ППЛ: Левски (София) - Верея (Стара Загора)/ 7:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Верея (Стара Загора) , 26.10.

Мнениеот TristaNNN » 24 окт 2018 15:07

specter написа:Гледам, че една фракция е публикувала във Фейсбук за Митрев и отправя поредната заплаха (изключително левскарско, между другото) към всеки, който дръзне да го иронизира или освирка. Та, предполагам отново ще се наслаждаваме на уменията му още срещу Верея...

Дай да я видим.
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 24 окт 2018 15:08

TristaNNN написа:
specter написа:Гледам, че една фракция е публикувала във Фейсбук за Митрев и отправя поредната заплаха (изключително левскарско, между другото) към всеки, който дръзне да го иронизира или освирка. Та, предполагам отново ще се наслаждаваме на уменията му още срещу Верея...

Дай да я видим.

Левскари,

Отправяме важно съобщение към цялата синя общност. Научихме, че под рамката на вратата ще застане доскорошният капитан на отбора Божидар Митрев, ние като организация няма да допуснем подмятания и освирквания към нито един играч, на когото треньорът ни Славиша Стоянович се е доверил.

Уведомяваме всеки един от вас, без значение в кой сектор или блок е заел своето място, че при неспазване на взетото решение ще се разправяме с инициаторите и изпълнителите на анти-левскарската проява, както сметнем за добре!

Ние не режем гредите на стадиона си, а подкрепяме Левски докрай!

Всички на стадиона, рамо до рамо, за Левски София!

Успех, Божка!
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 24 окт 2018 15:14

Ами браво, нямам думи просто ...
Сега, след като се надяваме да понапълним стадиона, можем преспокойно да очакваме да станем свидетели и на малце кьотек, щото от няколко хиляди човека все ще има такива, които не могат и едва ли ще искат толкова бързо да забравят геройските прояви на нашия резервен капитан. И в момент, в който отбор и публика са едно цяло, ще стане така, че ще се изсерем на всичко хубаво досега. Да не говорим как би се отразило това на всички, които ще решат да сефтосат обновения детски сектор и на тези, които ще отидат на мача само заради левче жеста на ръководството. :?
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 24 окт 2018 15:28

Божидар Митрев освен, че е некадърник, е и предател. Предаде собствения си клуб като реши да не излезе през второто полувреме на решаващ мач. От този миг тази личност повече не трябваше да има място на Герена. Трябваше да бъде глобен, изваден от първия отбор и разкаран скоропостижно. За подобна на неговата постъпка във военно време се полага разстрел.
Тук въобще няма да коментираме една камара точки, които изпуснахме миналата година заради балъшките му отигравания.
Искрено се надявам новините, че ще върнем Пламен Илиев през зимата да се окажат верни!

SANSIRO7
Контакти:

Мнениеот SANSIRO7 » 24 окт 2018 15:49

Божката да ходи в цирка и да си сменя професията. А тия "фенове' следващият път, като отправят призиви хората да ходят на мачове, да си помислят за малоумните ултиматуми.

Потребителски аватар
анто маина

Мнениеот анто маина » 24 окт 2018 15:52

modor написа:
Ние не режем гредите на стадиона си, а подкрепяме Левски докрай!

Те само чупят и мятат седалки от стадиона си.......

И малко побийват :lol: (Футболистите на "сините" тръгнаха да поздравят феновете, които обаче ги атакуваха и опитаха да принудят да съблекат фланелките си. Имаше и подгонени от запалянковци, слезли на пистата с предмети и пръчки.

Александър Александров съблече екипа си, докато Мехди Бурабия отказа и се прибра в съблекалнята. Веселин Минев бе ударен)

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 24 окт 2018 16:01

SANSIRO7 написа:Божката да ходи в цирка и да си сменя професията. А тия "фенове' следващият път, като отправят призиви хората да ходят на мачове, да си помислят за малоумните ултиматуми.

Аз се колебаех дали да ида на мача (за мен това са и път, и пътни, не е левче за мача само), но току що реших да НЕ го посетя. Живи здрави, щом ще защитаваме тая пикла 'както сметнем за добре'.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 24 окт 2018 16:24

Наркоманчетата са се превъзбудили нещо. С удоволствие ще гледам как ще бъдат заглушавани от Сектор А през целия мач :lol:
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 24 окт 2018 16:27

Знам, че паметта им е къса, ама..

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=QMa36a5xjAk[/youtube]
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 24 окт 2018 16:33

Споко, на тях им е простено всичко. ;) Те си имат кетъринг, официален феншоп на стадиона, охрана, левче от билетче... Имат право да заплашват и бият левскари, да заплашват и бият футболистите ни, да чупят нашия си стадион, да хвърлят седалки и да носят стотици хиляди левове глоба на клуба и наказания пред празни трибуни и т.н., и т. н. Но, МАЛЕ, само някой да си позволи да иронизира г-н Божидар Митрев!!!! :cry:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Върни се в “Левски”