Славия - Левски | 21.09 | 20:00ч.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Славия - Левски | 21.09 | 20:00ч.
'Невъзможно слабъ се показа Бакаловъ' :D :D :D
И кво ся, ще ни разделят... кой ще е във В, кой ще е в Г?
И кво ся, ще ни разделят... кой ще е във В, кой ще е в Г?
Радо написа:sin4ec написа:Ако сложи 20 лева билетчето трябва всички, които отидем на стадиона да му се изсерем мощно под прожекторите, да му бъде добре!
Мача с Царско село на Националния беше 20.00 лева;
мача с " Витоша " беше 10.00 лева.
Така беше, факт, ние до последно си мислехме, че това е някаква шега, ама като стигнахме до касите и разбрахме, че е истина, пък като стигнеш до касите на стадиона връщане назад няма. Само дето Стойнето доста псувни и обидни скандирания отнесе по време на мача, така че - халал да са му тия пари. А за капак един пич до мен го прокълна с най-тежката клетва във футболна България - "Стойнееееее, Венци Стефанов да те глътне, дано!"

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

sinfen14 написа:Аз от така развилия се спор разбирам, че явно всички левскари живеем около Герена.В тоя форум явно няма админи вече...
Ясно. Те админите не живееха около Герена и за това са ги махнали...

sinfen14 написа:Аз от така развилия се спор разбирам, че явно всички левскари живеем около Герена.В тоя форум явно няма админи вече...
Нееее, аз съм в Банишора

Чета ви желанията и се спуквам от хилеж, ама аз искам да ги треснем както си трябва с много на малко... за назидание
"...в България има два отбора-"Левски" и юношите на "Левски..." Рихард Езра

blue avalanche написа:сини шампиони написа:Дано бием с 1:0 с гол в 90+ минута след дузпа, отсъдена след фал в атака и поне двуметрова засада. Да гледаш дебел Венци как се пени, безценно.
При дузпата топката се удря в гредата, НЕ ПРЕМИНАВА голлинията, но съдията маркира гол.![]()
След ,което съдията вади червен картон на вратарчето Петков, след второ жълт за оспорване на съдийското решение/ първия е бил преди една минута за бавене на времето/.

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
- modor
- Контакти:
4i4o Венци е турил 20 кинта за билети

"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Е, ние сме единствените, които гостуват в два различни сектора за гости все пак.
Пък и трябва да намаже нещо човека, сега му е паднало.

R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
21 Сеп 2019 г. Събота 20:00 ч.
ПФК Славия 1913 - ПФК Левски
ГС: Драгомир Димитров Драганов АС1: Веселин Мишев Добриянов АС2: Павлин Цветанов Михайлов
4-ТИ: Георги Кънчев Димитров
СН: Иван Захариев Вълчев
modor написа:4i4o Венци е турил 20 кинта за билети![]()
Усещам, че ще му излязат през носа, но да видим.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс