ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Кой ще продължи

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Re: ЛЕ / Левски (София) - Ружомберок / 18.07 / 19:30

Мнениеот specter » 17 юли 2019 16:48

TreiD написа:Докато другите фракции не се обединят срещу запада, няма какво да стане. Как може от години 100 човека, да се гаврят с Левски, а после да ги преписваме фенове? Толкова ли е трудно тая измет да бъде изгонена от стадиона..

Трудно е, защото това не са просто обикновени футболни фенове, иначе отдавна да бяха изритани от Герена. С тях трябва да се занимава човек като Божков.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 17 юли 2019 16:49

TristaNNN написа:
delqnski47 написа:
TristaNNN написа:
delqnski47 написа:Чак мене ме хвана яд... :roll:

Тебе пък какво те касае? :roll:

Зависи в къв аспект ме питаш.Яд ме е,че такива тъпаци ми дишат въздуха.Инак ме касае до толкова,че имам някви приятели от твоя отбор.

Ами зачудих се какво те касае, понеже си привърженик на оня отбор и нямаш нищо общо с мача на Левски и посещаемостта пред стената на синия стадион.

Разбирам,да.
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 17 юли 2019 16:56

specter написа:
TreiD написа:Докато другите фракции не се обединят срещу запада, няма какво да стане. Как може от години 100 човека, да се гаврят с Левски, а после да ги преписваме фенове? Толкова ли е трудно тая измет да бъде изгонена от стадиона..

Трудно е, защото това не са просто обикновени футболни фенове, иначе отдавна да бяха изритани от Герена. С тях трябва да се занимава човек като Божков.

И още по-трудното е, че голяма част от тях и приближените им са спортистчета, но не по тенис на маса или кърлинг, ако ме разбираш ...
Мани го колегата какво разправя колко ли е било трудно, то на клавишчетата всичко е лесно.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
OOP
Контакти:

Мнениеот OOP » 17 юли 2019 16:57

groti написа:Няма такива пе**расти, като тия мишки със свастиките. Пожелавам им близка среща с Черепа.

А тука се опитваха да ги изкарат национални герои......... :oops: :oops: :oops:
От „Фен клуб Сектор Г”:
Всъщност няма „сливане”, няма и „обединение” – има единствено преименуване на Литекс, слагането на червени екипи на техните футболисти и използването на нашата емблема.

Mitata написа:Ние за чест и морал не говорим

meteorit
Контакти:

Мнениеот meteorit » 17 юли 2019 17:02

За никакви нео-нацисти не може да става въпрос, а за хора, изнудващи клуба. Ако в Европа се преследваше издигането на сърп и чук/което странно не е така/ щяха да вадят такива знамена.

В същото време е много нелепо хора, непознаващи национал-социализма, да заклеймяват. За УЕФА вече забранени са всички рунически символи и келтски кръстове, които сами по себе си нямат общо с нацизма, но понеже ги използвали навремето, не можело. Европа се управлява от толерантни либерал-фашисти. :idea:

А иначе тези, които си направиха "Б"изнес сектор вероятно са готвели провокации и затова клубът се отказва от видеостена.

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 17 юли 2019 17:12

Ами да го намерят по снимката и да му сцепят бузките в панделата. И едно дело за пропуснати ползи. Но за това трябва да има държава.

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 17 юли 2019 17:20

OOP написа:А тука се опитваха да ги изкарат национални герои......... :oops: :oops: :oops:

За съжаление си много прав .
Боли ме шнура за мача , тези докато имат достъп до стадиона все така ще бъде , хоп да отлепим ... хайде пак "националните герой " с черни фланелки , фенове на белото ни показват коЙ управлява този клуб вече години наред !
От години не им стъпвам в нарко сектора , призовавам и малкото останали левскари да престанат да ходят в Б , нека си останат 50-те наркоса с черни фланелки !
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 17 юли 2019 17:25

Крайно време е да ни изхвърлят от ЕКТ за срок между 5 и 10 години. Напълно го заслужаваме!

Потребителски аватар
Kotooshu
Контакти:

Мнениеот Kotooshu » 17 юли 2019 17:25

За колко може-ще ни изхвърлят 2 години ?
ЛЕВСКИ, ОЛЕ, СВОБОДА ОТ МУТРИТЕ!

tochavos написа:
Предпочитам ЦСКА с историята на Литекс, пред помийна яма с 30 титли.

:(

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 17 юли 2019 17:29

Eminem написа:Крайно време е да ни изхвърлят от ЕКТ за срок между 5 и 10 години. Напълно го заслужаваме!

И това е заради една шепа наркомани от които ще страдат всички ЛЕВСКАРИ! Я пак си помисли заслужаваме ли заради 50 наркомана това ?

Върни се в “Левски”