Авторе, Тодор, Модор или както се казваш, имам два лесни въпроса :
Ти каква кола караш ?
А каква си мечтаеш да караш ?
Виждаш ли, и в Левски е същото....и затова народа мрънка, щото действителността няма много общо с желанията.
А дали мрънка с право или без право, това да кажат "умниците".
Левски: Всекидневно мрънкане
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Левски: Всекидневно мрънкане
Kris_men2000 написа:ААААУУУУУУ нямам нерви вече.Този аржентинец или да слиза от рейса или да хваща пътя за ЮАР.Къде се дяна този исполин.Няма да го чакам цяла седмица да подписва.да се взима в ръце и да подписва да не идвам до там,че........
Че да видим. Този сигурно ще е пък Марадона. Меси не успя да се наложи, сега да видим Марадона, поне на ръст го докарва като Марадона. Иначе беше казахстанския Меси преди да дойде, на отиване вече си е Йеркебулан Сейдахмет по сайтовете.

- damyanov1963
galin56 написа:Kris_men2000 написа:ААААУУУУУУ нямам нерви вече.Този аржентинец или да слиза от рейса или да хваща пътя за ЮАР.Къде се дяна този исполин.Няма да го чакам цяла седмица да подписва.да се взима в ръце и да подписва да не идвам до там,че........
Че да видим. Този сигурно ще е пък Марадона. Меси не успя да се наложи, сега да видим Марадона, поне на ръст го докарва като Марадона. Иначе беше казахстанския Меси преди да дойде, на отиване вече си е Йеркебулан Сейдахмет по сайтовете.![]()
![]()
Ти се интересуваш от Левски повече от мене, аз още не съм му запомнил името

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
damyanov1963 написа:
Ти се интересуваш от Левски повече от мене, аз още не съм му запомнил името

Не бе, копирах го и аз, кой нормален човек(айде българин) ще запомни такова име.

- сини шампиони
Като ще се мрънка и аз да се включа. Искам играчи с имена Тодор, Георги, Иван и подобни. Какво и това Холмар Ейолфсон или Еркебулан Сейдахмет?
Че аз докато обяснявам на комшията кой играч е и то полувремето свършило. За това играчи с имена които са лесни за произнасяне. Иначе ня'а им стъпим на стадионО. 

И само Левски оле
-
Аз на ЕйлофсУн ( така казват, че се произнася, щом е от скандинавски прозизход ) ... Му вимам Холми, лесно-бързо, качествено.сини шампиони написа:Като ще се мрънка и аз да се включа. Искам играчи с имена Тодор, Георги, Иван и подобни. Какво и това Холмар Ейолфсон или Еркебулан Сейдахмет?Че аз докато обяснявам на комшията кой играч е и то полувремето свършило. За това играчи с имена които са лесни за произнасяне. Иначе ня'а им стъпим на стадионО.

- metodito
- Контакти:
А аз си мечтая за връщане на другарския съд. На входа на тези места - т.нар. електронни форуми, да има декларация за преданост към официалната позиция, а другомислието и изявата на различно мнение да се обяви за престъпмисъл и да се наказва по най-справедлив начин - носителите на подобни престъпмисли да си носят наказателната отговорност. Да се свети името Срасово, Пинокиево и Красиолимпиадиево. Хоуг.
- Странджата
- Контакти:
- metodito
- Контакти:
Странджата написа:https://www.kotasport.com/v-levski-nay-posle-saboriha-barakata-golyamata-razlika-noviat-bos-harchi-pari-taka-kato-che-sa-negovi/?fbclid=IwAR16faGW_eQNU8dVnr6gwwhjOoJS8ug8-QrRZycMRR1xlxRAx-oslE7Pbng
Но ЗАЩО тук, приятелю Странджа. Защо само тук, бога ми??? Този текст трябва да бъде направен като ВАЖНА тема, заключена и качена най-високо. Обръщам се с молба към модерацията за това. Благодатен дъжд за клуба е това ръководство и статията, новата Библия трябва да ни стане. Без никакво съмнение! Алелуя!!!
Предполагаме дори, че изпълнителният директор Павел Колев е сервирал на масата на НОВЕ Холдинг предложение за своето възнаграждение, което ще зависи от това, което е свършил, и от резултатите, които е постигнал
Ето това е едно от проникновенията в този така вълшебен текст, при което, признавам си, братя, ей богу, признавам си няма как - ами... пуснах сълза. Даже, срам не срам, ще ви кажа честно и с извинения - ами... понасрах се от вълнение и радост. Човещинка. Каква проза. Разпространявай, Странджа, бързо. Този текст е новия ни канон. Хвала, братя. Хвала! Радост!!! Братя, радост!

Извинете ме, наистина, не мога да се успокоя. Тази нощ ще заучавам наизуст този така нежен, проникновен и премъдър текст. Благодаря ви.
Последна промяна от metodito на 20 юни 2019 22:22, променено общо 2 пъти.
-
Странджата написа:https://www.kotasport.com/v-levski-nay-posle-saboriha-barakata-golyamata-razlika-noviat-bos-harchi-pari-taka-kato-che-sa-negovi/?fbclid=IwAR16faGW_eQNU8dVnr6gwwhjOoJS8ug8-QrRZycMRR1xlxRAx-oslE7Pbng
Коя барака са бутнали?