ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 0:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши срещата

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

gkostadinov
Контакти:

Re: ЛЕ / Ружомберок - Левски (София) / 11.07 / 19:30

Мнениеот gkostadinov » 09 юли 2019 14:30

Kiselichko написа:
nikoko написа:Здравко Димитров определено е най-доброто ни лятно попълнение, трябва обаче и Хубчев да има смелост да заложи на него, а не на Паулиньо например, който дръпна ръчната и забрави да я пусне

Не бързайте да не му се окаже много голям Левски. Едно е на село друго е в Левски.

Той и на село не е бил никой.. със Септември миналия сезон изпаднал, в мача с Арда кръгла нула, в мачовете с Локо Пд за купата пак кръгла нула. Тва са мачовете, които аз съм ги гледал.. представям си другите какво е било. Сезона завършва с повече жълти картони отколкото асистенции и голове :lol:
Имахме подобен житен бегач пернишкото Гарет Бейл - Милен Василев.. Това не са играчи дори за резерви в отбор, който има амбиции да бъде шампион, да взима купата или да прави пробив в евротурнирите :!:

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 09 юли 2019 14:49

gkostadinov написа:...отбор, който има амбиции да бъде шампион, да взима купата или да прави пробив в евротурнирите :!:

А смятате ли, че в последните години "Левски" е такъв клуб?
Клуб, който сменя шест треньора за година. Клуб, който нямаше спортен директор не знам колко време. И клуб, който всеки сезон се разделя с повече от половината си титуляри. Не знам как го виждате вие, но аз го бих определил само с една дума: несериозност.
Иначе за Здравко, подобно на други и аз съм оптимист за това момче. Както съм оптимист за Стаси, Юруков, Миятович, Алар и Найденов. За двата мача съм ....умерен песимист бих казал. А поводът за това е най-вече това, че сме лишени от публика втория мач.

Все си мисля, че с публика, Хайдук нямаше да ни смачкат така в София, както го направиха.

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 09 юли 2019 15:36

Дано запада не направят някоя глупост в Словакия за отмъщение,че им спряха кранчето :cry:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
LSFC 1914
Контакти:

Мнениеот LSFC 1914 » 09 юли 2019 16:02

mikata написа:Дано запада не направят някоя глупост в Словакия за отмъщение,че им спряха кранчето :cry:

Заради една групичка от наркомани страда цяла синя България.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 09 юли 2019 16:23

mikata написа:Дано запада не направят някоя глупост в Словакия за отмъщение,че им спряха кранчето :cry:

Няма да направят нищо, защото словашкият Ушев вече е приготвил палките и хич няма да ги бави. ;)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 09 юли 2019 17:36

Вече имаме отговор на въпроса кой ще пази. Жалко, че е по втория начин. Бързо възстановяване на Ники, а Миятович дано се справи успешно.

Титулярният вратар на Левски Николай Михайлов е аут за старта на сезона, научи Sportal.bg. Стражът е получил контузия на снощната тренировка на "сините", която ще го извади от първите мачове на тима в Лига Европа и Първа лига. Тази сутрин 31-годишният футболист минал ядрено-магнитен резонанс преди представянето на новата фланелка за сезон 2019/2020 година, на което демонстрира вратарския екип за тази кампания пред медиите. Прегледът е показал, че бившият играч на Ливърпул, Твенте, Верона, Мерсин и Омония (Никозия) има разтежение първа степен на връзката на дясното коляно и възпаление на залавното място.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
DaNi_mLaDeNoV
Контакти:

Мнениеот DaNi_mLaDeNoV » 09 юли 2019 17:51

nikoko написа:Здравко Димитров определено е най-доброто ни лятно попълнение, трябва обаче и Хубчев да има смелост да заложи на него, а не на Паулиньо например, който дръпна ръчната и забрави да я пусне

Еми то ако играем със скритата 9та стаси отпред ни трябва още едно крило освен паулинката.
[wrapimg=]http://e2.365dm.com/17/11/16-9/30/skysports-heung-min-son-tottenham-hotspur-football_4147881.jpg?20171105145303[/wrapimg]

Радо
Контакти:

Мнениеот Радо » 09 юли 2019 18:22

metodito написа:Тегав мач, 2-1, а вкъщи - 2-0!

отписвайте ги всеки път зада бият ;)

Върни се в “Левски”