Левски София - Ботев Враца | 3:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Re: Левски София - Ботев Враца | 28.09| 20:00 часа

Мнениеот metodito » 28 сеп 2019 15:11

Странджата написа:
Аз не съм обиден, той има лично проблем с мен. И виждайки отношението му спрямо Ники, явно той има проблем с нас, а не ние с него. С времето феновете на Левски ще разберат и узнаят много неща, но нека тепърва оставим нещата такива, каквито са.

Тези думи, ако са негови ...
Според мене това са обвинения срещу Хубчев. Ако са основателни - т. е ако се опират на факти или преживяно, да се премълчават тези факти и тези преживявания не помагат на Левски (за Хубчев не става дума, макар че евентуално негово недоброжелателно поведение не го прави достоен за Левски). Но ако са неоснователни - т. е. субективни, а не обективни, недомлъвките са не само вредни за Левски, понеже създават настроения, но и зле говорещи за този, който премълчава, а само подхвърля ...

Аз пък прочетох написано това:
https://topsport.bg/botev-vratza/valeri ... igrae.html
Разочарование не, защото имах разговор с Хубчев на четири очи. Сигурен съм, че един ден като приключа кариерата си и стана треньор и аз ще имам такива мигове и отношения с футболисти. Казах му, че го разбирам и го приемам напълно. Той ми каза, че няма да разчита на мен, защото не влизам в плановете му. Не че не ме харесва като футболист, напротив, просто няма да мога да изпълнявам това, което иска. Приех го с уважение.

До ден днешен не съм излизал да плюя по него или по клуба. Напротив, аз не мога да плюя, там където съм ял и където феновете на Левски са ме обичали. Този клуб ми е на сърце. Единствената забележка, която имам към Хубчев е това, че не пуска Ники Михайлов. Не че е забележка, просто не разбирам защо не го пуска, при положение, че ни е национален вратар. В момента България има нужда от такъв вратар", заяви Божинов.

В което няма нападка. Заради това те питах какво е недостойното. Вярвай ми, ако искаше да прави мръсно, досега Хубчев да е само спомен за "Левски".

А скоропостижното му освобождаване не ти ли говори именно за това - че Хубчев има проблем с него.

trex
Контакти:

Мнениеот trex » 28 сеп 2019 17:19

Не съм писал скоро значи няма да бием вероятно :roll: Да не сте близки приятели на Михайлов? Ако бяха почнали да налагат него щях да спра да гледам отбора, защото за мен той е по-слаб вратар. Колко гола му вкараха заради неправилно позициониране и забавен рефлекс. Не искам да говоря лошо за футболист на Левски, но за момента е да кажем в по-лоша форма. Що за глупости са това, че като е национален състезател трябва да му е гарантирано мястото в клубният му отбор. Май обратното е по-логично. Като се викат резерви на различни отбори в националния и се чудим що стана така. Не съм, не и няма да плача, че Божинов си тръгна. Михайлов е добра резерва и да си тръгне в момента имаме добър титулярен вратар, който ако беше по времето на Роси, сега щяхме да коментираме колко успешен сезон сме имали, но нали знаете за ако-то :lol: Стига пропаганда за Михайлов, че на всички им писна. Не може цял живот да разчиташ на име. Радвам се, че треньора не се води от измислен патриотизъм и приказки от този и онзи. Като паднем срам, нерви, ядове и това е. Следващият мач стискаме палци и тн.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 28 сеп 2019 18:44

ПФК Левски
1 Милан Миятович - ВРАТАР
20 Живко Кирилов Миланов - КАПИТАН
19 Йоанис Каргас
5 Холмар Ърн Ейолфсон
4 Иван Павлов Горанов
70 Мартин Николаев Райнов
23 Хали Ияне Тиам
7 Пауло Виктор Де Менезеш Мело
99 Станислав Ивайлов Иванов
14 Филипе Гутереш Нашименто
17 Найджъл Бенджамин Робърта

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 28 сеп 2019 19:33

goro_man написа:Ето казвам ти в прав текст ( не за първи път) Божинов беше празнувал гола срещу Етър около три седмици и резултатите му на теста бяха трагични (42 пункта кръвни телца при норма 155 и максимум на Найденов 172) след което Хубчев го изгони и никой не го взе цели три месеца . Предстой довечера да видим дали е наваксал стига драми и спекулации

Хубчев не го искаше още преди да са му мерили кръвните телца. А кръвни телца не играят на терена. Ако играеха, Найденов щеше да е Роналдо, ама не е .
На Алар, м/у другото колко са му кръвните телца? Щото до сега изглеждат по-малко отколкото на Божинов. А пък топките му в сравнение с неговите са си направо топченца . Ако не беше предубедеността на Хубчев спрямо Божинов, дали щеше да се представи по-зле от Алар?

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 28 сеп 2019 19:44

Айде стига с 34-годишния Божинов.
Казвате, че Хубчев ще "гради отбор", а искате в този отбор 34-35-годишни пенсионери!
Ако Божинов беше наполовина добър, колкото го изкарвате, струва ми се, че щеще да е в мааалко по-добър отбор от Ботев Вр.

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 28 сеп 2019 20:06

Някакъв линк за мача?

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 28 сеп 2019 20:13

ХООООООЛМАР!
Центрирането беше перфектно! Нашименто ли беше?

way
Контакти:

Мнениеот way » 28 сеп 2019 20:14

Явно ако се даде шанс на футболистите ставало.
До вчера беше Фалшименто, а сега си изкарва заплатата всеки мач.

Върни се в “Левски”