Странджата написа:Аз не съм обиден, той има лично проблем с мен. И виждайки отношението му спрямо Ники, явно той има проблем с нас, а не ние с него. С времето феновете на Левски ще разберат и узнаят много неща, но нека тепърва оставим нещата такива, каквито са.
Тези думи, ако са негови ...
Според мене това са обвинения срещу Хубчев. Ако са основателни - т. е ако се опират на факти или преживяно, да се премълчават тези факти и тези преживявания не помагат на Левски (за Хубчев не става дума, макар че евентуално негово недоброжелателно поведение не го прави достоен за Левски). Но ако са неоснователни - т. е. субективни, а не обективни, недомлъвките са не само вредни за Левски, понеже създават настроения, но и зле говорещи за този, който премълчава, а само подхвърля ...
Аз пък прочетох написано това:
https://topsport.bg/botev-vratza/valeri ... igrae.html
Разочарование не, защото имах разговор с Хубчев на четири очи. Сигурен съм, че един ден като приключа кариерата си и стана треньор и аз ще имам такива мигове и отношения с футболисти. Казах му, че го разбирам и го приемам напълно. Той ми каза, че няма да разчита на мен, защото не влизам в плановете му. Не че не ме харесва като футболист, напротив, просто няма да мога да изпълнявам това, което иска. Приех го с уважение.
До ден днешен не съм излизал да плюя по него или по клуба. Напротив, аз не мога да плюя, там където съм ял и където феновете на Левски са ме обичали. Този клуб ми е на сърце. Единствената забележка, която имам към Хубчев е това, че не пуска Ники Михайлов. Не че е забележка, просто не разбирам защо не го пуска, при положение, че ни е национален вратар. В момента България има нужда от такъв вратар", заяви Божинов.
В което няма нападка. Заради това те питах какво е недостойното. Вярвай ми, ако искаше да прави мръсно, досега Хубчев да е само спомен за "Левски".
А скоропостижното му освобождаване не ти ли говори именно за това - че Хубчев има проблем с него.