2 кръг / Левски (София) - Черно море (Варна) / 30.07 / 20:30 / 2:2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: 2 кръг / Левски (София) - Черно море (Варна) / 30.07 / 20:30
Явно думите чест и морал са непознати за лицето Б.Митрев.Българският футбол си заслужава нивото с такива "футболисти".Не знам с какви очи гледа тия момчета в съблекалнята и как може въобще да си въобразява,че ще има каквато и да е кариера при нас оттук насетне?! Абсолютен лайнар и леке! Съжалявам,че в ръководството няма един човек с ташаци, това аз ако съм бил на мястото на Роси и някой такъв ми каже "Тренер, псуват ме, не ми се играе", леле, такива шамари ще му вкарам пред всички за да се засрами още повече! Аман от пу.тки в тоя отбор! Не били вземали 2 месеца заплати...Шибаняци, от глад ли сте умрели,бе? Аз съм работил 3 години без пари, а тия нашите все едно от глад умрели?! За негово добро да приеме първата оферта,която е под ръка и Краси да го изпрати по-живо по-здраво! Тая новина е по-голяма ОБИДА И ПОДИГРАВКА СПРЯМО ФЕНОВЕТЕ, ОТКОЛКОТО САМОТО ОТПАДАНЕ!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"
Стига сте го плюли Митрев, много правилно решение взе. Когато отзад те псуват си склонен да правиш грешки, да е агитката на другия отбор да не ти пука, ама когато са от твойте е друго. В случая Роси е виновен, въобше не трябваше да го пуска в този мач, но той избра да играе на "сигурно".
Прогноза за мача - 2:0, само времето ме притеснява.
Прогноза за мача - 2:0, само времето ме притеснява.
"This british homosexual broke the game" - един Великан.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.
Българите помним до вчера, някои и по-малко.
С Божо Митрев на вратата
ще превъртаме играта
вкарват ряците от фал
Божо люлински абдал
ставките били високи
вкарват му от три посоки
сърди се, реве се, вайка
кара мазерати тарайка
заплатка чака чинно
гледа винаги невинно
пил е той левскарско млЕко
да стои от нас далЕко
България има природни богатства,
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
България има народ несломим,
България има от всичко по малко
но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !
Никак няма да ни е лесен мача.
Мисля, че 1 гол ще реши всичко и дано да е в наша полза.
Мисля, че 1 гол ще реши всичко и дано да е в наша полза.

Левски завинаги в моето сърце

Слагай гимнастьорката и бегом към Подуяне да го свириш, че един читав чернодрешко не остана

0:0/1:1 от мен.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.
- metodito
- Контакти:
4-0 Димитров, Паулиньо (х2), Гомес.
Левски може и да бие с някой гол в последната минута , като последния мач, иначе нулево реми.
-
- Контакти:
Ил.Илиев е странен треньор. Когато водеше отбора на Верея и нямаше никакви очаквания към него, играчите по 5 месеца не бяха вземали заплати, отбора бе тотален сбирщайн, играехе прибрано, без драми, без страх и си ги вкара в шестицата. С Морето обаче, когато гостува навън на по-големите отбори, изповядва изключително страхлив футбол, с много хора отзад, изритани топки или се разчита на играчи от типа на Фенуш или Ндонгала да надбяга защитата. И естествено в дадения мач имат едно-две положения само и после се започват оправданията му с реферите. Та очаквам много прибран отбор на моряците. Важно е да успеем да ги изтеглим напред и да намерим пространства в коридор в защитата им. Ако се получи залагам на 2:0 с приятна игра и немалко положения за голове за нас. Ако ли не - 0:0 или минимална победа с 1:0 с много кюскане и безидейно мотаене на топката.
Oчаквам същата приятна игра като тази в Пловдив срещу жълтите, но този път се надявам момчетата да си свършат работата далеч преди края на мача. 2-0 с голмайстори Кабралов и Тиамов.
[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

Интересно ми е да видя Паулиньо и Тиам как ще са след контузиите. Прогнозирам,че и двамата ще са по-малко ефективни. Въпреки това мисля, че ще бием с 2 гола разлика.