ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /3:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

И в следващия кръг отива...

Левски
192
44%
Вадуц
242
56%

Общо гласове: 434

fen1914

Re: ЛЕ (1 предварителен кръг): Левски (София) - Вадуц /17 юли/

Мнениеот fen1914 » 12 юли 2018 22:52

csimoen2 написа:В момента има свободни треньори, които не знам дали може да помогнат на Левски, биха били пожарен вариант: Ясен, Херо, Петев (това от БГ).

Но нека се изчака мача другата седмица, реакцията на ръководството и крайният резултат...

Има подходящ вариант за треньор, но той скоро стана шампион и на Руанда, и не знам дали е свободен.

joro5rov
Контакти:

Мнениеот joro5rov » 12 юли 2018 22:59

levskarcheto96 написа:Да палим свещи Паулиньо и Тиам да са готови, че с тия куци коне Белмонт и Кабрал ни чака чутовен резил. Много бих искал някой да попита дон Жабаря дали смята, че Белмонт е по-добър от Панайотов и Рошу.

Недей ще се изчерви дъртака .. явно имат любовни игрички с Белмонт няма друго обяснение с което да оставиш тоя смешник за сметка на Васко и Рошу .. и между другото Галин Иванов е 2 класи над Кабрал ;) ;)

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юли 2018 23:00

Тези ще ги отстраним. Може и Жалгирис да отстраним (не съм ги гледал. Кой знае?!). Но не това проблема. Истинските проблеми ще дойдат с "Ботев". Да се благодарим на Домуса, че прибра Жоао Паоло, че не ми се мисли.

4-1!

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 12 юли 2018 23:00

csimoen2 написа:В момента има свободни треньори, които не знам дали може да помогнат на Левски, биха били пожарен вариант: Ясен, Херо, Петев (това от БГ).

Но нека се изчака мача другата седмица, реакцията на ръководството и крайният резултат...

Извинявай, но другата седмица вече ще е безкрайно късно. Ако не се случи нещо чрезвичайно и късмета не ни покрие с някой гига ранен гол, което за стратегията на Сеньорето ще си е просто някаква странна изненада нещата са ясни - позорно отпадане. А стане ли това считай, че нещата отиват рязко надолу - бързи загуби на точки в първенството, празни трибуни, отблъснати и незаинтересовани фенове и т.н., следва затваряне на трансферния прозорец и мъка със същите куци коне до януари, а тогава привличането на нови ще е повече от безсмислено.
След вчерашният резил Сеньорето трябваше да бъде уволнен незабавно и на място и да се надяваме на късмета на новия треньор в първия мач да спаси нещата. В интерес на истината като индивидуалности и индивидуални качества в Левски има интересни играчи. Което показва, че тренера е толкова куц, че не само не помага, ами ги блокира.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юли 2018 23:01

joro5rov написа:
levskarcheto96 написа:Да палим свещи Паулиньо и Тиам да са готови, че с тия куци коне Белмонт и Кабрал ни чака чутовен резил. Много бих искал някой да попита дон Жабаря дали смята, че Белмонт е по-добър от Панайотов и Рошу.

Недей ще се изчерви дъртака .. явно имат любовни игрички с Белмонт няма друго обяснение с което да оставиш тоя смешник за сметка на Васко и Рошу .. и между другото Галин Иванов е 2 класи над Кабрал ;) ;)

А Роман?

Тактиката на алфа-мъжкаря, която проведе Роси е джендърско изпълнение. Големият треньор подчинява несъгласните, а не ги гони. Мъжът се изправя лице в лице с проблема, а не го подминава. Или кара друг да му го реши. И други неща ще стават ясни, според мен...

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 12 юли 2018 23:06

metodito написа:Тези ще ги отстраним. Може и Жалгирис да отстраним (не съм ги гледал. Кой знае?!). Но не това проблема. Истинските проблеми ще дойдат с "Ботев". Да се благодарим на Домуса, че прибра Жоао Паоло, че не ми се мисли.

4-1!

Какво ти дава оптимизма, че ще ги отстраним? От видяното в първия мач ние още 1000 минути да играем гол трудно ще вкараме, но вероятността да получим не е никак малка. Пич вчера Левски напрактика нямаше опасен удар към вратата. За 90 мин. срещу отбор, който афишира като основна цел да остане във втора дивизия.
Ако гледаме още от същото - т.е безсмислени центрирания към централен нападател който при всяко положение беше изостанал поне със секунда най-вероятните резултати са 0:0, 0:1 или в краен случай минимална победа с 1:0 продължения и .... като знаем, че в Левски дузпи не се тренират, ми просто тъй се рита топката резонно отпадане. Ако Паулиньо и Тиам са на линия може и да успеем да ги отстраним, въпреки че надеждите спрямо Паулиньо са доста пресилени предвид, че момчето не е тренирало пълноценно и е напълно нормално да е далеч от формата си от пролетта.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 12 юли 2018 23:33

alexdb написа:
metodito написа:Тези ще ги отстраним. Може и Жалгирис да отстраним (не съм ги гледал. Кой знае?!). Но не това проблема. Истинските проблеми ще дойдат с "Ботев". Да се благодарим на Домуса, че прибра Жоао Паоло, че не ми се мисли.

4-1!

Какво ти дава оптимизма, че ще ги отстраним? От видяното в първия мач ние още 1000 минути да играем гол трудно ще вкараме, но вероятността да получим не е никак малка. Пич вчера Левски напрактика нямаше опасен удар към вратата. За 90 мин. срещу отбор, който афишира като основна цел да остане във втора дивизия.
Ако гледаме още от същото - т.е безсмислени центрирания към централен нападател който при всяко положение беше изостанал поне със секунда най-вероятните резултати са 0:0, 0:1 или в краен случай минимална победа с 1:0 продължения и .... като знаем, че в Левски дузпи не се тренират, ми просто тъй се рита топката резонно отпадане. Ако Паулиньо и Тиам са на линия може и да успеем да ги отстраним, въпреки че надеждите спрямо Паулиньо са доста пресилени предвид, че момчето не е тренирало пълноценно и е напълно нормално да е далеч от формата си от пролетта.

Заради публиката и Паулиньо съм оптимист. И защото... така трябва. Ако играехме пред празни трибуни, веднага ти казвам: хикс. Или без Паулиньо. Отде го намериха това момче. За мен е супер необичайно присъствието му на фона на нападатели, като Буш, Кабрал и Ривалдиньо. Най-логичното беше да вземат някой като тях. :mrgreen: И другото, което е... човек
, това ако беше нормален отбор, нямаше да се затварят в 72-та минута, а щяха да търсят втори гол. И както един съфорумец спомена преди: чу ли коментаторът какво каза - целта им била пето място в тамошната Б група? :lol: Та тези ще ги отстраним, ама след това не знам.

Не ме притесняват тези. Притесняват ме малко по-глобални неща, свързани с този клуб. Това са бели кахъри. Паднали сме от някакви полупрофесионалисти, или щели да ни отстранят. Какво правим с основна група от 8-9 човека (Кабрал, Белмонт, Белаид, не е сериозно даже да се споменават)? Какво правим с този тренер, с този собственик. И разни такива неща. Дали не се задава нещо доста по-нелепо от това да ни отстранят някакви си там...

ChuckNorris
Контакти:

Мнениеот ChuckNorris » 12 юли 2018 23:42

4-1!

Вероятността да ги отстраним е точно толкова голяма, колкото и те да ни отстранят. С оглед на видяното и резултата възможността да отпаднем е много голяма. Тези ще ги отстраним звучи малко като купата е синя. Нямаме и грам основание за оптимизъм. Дори да ги отстраним, няма да стигнем далеч, а сезона като цяло ще е провал.

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 12 юли 2018 23:49

metodito написа:
alexdb написа:

4-1!

Заради публиката и Паулиньо съм оптимист. И защото... така трябва. Ако играехме пред празни трибуни, веднага ти казвам: хикс. Или без Паулиньо. Отде го намериха това момче. За мен е супер необичайно присъствието му на фона на нападатели, като Буш, Кабрал и Ривалдиньо. Най-логичното беше да вземат някой като тях. :mrgreen: И другото, което е... човек
, това ако беше нормален отбор, нямаше да се затварят в 72-та минута, а щяха да търсят втори гол. И както един съфорумец спомена преди: чу ли коментаторът какво каза - целта им била пето място в тамошната Б група? :lol: Та тези ще ги отстраним, ама след това не знам.

Казано по друг начин предвид, че тяхната втора дивизия е от 10 отбора с два изпадащи програма макс е 5 място или основна цел да не отидат в трета дивизия ;) .
Вероятността Паулиньо да играе и то на ниво е много малка, почти никаква. Напълно е възможно и да отнесем наказание за расистките скандирания да играем и на празни трибуни. Въпреки, че последното е без значение. Видя се на мача със Славия, че при свърхпълни трибуни куците коне са си куци.
Бас ловя, че измисленият треньор си няма грам идея как да победим и то с разлика. Също така хващам бас, че първото полувреме ще излезе със същия състав и абсолютно същата дефанзивна постройка на игра като в първия мач уж да не рискува. Ако първото не вкараме гол същата мъка ще продължи до 75-80 мин. и евентуално тогава би предприел малко по-голям риск примерно чрез замяната на Буш с Костов или Ривалдиньо. Ако до 88-мин. резултата е още 0:0 може да тръгне да играе Ва банк като пусне втори централен нападател за сметка на атакуващ халф примерно ;) .
Този дедо е умрял за футбола. Като гледам световното неговите схеми и постройка изглеждат просто архаични от времето на един друг футбол. Вече почти година го гледаме и е все едно и също - независимо от резултата бавна и сигурна игра в нашата половина, никакъв риск напред, никаква мощ и един централен да се бори там с цялата защита пък каквото стане. За над 40 мача на Роси начело на Левски случаите отбора да стане и да играе от първата минута и да мачка противника се броят на пръсти.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 13 юли 2018 00:04

alexdb написа:... За над 40 мача на Роси начело на Левски случаите отбора да стане и да играе от първата минута и да мачка противника се броят на пръсти.

На един пръст. :lol:
С Черно море. Все още си мисля, дали тогава пичовете не играха сами. :roll: Този мач не си приличаше с никой друг.

Върни се в “Левски”