Георги Дерменджиев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

santi_santi
Контакти:

Re: Георги Дерменджиев е новия старши треньор на Левски

Мнениеот santi_santi » 21 яну 2019 16:04

Успех на Георги Дерменджиев.Дано да спечели съблекалнята и да върне в отбора Нашименто.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 яну 2019 16:22

[offtopic]
Вълчан написа:Левски назначиха един умен и тактичен човек за треньор.Мога да каза че аз лично съм много доволен.Тои ще внесе едно спокоиствие и футболистите ще се отпуснат и мислят само за игра.Моите почитания към господата Стоилов и Сираков но те не спряха от няколко месеца да критикуват и дават акъли.Със тези си деиствия настроиха и не малка чест от феновете към треньори и ръководство.Правилно Колев дори и не ги предвиди като хора можещи да дадат нещо на отбора въпреки безспорните им успехи преди доста време обаче.Пожелавам на феновете повече търпение и спокоиствие защото е ясно че до края на сезона нищо феноменално не може да се очаква.Сега и които бъде привлечен трябва да бъде одобрен от треньора.

Не е даване на "акъл", пич. Този човек е в пълното си право да изказва мнение и е дал на "Левски" достатъчно и като футболист, и като треньор. Най-малкото, последната титла дойде с ядро от негови футболисти. И тези, които е "настроил", те са си били настроени срещу него отпреди. ...еничарска работа. :|[/offtopic]

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 21 яну 2019 16:34

Успех на новия треньор на "Левски", има кредит на доверие от мен! Що се касае до жлъчните коментари относно неговото назначение от страна на някои фенове на други отбори, те само доказват, че Павел Колев не е сгрешил в своя избор... ;)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

csimoen2
Контакти:

Мнениеот csimoen2 » 21 яну 2019 17:02

metodito написа:[offtopic]
Вълчан написа:Левски назначиха един умен и тактичен човек за треньор.Мога да каза че аз лично съм много доволен.Тои ще внесе едно спокоиствие и футболистите ще се отпуснат и мислят само за игра.Моите почитания към господата Стоилов и Сираков но те не спряха от няколко месеца да критикуват и дават акъли.Със тези си деиствия настроиха и не малка чест от феновете към треньори и ръководство.Правилно Колев дори и не ги предвиди като хора можещи да дадат нещо на отбора въпреки безспорните им успехи преди доста време обаче.Пожелавам на феновете повече търпение и спокоиствие защото е ясно че до края на сезона нищо феноменално не може да се очаква.Сега и които бъде привлечен трябва да бъде одобрен от треньора.

Не е даване на "акъл", пич. Този човек е в пълното си право да изказва мнение и е дал на "Левски" достатъчно и като футболист, и като треньор. Най-малкото, последната титла дойде с ядро от негови футболисти. И тези, които е "настроил", те са си били настроени срещу него отпреди. ...еничарска работа. :|[/offtopic]

Имаш в предвид ядрото, което остана на 16 т зад ЦСКА (RIP)?

Искам да те питам - доволен ли си от смяната на Русев, отоговори ми с ДА или НЕ, моля?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 21 яну 2019 17:22

csimoen2 написа:[

Имаш в предвид ядрото, което остана на 16 т зад ЦСКА (RIP)?

Искам да те питам - доволен ли си от смяната на Русев, отоговори ми с ДА или НЕ, моля?

Що за въпрос? И назад го казах: ДА. Не ме питай обаче дали съм доволен от идването на Черепа.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 21 яну 2019 17:31

Адмирации за избора на нов треньор! По това време на годината и при започнала зимна подготовка е голям късмет да успееш да докараш човек, който два пъти е играл, бих казал доста прилично, в групите на ШЛ. Българин е, което ще затвори устите на разните балканофили-философи. Ставал е няколко пъти шампион - ще затвори мантрата "няма шампионски манталитет". Но най-важното - при него каузата игра най-приятния за окото футбол - такъв, какъвто приляга на любимия ни тим - скоростен, красив, атакуващ и резултатен! Пълна подкрепа за Георги Дерменджиев от моя страна, макар че не би било реално да очакваме чудеса в близките месеци.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Вълчан

Мнениеот Вълчан » 21 яну 2019 18:35

metodito написа:[offtopic]

Нека пожелаем успех на Мъри някъде из Азърбаиджан или Казахстан или някъде където отглеждането на коне и продажбата на овча кожа е сериозен бизнес.Имаме си нов добър треньор и всичко останало е история.Дано новата която започва да се пише е по добра от старата.

Потребителски аватар
glupavidiot
Контакти:

Мнениеот glupavidiot » 21 яну 2019 18:39

Добре дошъл на Дерменджиев! Дано се справи със ситуацията! Моето мнение е, че за Левски един от най-полезните би бил Кокъла, ама мен никой не ме пита. Успех!

kimmy_rz
Контакти:

Мнениеот kimmy_rz » 21 яну 2019 19:23

Отличен избор за Левски - чичо Гошо е един от най-уважаваните хора от феновете на Лудогорец. На практика той е в основата на всички сериозни успехи на клуба. Добрите футболисти са актив, но да не забравяме и първите две шампионски години на Лудогорец с какви футболисти се случиха - шуменския Деко, Шоко моко, Бадема, Иван Стоянов и т.н. и т.н. Успех желая на Дерменджиев и Левски - дано да сте пред литекс-София

kempesmario
Контакти:

Мнениеот kempesmario » 21 яну 2019 19:48

одобрявам смяната на треньора. Успех на Георги Дерменджиев.

Върни се в “Левски”