ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) 0:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: ППЛ: ЦСКА-София (София) - Левски (София) , Събота
За купата в Разград се хвърлиха здраво и следващият мач в събота приключиха в 60та мунита . Днес доста се измориха и не вярвам в дербито да играят така 90 минути . Добър шанс за Левски , от мен все пак 1:1 !
miro_rz написа:За купата в Разград се хвърлиха здраво и следващият мач в събота приключиха в 60та мунита . Днес доста се измориха и не вярвам в дербито да играят така 90 минути . Добър шанс за Левски , от мен все пак 1:1 !
Ха-ха, и ние искахме такъв резултат на Левски-Лудогорец, ама....Докато вие ще се разходите срещу Ботев - съдба! Очаквам скучен мач, в който да се надлъгваме и едно неверооооооооооятно противоборство на единия фланг, между Стаси и Лясков, направо ще е за Оскар!

от Kris_men2000 » 31 юли 2019 00:31
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Целият проблем на Левски не е в ръководството или в славинизацията а в това , че 90% от феновете са тъпи като магарета и грам не разбират от футбол
Кого ше обесите ако и тоя мач паднете?
а) Некой от играчите
б) Чичо Гоши
в) Нема значение, въпроса е некой да го отнесе
а) Некой от играчите
б) Чичо Гоши
в) Нема значение, въпроса е некой да го отнесе
samo_levski написа:идеално равен терен, тревата зелена, иде ти да почнеш да я пасеш
-
- Контакти:
Бием ЦСКА-София и ги вадим от играта за титлата - безценно 

-
- Контакти:
Ние сме единствения отбор, който с 3-ма нападатели е възможно да не играе нито един от тях, миналият мач с 4-ма защитници, Тиам игра централен... пълен абсурд е всичко това!!!! Ще ни съсипят оранжевите!
Jordan1914 написа:Ние сме единствения отбор, който с 3-ма нападатели е възможно да не играе нито един от тях, миналият мач с 4-ма защитници, Тиам игра централен... пълен абсурд е всичко това!!!! Ще ни съсипят оранжевите!
Нямаме нужда от нападатели, докато Преселниците си вкарват автоголове. В тях ми е надеждата.

Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Трябва да играят освободено. Ясно е в кой ще е напрежението. Трябва да се използва умората им и пренавиването им.
-
Абе стига с тия приказки за надъхвания, смелост, страст, бой и тем подобни.
Това е спорт ! Единственото което трябва да знаят играчите преди всеки мач е, че трябва да правят това, което трябва, могат и им е зададено като задачи от треньора. И трябва да го правят добре, с минимум отклонения.
Това е.
Аз винаги съм бил на мнение, че Левски няма големи съперници в България.
Стига с това надъхване, че "предстоящият мач е на живот и смърт", или... "Тия трябва да ги бием задължително, щото... Еди к'во си, нам к'во си".
Колкото по освободено и разкрепостено се играе футбол, толкова по добре се получават нещата.
Това е спорт ! Единственото което трябва да знаят играчите преди всеки мач е, че трябва да правят това, което трябва, могат и им е зададено като задачи от треньора. И трябва да го правят добре, с минимум отклонения.
Това е.
Аз винаги съм бил на мнение, че Левски няма големи съперници в България.
Стига с това надъхване, че "предстоящият мач е на живот и смърт", или... "Тия трябва да ги бием задължително, щото... Еди к'во си, нам к'во си".
Колкото по освободено и разкрепостено се играе футбол, толкова по добре се получават нещата.
- metodito
- Контакти:
realno написа:Jordan1914 написа:Ние сме единствения отбор, който с 3-ма нападатели е възможно да не играе нито един от тях, миналият мач с 4-ма защитници, Тиам игра централен... пълен абсурд е всичко това!!!! Ще ни съсипят оранжевите!
Нямаме нужда от нападатели, докато Преселниците си вкарват автоголове. В тях ми е надеждата.
Да чуем първо Божинката какво има да каже.