ППЛ: Левски (София) - Славия (София) / 2:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Re: ППЛ: Левски (София) - Славия (София) / неделя /

Мнениеот wilge » 02 окт 2018 08:40

ralka_levskarka написа:
koisa написа:Чакаме включването на Нганиони и Виана... :oops: Видях, че в Топспорт са писали за евентуално привличане на Вашчук за постоянно. 8-)

Едва ли ще е скоро, квотата за чужденци извън ЕС е пълна.. :roll:

Я пак!
За да не гледаш тъпо: Естония е член на ЕС от 2005 година. България знаеш ли от кога е?
Сега по темата. Иска ми се да разграмим белите гъски за да затворим устата на онзи с шкембе метър на метър и уста два на два.

Muaddib
Контакти:

Мнениеот Muaddib » 02 окт 2018 08:41

Ще ми се да видя част от играчите, които получват по-малко възможности, да се включат и да запишат добри минути. Широчината в състава, с която на този етап разполагаме, ще е от полза за дългото Първенство, а и за Купата, ако имаме късмет да продължим, защото според мен гостуването във Варна ще е най-тежкия ни мач тази есен...

Славия направи Х с Лудогорец и беше на 1 минута да измъкне Х-а и на "Армията". Подценяването на Славия ще е груба грешка. Дори си мисля, че точно този мач е в графа "възможни грешки". В крайна сметка, не трябва и да се подценяват мачове и срещу Витоша, Септември и пр. , но ако важи правилото "след силна ръка се почива" , никак няма да ни е лесно.

Стабилни сме в центъра и в защитата. Успяваме лесно да се справяме с атакуващия футбол на противниците ни. Това се дължи на Хоумар§Яблонски/Белаид + Тиам. Общо взето Горанов и Цветкович допълват тази стабилност с мисъл за атака, което ни превръща в най-сериозния в България отбор, що се отнася до дефанзивните фази. Стиковането м/у двете линии и разбирането за това "как да се защитаваме" ни носят точките.

Тиам/ Мариани са отлично дуо, което тепърва ще се развива. Особено Мариани, което ми се струва научен футболист, умее да задържа, има удар и центрира много добре.

В нападение нещата не изглеждат толкова впечатляващо, меко казано, въпреки, че успяваме да реализираме напоследък. Обертан, Паулиньо и Кабрал са добри футболисти, но голмайсторът ни не изпъква, което обезсмисля усилията и на тримата. Костов/Буш нямат особено големи възможности, въпреки, че се стараят. Но май толкова си могат. Пожелавам им успех, но е време да разберат, че Левски има нужда от голаджията си. Ако не се справят, на зима могат спокойно да си потърсят друг клуб. Ако сме решили да правим нещо голямо , за Шампиони не искам да говоря, формата на някой измежду Костов,Буш, Ривалдиньо трябва да се подобри, в противен случай - още на следващия на мач срещу Лудогорец или срещу " - " ще си проличи "нешампионските" ни възможности.

1:0 за Левски, голмайстор Кабрал, пред 10к зрители.
Последна промяна от Muaddib на 02 окт 2018 08:50, променено общо 4 пъти.
"Хората цяла седмица чакат да стане петък, цяла година – да стане лято и цял живот – да са щастливи ... " Умберто Еко

vvessel
Контакти:

Мнениеот vvessel » 02 окт 2018 08:42

LSFC 1914 написа:
modor написа:Жоро вратарчето ще играе ли :mrgreen:

Майтапа настрани ама ако той играе ние падаме. :lol:

Такъв смешен му го боднаха на Жоро Вратарчето от Ботев, че чак нагласено ми изглежда. Явно само срещу Левски играе мачовете на живота си , иначе си е средностатистически рибар.
Очаквам Славия да се окопаят и да дебнат на контри като на финала, но тоя път трябва да ги развинтим. Без Буш и с топка по земята няма да знаят къде се намират.
Само да не пуснем някой от балъшките голове като срещу Локото или Ч.Море, че тогава се почват циганските номера.
Да не забравяме и съдията, че последната година мисля, че Славия са на второ място по съдийски аванти след Лудогорец. Даже се борят за първото след смешния червен картон за Ботев.

Потребителски аватар
koisa
Контакти:

Мнениеот koisa » 02 окт 2018 08:50

wilge написа:
ralka_levskarka написа:
koisa написа:Чакаме включването на Нганиони и Виана... :oops: Видях, че в Топспорт са писали за евентуално привличане на Вашчук за постоянно. 8-)

Едва ли ще е скоро, квотата за чужденци извън ЕС е пълна.. :roll:

Я пак!
За да не гледаш тъпо: Естония е член на ЕС от 2005 година. България знаеш ли от кога е?
Сега по темата. Иска ми се да разграмим белите гъски за да затворим устата на онзи с шкембе метър на метър и уста два на два.

Тя имаше предвид Виана, който няма европейски паспорт, а квотите вече са заети от Цветкович, Тиам и Паулиньо. Но както казах, едва ли би било проблем да се даде почивка на един от тримата в някой по-лек мач, за да видим Виана.
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)

Дай на глупака власт и му гледай сеира!

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 02 окт 2018 09:13

vvessel написа:
LSFC 1914 написа:
modor написа:Жоро вратарчето ще играе ли :mrgreen:

Майтапа настрани ама ако той играе ние падаме. :lol:

Такъв смешен му го боднаха на Жоро Вратарчето от Ботев, че чак нагласено ми изглежда. Явно само срещу Левски играе мачовете на живота си , иначе си е средностатистически рибар.
Очаквам Славия да се окопаят и да дебнат на контри като на финала, но тоя път трябва да ги развинтим. Без Буш и с топка по земята няма да знаят къде се намират.
Само да не пуснем някой от балъшките голове като срещу Локото или Ч.Море, че тогава се почват циганските номера.
Да не забравяме и съдията, че последната година мисля, че Славия са на второ място по съдийски аванти след Лудогорец. Даже се борят за първото след смешния червен картон за Ботев.

Между другото, и аз колкото повече го гледам тоя гол, толкова по-странен и нелеп ми изглежда... :lol: Толкова елементарен, че чак наистина съмнителен... :lol:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 02 окт 2018 10:31

sinfen14 написа:
metodito написа:Аз пък очаквам да видя от Славия и Заги по-стойностен футбол от онова де играе на Армията. По-открита игра с много движение, което от своя страна ще ни позволи да вкараме повече голове от предишния мач. Само се надявам да не е титуляр Буш.

:shock: Кога Славия и Заги са практикували стойностен футбол? :roll: Славия единственото което може да практикува е дразнене на противника,клатене,бавене,лежане,спорене със съдията и т.н и т.н. "селски номера".То и БГ футбола е на такова ниво.Да завършим там наравно,да бием с 1:0 и след това да лежим цял мач.(по този начин загубихме на Лаута).В България има точно три отбора,които играят някакъв футбол и всички ги знаем добре кои са.Всичко друго е леш.Не случайно националния отбор всеки път играе едно и също -> клатене.Ако върже - бием,ако ли не- падаме.

Кои "три отбора" визираш? Само не казвай онова от Армията.

Blue_Blood84

Мнениеот Blue_Blood84 » 02 окт 2018 11:00

blue avalanche написа:
TreiD написа:Славия сега ги гледах с Ботев Враца, средата на терена им страшно много куца.

"Могъщата и страшна" Славия току-що се осра насред София, с човек повече, срещу Ботев Вр. 0-1! :twisted:
Още ли смятат някои, че е много трудно да ги бием??? :mrgreen:

Дано да ни е лесен мача,но те по един начин играят срещу Витоша и Ботев Враца,по друг срещу нас.

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re:

Мнениеот Странджата » 02 окт 2018 11:19

По-точно би било шкембе метър на метър и уста - гъз на гъз :)

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 02 окт 2018 11:34

Blue_Blood84 написа:
blue avalanche написа:
TreiD написа:Славия сега ги гледах с Ботев Враца, средата на терена им страшно много куца.

"Могъщата и страшна" Славия току-що се осра насред София, с човек повече, срещу Ботев Вр. 0-1! :twisted:

Дано да ни е лесен мача,но те по един начин играят срещу Витоша и Ботев Враца,по друг срещу нас.

Дали мачът ще е лесен или труден зависи от нас. Не смятам, че Славия може да се опъне, ако играем концентрирано и дисциплинирано. Струва ми се, че мачът срещу Локо Пд няма да се повтори.
Да се има предвид, че за първи път играем срещу белите с ТОЗИ треньор.
Бих искал да видя Тиам, Нашименто и Мариани в средата. Кабрал на пейката. Не е добре да се правят много промени, защото играчите излизат от ритъм.

niki4Him
Контакти:

Мнениеот niki4Him » 02 окт 2018 12:10

blue avalanche написа:
Blue_Blood84 написа:
blue avalanche написа:

Дали мачът ще е лесен или труден зависи от нас. Не смятам, че Славия може да се опъне, ако играем концентрирано и дисциплинирано. Струва ми се, че мачът срещу Локо Пд няма да се повтори.
Да се има предвид, че за първи път играем срещу белите с ТОЗИ треньор.
Бих искал да видя Тиам, Нашименто и Мариани в средата. Кабрал на пейката. Не е добре да се правят много промени, защото играчите излизат от ритъм.

Хора какъв Нашименто ви гони, един мач няма този човечец, с който да се е запомнил с нещо. Ако решид а пуска някой много по-добре ще е Васчук да пусне с Тиам и Мариани, доста качествен играч ми се вижд и има огромно желание. Особено както ще се затворят слабия какъв Нашименто, ако някой ми каже един мач на същия така що годе добър ще го поздравя.

Върни се в “Левски”