Kris_men2000 написа:metodito написа:Kris_men2000 написа:пример Яблонски направо ми падна в очите.
На основание на една фалшива новина зачеркна всичко, направено от чеха?
Абе, това животинче футболчето верно не е за нас, българите.
Методи не е на основание на новините.На тези журналистически простотии не им обръщам никакво внимание.Зачеркнах чеха за поведението и играта му в последните мачове след преговорите с него за продължаване на договора му.Този чех няма нищо общо с мъжката и здрава игра от преди.Личи си , че всичко е емитация на футбол на пук на кого и той не знае.
Не знам. Аз го гледам като комплекс от причини. От моята камбанария нещата са доста по-различни и не изпитвам никакви съмнения относно отдадеността на Давид към клуба. Бая нещо преживя откак е в България и все още е тук. А според мен, той не е за българското, а за по-силно първенство. Но както казах, това си е от мойта камбанария.
Има две позиции, където не се правят промени - вратар и централна защитна двойка. Освен така важното разбирателство между вратар и защита, което при нас отсъства напълно, мисля, много е важно как ще се "стиковат" двамата пред вратаря. Давид и Холмар са като дупе и гащи. А инак, който да сложиш до Белаид, все ще изглежда като щета. За последните пет години сигурно сме извъртели 10 различни защитни двойки и вратари. Това просто не е сериозно.