alexdb написа:metodito написа:Тези ще ги отстраним. Може и Жалгирис да отстраним (не съм ги гледал. Кой знае?!). Но не това проблема. Истинските проблеми ще дойдат с "Ботев". Да се благодарим на Домуса, че прибра Жоао Паоло, че не ми се мисли.
4-1!
Какво ти дава оптимизма, че ще ги отстраним? От видяното в първия мач ние още 1000 минути да играем гол трудно ще вкараме, но вероятността да получим не е никак малка. Пич вчера Левски напрактика нямаше опасен удар към вратата. За 90 мин. срещу отбор, който афишира като основна цел да остане във втора дивизия.
Ако гледаме още от същото - т.е безсмислени центрирания към централен нападател който при всяко положение беше изостанал поне със секунда най-вероятните резултати са 0:0, 0:1 или в краен случай минимална победа с 1:0 продължения и .... като знаем, че в Левски дузпи не се тренират, ми просто тъй се рита топката резонно отпадане. Ако Паулиньо и Тиам са на линия може и да успеем да ги отстраним, въпреки че надеждите спрямо Паулиньо са доста пресилени предвид, че момчето не е тренирало пълноценно и е напълно нормално да е далеч от формата си от пролетта.
Заради публиката и Паулиньо съм оптимист. И защото... така трябва. Ако играехме пред празни трибуни, веднага ти казвам: хикс. Или без Паулиньо. Отде го намериха това момче. За мен е супер необичайно присъствието му на фона на нападатели, като Буш, Кабрал и Ривалдиньо. Най-логичното беше да вземат някой като тях.

И другото, което е... човек
, това ако беше нормален отбор, нямаше да се затварят в 72-та минута, а щяха да търсят втори гол. И както един съфорумец спомена преди: чу ли коментаторът какво каза - целта им била пето място в тамошната Б група?

Та тези ще ги отстраним, ама след това не знам.
Не ме притесняват тези. Притесняват ме малко по-глобални неща, свързани с този клуб. Това са бели кахъри. Паднали сме от някакви полупрофесионалисти, или щели да ни отстранят. Какво правим с основна група от 8-9 човека (Кабрал, Белмонт, Белаид, не е сериозно даже да се споменават)? Какво правим с този тренер, с този собственик. И разни такива неща. Дали не се задава нещо доста по-нелепо от това да ни отстранят някакви си там...