ЛЕ: Левски - АЕК Ларнака (Четвъртък)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Re: ЛЕ: Левски - АЕК Ларнака (Четвъртък)

Мнениеот koisa » 01 авг 2019 10:04

Ако отпаднем, нека поне да е достойно и с победа. :geek:
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
noo
Контакти:

Мнениеот noo » 01 авг 2019 10:04

Защо като напишеш мнение, темата не се появява най-отгоре в листата?

Testa_di_Legno
Контакти:

Мнениеот Testa_di_Legno » 01 авг 2019 10:14

Продължаването на този е етап е causa perduta, струва ми се... Прекалено много фактори в наша вреда се натрупват, за да можем да се надяваме на нещо повече от достоен реванш и победа за самочувствие: първо, резултатът от първия мач, колкото и нелеп да беше, е почти непосилен за преодоляване, още повече, че всеки гол в нашата врата ще тежи двойно; второ, без публика сме; трето, имаме сериозни кадрови проблеми; четвърто, исторически никога не сме преодолявали подобно изоставане. Все пак, ако можем да говорим за някакъв шанс за обрат, той минава - според мен, - през ранен гол за "Левски", евентуално изнервяне на противника, натиск и... каквото стане! Успех, "Левски"!
Само "Левски"!

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 01 авг 2019 10:15

noo написа:Защо като напишеш мнение, темата не се появява най-отгоре в листата?

Защото трябва админ или модератор да я качи при главните теми.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 01 авг 2019 11:05

Причината според мен шансовете ни да клонят към 0 е разликата в опита на играчите от двата отбора. Дори някак си да паднат 2 гола до 30тата минута, няма как да
изиграем перфектно останалата част от мача. Аз се надявам да имаме 15-20 минути в мача, в които да сме на един гол от изравняване на резултата, но се съмнявам, че ще стигнем и до там.
Но се чудя какво коментират фенове на отбори от дъното на таблицата вместо да обикалят за вазелин, че не остана време до другия уикенд, а Бат Петьо ще ги посрещне на дървен...

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 01 авг 2019 11:20

Отдавна небях виждал и тва. Фенове на Левски не вярват в продължаването, при положение, че тва е ТУРНИРЕН мач и като нищо може да завърши 5:0 за нас и 0:1 за тях.
Някво оневиняване на Хубче предварително ли е тва? Ако не се класираме да знам, че проблема не е в хубсев :lol: :lol: :lol: :lol:
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
tatusindo
Контакти:

Мнениеот tatusindo » 01 авг 2019 11:22

sinqkrepost1914 написа:Дано направим някакво чудо. Но и да не успеем се надявам на бърз и атакуващ футбол без значение от резултата. Мачкане на кипърските мангали и атаки до последната минута.

Принципно и за мен това е най-важното - аз чудеса не очаквам ... Но една добра игра и атакуващ футбол биха ме зарадвали.
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

На линия
drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 01 авг 2019 11:56

Warped написа:Отдавна небях виждал и тва. Фенове на Левски не вярват в продължаването, при положение, че тва е ТУРНИРЕН мач и като нищо може да завърши 5:0 за нас и 0:1 за тях.
Някво оневиняване на Хубче предварително ли е тва? Ако не се класираме да знам, че проблема не е в хубсев :lol: :lol: :lol: :lol:

Аз съм виждал фенове на Левски да пишат, че дори да паднем с 0-20, треньорът не е менте. Ти виждал ли си такива?

G_I_G
Контакти:

Мнениеот G_I_G » 01 авг 2019 12:00

Warped написа:Отдавна небях виждал и тва. Фенове на Левски не вярват в продължаването, при положение, че тва е ТУРНИРЕН мач и като нищо може да завърши 5:0 за нас и 0:1 за тях.

Толкова заблуден човек като теб отдавна не бях виждал!
Смазани по всичко , унижени, объркани, изплашени, отчаяни, примирени с тежката си съдба, ама пък един вЕрващ, бате, фен отнякъде изскочи и написа пасквилчето,че "отдавна" не бил виждал феновете да не вЕрват в продължаването.
Има само едно отдавна-и то е ,че отдавна, 10 години, Левски не е печелил абсолютно нищо, никакъв трофей.
Няма как да има вяра тука като 10 години и една купа дори не си спечелил, а всички съдии и медии са с теб във всеки един мач, наичайки те даже "гранд".
Гранд сте, да, гранд ПРОВАЛ.

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 01 авг 2019 12:03

Спокойно. Довечера на 99% отпадаме, така че ти и останалите безмозъчни олигофрени ( тук преобладават ) ще може да си плюете на воля. ;)

Върни се в “Левски”