48

damyanov1963 написа:
goshopileto написа:
alexdb написа:

Едно време бяхме доволни от всички германски съдий, които ни свиреха в първенството. Аз помня името на само един - Дитер Паули.

Тогава си поръчвайте само чужди съдии, защото явно нашите не са нивото, което показва "Левски" в първенството...и в ЕКТ.
[rimg]https://a.radikal.ru/a15/2002/e5/6301ddc0a894.gif[/rimg]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 14 дек 2019 20:03

Абе виждаме и другите ни отбори как се представят в ЕКТ. Щом и най-добре представящия се отнася 6-ци, че и от изпадащ отбор, защо трябва да коментираме само представянето на Левски?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

sandi74

Мнениеот sandi74 » 14 дек 2019 20:14

Лудогорец са ясни.За N-ти път ще са шампиони подред и то отново с убийствена лекота и без абсолютно никаква конкуренция.Имат 6 участия в груповата фаза на евротурнирите от които в четири са преодолели груповата фаза.Кирчо Домусчийчето дори от футболчето знае и може да изкарва прилични кинти а за другите му проекти да не говорим.Едва ли има две мнения по въпроса че от всякъде е на огромна печалба.Който го може си го може.Факт.Едва ли има трезво мислещ човек който да не е наясно че ако пожелае с лекота ще направи Лудогорец шампион 20 пъти поред.В България в момента има само един отбор-Лудогорец,всичко останало и за плява не става.

Върни се в “Левски”