samo_levski написа:Да не го уволнят още зимата и да викнат я Топчо, я Стойчо, да доизкара сезона. Стана им като навик по 3 треньора на сезон.
И аз имам лошото предчувствие, че ще е най-много до зимата.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
samo_levski написа:Да не го уволнят още зимата и да викнат я Топчо, я Стойчо, да доизкара сезона. Стана им като навик по 3 треньора на сезон.
vg_vasilev написа:samo_levski написа:Да не го уволнят още зимата и да викнат я Топчо, я Стойчо, да доизкара сезона. Стана им като навик по 3 треньора на сезон.
И аз имам лошото предчувствие, че ще е най-много до зимата.
1982 написа:Делия Фиайо няма никакъв шанс да направи нищо, докато се ориентира в родната кочина, Левски ще е приключил рано-рано поредния си сезон и, разбира се, той ще последва съдбата на Йоканович ..... без вина виновен.![]()
![]()
![]()
Треньор се взима преди подготовка и селекция, не насред сезона .....
zlatan написа:имам едно въпросче.Кой плаща заплатите на пом. тренерите,защото Спас Русев току що пред Гонг е заявил че Роси идва с трима или четирима помошници.
groti написа:Успех на Роси. По стара си наша традиция, вече правим сметки с кой и кога ще го сменяме
"ПФК Левски и Николай Митов се разделят по взаимно съгласие. Клубът благодари на треньора за неговата работа начело на отбора, както и затова, че продължи да върши своите задължения, след като беше информиран,че се търси нов треньор." каза още Спас Русев
eelche написа:Грант беше по-добрият вариант,но и по-скъпият!
Успех на Делио Роси, макар такива треньори да не виреят в България.Има шанс да постигне нещо с тези футболисти, но за поредна година юношите ще отидат по дяволите и няма да се залага на тях.
п.с. Не спирам да се учудвам колко ниско може да "падне" тоя физкултурник и недоразумение Митов."ПФК Левски и Николай Митов се разделят по взаимно съгласие. Клубът благодари на треньора за неговата работа начело на отбора, както и затова, че продължи да върши своите задължения, след като беше информиран,че се търси нов треньор." каза още Спас Русев
Какво нищожество,какъв позор и падение! Платиха му част от оставащите заплати,което си е един вид неустойка и безплатният стаж в чужбина стоеше до последно вместо още преди 2 седмици да се махнал. Не наложи нито юноши, нито отбора придоби някакъв стил на игра под негово ръководство. Изгони Мехди в Турция и националният състезател Георги Костадинов, заедно с Аниете, Лукин и Божидар Краев.
Нищожество и недоразумение, дано никога никога никога повече да не припарва до "Герена" като какъвто и да е фактор.
Потребители, разглеждащи този форум: honda и 18 госта