Петър Хубчев
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Петър Хубчев
Ще изчакам официалната пресконференция, която би трябвало да даде и да отговори на доста любопитни въпрос, и които ще получи от журналистите. Като треньор на Левски по дефолт ще има доверието ми. Но Костов и Михайлов да останат, освен ако не получим солидна сума за тях. Примерите как играел Берое и националния отбор, не са коректни, защото ресурса им е лимитиран. Клоп и Почетино да поемат национала ни, едва ли ще се хвърлим да атакуваме шведи холандци и французи. Може и да греша, но....
-
- Контакти:
Фен съм на Хубчев,но като играч ! Един от най-добрите централни защитници ,които съм гледал,а съм гледал футбол над 60 години.За Хубчев като треньор на Левски какво да кажа.Ами ние си знаем,че не всеки "става" за нашия отбор.Трябва да е малко чешит,малко луд,ако щете...Ами ако стане ? Ако догодина по това време Левски води пред Лудогорец и неидентифицираното отборче с 7-8 точки ? Тогава какво ще кажете ? Хайде да го оставим да покаже какво може.Досега е показал,че може с посредствен материал да сглоби нелоши отбори и да постигне съответните успехи според нивото им.Нали не сте смятали,че е трябвало Берое да влезе в Шампионската лига,за да го признаем за добър треньор ? Или националният ни отбор да бие Франция с 3:0 и т.н.
А това,че се държи сдържано и дори рязко с нашите журналисти,заслужава само похвала.Те това и заслужават.Всички се държат като представители на жълтата преса : клюки,слухове,интриги,абе нещо като махаленски клюкарки...Вече не гледам пресконференции,по-добре да пусна "Папараци",отколкото да слушам от тъпи по-тъпи въпроси към треньорите и играчите.
И сега един стар виц за тези,които не го знаят.Един стоял на брега на морето,държал кофичка кисело мляко и,гребял с лъжица от него и го хвърлял в морето.Минал друг и го попитал : " Ти какво правиш ?" Нашият човек отговорил : " Опитвам да подквася морето" . Другият се присмял : " Хе-хе,това не може да стане ".А нашият отвърнал : " Ами ако стане ? ".
Та може и при нас НАЙ-ПОСЛЕ да стане !!! Дай Боже и само Левски !!!
А това,че се държи сдържано и дори рязко с нашите журналисти,заслужава само похвала.Те това и заслужават.Всички се държат като представители на жълтата преса : клюки,слухове,интриги,абе нещо като махаленски клюкарки...Вече не гледам пресконференции,по-добре да пусна "Папараци",отколкото да слушам от тъпи по-тъпи въпроси към треньорите и играчите.
И сега един стар виц за тези,които не го знаят.Един стоял на брега на морето,държал кофичка кисело мляко и,гребял с лъжица от него и го хвърлял в морето.Минал друг и го попитал : " Ти какво правиш ?" Нашият човек отговорил : " Опитвам да подквася морето" . Другият се присмял : " Хе-хе,това не може да стане ".А нашият отвърнал : " Ами ако стане ? ".
Та може и при нас НАЙ-ПОСЛЕ да стане !!! Дай Боже и само Левски !!!
-
- Контакти:
Не знам защо доста от вас, ама наистина като някои олигофрени вярвате в тази фалшива новина, че Хубчев не искал Костов, Михайлов, Божинов и т.н. Ако не иска Михайлов щеше ли да го извика в националния ... или пък Костов?
И аз не знам доколко е обмислено това решение да се назначи Хубев, но е грешно да се плюе още преди да е започнал да работи..... нека видим дали ще му вземат добри футболисти.... кои ще се махнат, кои ще останат.... и тогава да коментираме евентуално играта на отбора и тактиката. И на мен ми се иска Мъри да е треньор, но явно няма да е скоро, ако въобще се случи някога.... не е като да нямаше достатъчно възможности да се случи до сега.
Подкрепа за Хубев...... и за Павел Колев!
А относно тяхното отричане относно смяната на Дерменджиев с Хубев.... напълно нормално е ... тогава все още Хубчев беше треньор на националния отбор. Да не говорим, че момента в който се появи новината беше възможно най-лошия.... и въпреки това още тогава си личеше , че има някаква истина в това... най-вече в реакциите на Хубев при питане от журналистите дали това отговаря на истината.
И аз не знам доколко е обмислено това решение да се назначи Хубев, но е грешно да се плюе още преди да е започнал да работи..... нека видим дали ще му вземат добри футболисти.... кои ще се махнат, кои ще останат.... и тогава да коментираме евентуално играта на отбора и тактиката. И на мен ми се иска Мъри да е треньор, но явно няма да е скоро, ако въобще се случи някога.... не е като да нямаше достатъчно възможности да се случи до сега.
Подкрепа за Хубев...... и за Павел Колев!
А относно тяхното отричане относно смяната на Дерменджиев с Хубев.... напълно нормално е ... тогава все още Хубчев беше треньор на националния отбор. Да не говорим, че момента в който се появи новината беше възможно най-лошия.... и въпреки това още тогава си личеше , че има някаква истина в това... най-вече в реакциите на Хубев при питане от журналистите дали това отговаря на истината.
Петър Хубчев последните 6-7 години се доказа че се справя с българската обстановка. Постига добри резултати а и България и Берое не бъкат от звезди и таланти. Единствения проблем е че ще му трябва време да сглоби отбор а в Левски такова няма. Само за тоя сезон това е 6-я треньор. А за последните 5 сезона е 20-я треньор(който не вярва уикипедия ги брои). Това е несериозно просто. В такава обстановка е невъзможн да се работи, който и да е. Много аматьорско от страна на ръководството. То вярно, че Лудогорец последните 7-8 години доминира в бг, ама и със смяна на треньор на всеки 2-3 месеца едва ли е рецепта за догонване. Ако го оставят да работи поне 2 години ще е добре и за самия клуб, но като ги знам какви са идиоти най-вероятно септември ще се търси друг.
- metodito
- Контакти:
Не знам дали "ще му дам доверие". От мен нищо не зависи. Ако не му дам, ще го сменят ли? Продадат ли Костов на лято, ще имам отговор.
Мога да кажа кой загуби окончателно и безвъзвратно моето доверие. ПК. Той се оказа такава мишка, че името му даже му изписваме като ПК. Жалко. Жалко малко човече. Жалко, защото си мислех, че този верно е некой "по-така". Несъстоятелен тип и лъжец. Краси Иванов беше бушон и подлога. Тоя е по-долу. Да си завре дипломите и квалификациите дълбоко отзад и после да ги изяде. Циклоп.
Мога да кажа кой загуби окончателно и безвъзвратно моето доверие. ПК. Той се оказа такава мишка, че името му даже му изписваме като ПК. Жалко. Жалко малко човече. Жалко, защото си мислех, че този верно е некой "по-така". Несъстоятелен тип и лъжец. Краси Иванов беше бушон и подлога. Тоя е по-долу. Да си завре дипломите и квалификациите дълбоко отзад и после да ги изяде. Циклоп.
- metodito
- Контакти:
Що се отнася до Хубси... Като всички от онова поколение от 94-та. Прости момчета, помислили се за херои. Говоря за тези, които продължиха с футбола. Всеки от тях се видя що за леке е. Плоскочели малоумници. Ето Балъков. И той с преминаването в националния показа що за измекяр е, изоставяйки Етър. Хората му вярваха там, той ги предаде. Футболът ни следва държавата. Едни и същи некадърници и безродници се изреждат да я онодят тая държава, като невидели. И нямат срама, че таковат майка си. Позор!
- metodito
- Контакти:
PFK_Levski написа:Не знам защо доста от вас, ама наистина като някои олигофрени...
Ако Костов бъде продаден на лято ще се извиниш ли?
metodito написа:PFK_Levski написа:Не знам защо доста от вас, ама наистина като някои олигофрени...
Ако Костов бъде продаден на лято ще се извиниш ли?
И какво, ако го продадат Костов? Ще бъде първият продаден ли? Незаменими играчи от отбор непечелещ нищо няма. В смисъл, че могат и други да играят и пак да не печелим нищо

А Балъков сигурно е първият треньор, който оставя клуб (след сезона!), за да поеме национален отбор
vvessel написа:Някакви коментари за хората с които ще работи Хубчев? Каза, че ще е с екипа от националния, но като слушах Гонг , там май не са много очаровани. И какво става с Иванков в такъв случай?
Хубчев ще работи на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" заедно със своя треньорски щаб, с който работи начело на националния отбор на България: https://topsport.bg/levski/ofitsialno-l ... bchev.html
А именно- Левон Апкарян, Георги Донков и Армен Амбарцумян. Което значи, че Тодор Симов, Мечо Телкийски и Димитър Иванков са пътници. Без коментар.
wilge написа:vvessel написа:Някакви коментари за хората с които ще работи Хубчев? Каза, че ще е с екипа от националния, но като слушах Гонг , там май не са много очаровани. И какво става с Иванков в такъв случай?
Хубчев ще работи на стадион "Виваком Арена Георги Аспарухов" заедно със своя треньорски щаб, с който работи начело на националния отбор на България: https://topsport.bg/levski/ofitsialno-l ... bchev.html
А именно- Левон Апкарян, Георги Донков и Армен Амбарцумян. Което значи, че Тодор Симов, Мечо Телкийски и Димитър Иванков са пътници. Без коментар.
Така се прави - човек трябва да държи на екипа си и да е лоялен към тези , които са биле лоялни към него . Когато Хубчев беше освободен от Берое ( след като постигна за 3 години толкова трофеи и медали , колкото всички останали треньори преди него за 97 год , ) , помощниците му бяха помолени да останат и довършат сезона , но отказаха категорично . Апкарян е помощник на Хубчев вече 15 години ( от 2004 год . ) - първо в няколко отбора в Германия , а след това и във всички отбори в България , на които Хубчев е бил старши треньор .