Купа на България: Славия (София) - Левски (София) , Сряда
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: Купа на България: Славия (София) - Левски (София) , Сряда
По-вероятно е да пишат каква огромна премия от стотици хиляди левове/евра е взел Роси за някаква купа, изкарана с клизма срещу Гълъбово, Монтана и тиреЛитекс, заедно с десетки хиляди евра за Гомес, Обертан и ко.
Лично аз не съм толкова еуфорично настроен. Славия са противен отбор. Цял мач ще кюскат и ще мъчат за равен. Ако недай си боже влезе някое положение за тях става страшно.
Все пак очаквам победа. Но не очаквам да дойде лесно.
110 години любов!
- Neron
- Контакти:
Май ще ни вали дъжд
Edit: Точно, когато го написах проверих Синоптик и видях, че вече дават слънчево

Edit: Точно, когато го написах проверих Синоптик и видях, че вече дават слънчево

1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
metodito написа:W84me написа:Има символика за Левски в тази дата. На нея спечелихме последната си шампионска титла.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=GIQXhRO3o3Q[/youtube]
Това беше победа на Кокала. Гениално. Ако Дельо не обърка нещо, 5-0. Ако обаче подцени Славия... Но вярвам, че няма да го направи. Вярвам го заради това, че е италианец. Да подцениш някого е обида, а той просто не иска да обижда.Италианските тренери знаят нещо за футбола, де другите не знаят. Едно от тях е уважение към съперника. Видяхме Рома с какво уважение подходи към съперника си от Ливърпул.
За съжаление мога да посоча много примери на големи италиянски треньори които са оцапали далеч по-важни мачове с подценяване.
Neron написа:Май ще ни вали дъжд
Edit: Точно, когато го написах проверих Синоптик и видях, че вече дават слънчево![]()
Аз си мислех за същото, но още е рано за прогнози, предвид карпризите на времето напоследък. Както го дават слънчево сега, така утре вечер може да се е променило на дъжд, но каквото - такова.
На мен и друго ми мина през главата тая заран - някой ден ако наистина променят закона за футболното хулиганство, както се перчат тия дни МВР хората, и се наложи привържениците да си спазват стриктно местата на стадиона, дъждобраните имат прекрасен потенциал за оригинална цветова хореография - ще е уникално и невиждано явление.

[offtopic]
[/offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс

- blue avalanche
- Контакти:
groti написа:Лично аз не съм толкова еуфорично настроен. Славия са противен отбор. Цял мач ще кюскат и ще мъчат за равен. Ако недай си боже влезе някое положение за тях става страшно.
Само от нас зависи дали мачът ще е лесен или труден.
Стилът на Славия е пределно ясен и няма никаква изненада.
"Кюскането" и "мъченето за равен" работи, докато падне първия гол. Оттам нататък кво прайм???
Разбира се факторът "Митрев" не е за подценяване...

-
На линияmetodito
- Контакти:
SANSIRO7 написа:metodito написа:W84me написа:Има символика за Левски в тази дата. На нея спечелихме последната си шампионска титла.
Това беше победа на Кокала. Гениално. Ако Дельо не обърка нещо, 5-0. Ако обаче подцени Славия... Но вярвам, че няма да го направи. Вярвам го заради това, че е италианец. Да подцениш някого е обида, а той просто не иска да обижда.Италианските тренери знаят нещо за футбола, де другите не знаят. Едно от тях е уважение към съперника. Видяхме Рома с какво уважение подходи към съперника си от Ливърпул.
За съжаление мога да посоча много примери на големи италиянски треньори които са оцапали далеч по-важни мачове с подценяване.
А ако имаш предвид "татко Карло" и аз така.

metodito написа:SANSIRO7 написа:metodito написа:W84me написа:Има символика за Левски в тази дата. На нея спечелихме последната си шампионска титла.
А ако имаш предвид "татко Карло" и аз така.
Знаеш си

blue avalanche написа:groti написа:Лично аз не съм толкова еуфорично настроен. Славия са противен отбор. Цял мач ще кюскат и ще мъчат за равен. Ако недай си боже влезе някое положение за тях става страшно.
Само от нас зависи дали мачът ще е лесен или труден.
Стилът на Славия е пределно ясен и няма никаква изненада.
"Кюскането" и "мъченето за равен" работи, докато падне първия гол. Оттам нататък кво прайм???
Разбира се факторът "Митрев" не е за подценяване...
Оттам нататък гледаме футбол. Въпросът е да не се закучат нещата. Но, да. Всичко си зависи от нас. Дано използваме статичните положения.
110 години любов!
- Neron
- Контакти:
Аз пък забелязвам една тенденция, която ми харесва. Вкарваме все повече голове от игра. Още по-хубаво е, че головете идват след разнообразни и доста добре построени атаки. Това означава, че играят с акъл, а не да кюскат топката напред и каквото стане. Така беше до преди месец и нещо и картинката бе грозна.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!