ЛЕ / Хайдук Сплит - Левски |13.07| 1:0 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- modor
- Контакти:
Re: ЛЕ / Хайдук Сплит - Левски |13.07| 21:30
Дано вземем поне 1 точка
Но с тази палава защита..... 
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.
Станимир Стоилов.
Няма да загубим
Х2
Х2
Преди 20 дни ме възмути това че 80% от прогнозите бяха песимистични и очертаваха провал и срам.Бях сигурен и познах че в София ще ги разгромим,имаше хора които не само не бяха съгласни с мен, а дори ми се присмиваха за оптимизма. Днес се чудя, как индивидуалния проблясък+късмет на Мапуко и Прохазка обърнаха настроението на повечето от нас на 180 градуса. Аз оптимистът не видях нищо положително в двата мача със Сутиеска. Срещу един меко казано посредствен отбор, ние нямахме идея в играта.Видя се че новите играчи имат добро ниво но прекалено много се разчита на индивидуални качества. Нито една подредена атака! Отборите с претенции, градят играта,контролират топката, играчите се движат без топка по указания на треньорите,компактно,улесняват се взаимно като се "предлагат" на човека с топката, крилото влиза навътре за да заходи бека,така се придава численост на атакуващите играчи.... кой в модерния футбол "кюфка" топката към центъра на терена.....разчитайки на щастлив рикошет или борбеността на тарана.... Така както бях сигурен че няма да имаме грижи с тези черногорци, така сега,след видяното в тези два мача,съм сигурен че не можем,не знаем как да победим Хайдук. Не е важно срещу кого играеш,когато можеш да играеш футбол.На този етап ние имаме добри изпълнители и дотам. Прогнозирам две победи с 2:0 за Хайдук, като в гостуването съм готов да се обзаложа че няма да имаме повече от един сериозен,точен удар към вратата на хърватите.Дано не се окажа прав.Само Левски!
Левски да не се чудят ами направо да взимат Стефан Денкович. От Нар няма как да не е по-добър, едва ли ще има финансови претенции или пък сериозна сума за трансфера. Най-малкото за резерва ще става ако вземат още едно класно крило.
Иначе тези хървати очаквам да ги бием и двата мача. Класата в предни позиции на Левски е сериозна, а Яблонски е много стабилен в защита. Двамата нови халфа трябва да дадат класа и на халфовата линия, където основно ни липсва техника. Не знам защо толкова много хора са наплашени, това не приляга на фенове на отбор като Левски.
Иначе тези хървати очаквам да ги бием и двата мача. Класата в предни позиции на Левски е сериозна, а Яблонски е много стабилен в защита. Двамата нови халфа трябва да дадат класа и на халфовата линия, където основно ни липсва техника. Не знам защо толкова много хора са наплашени, това не приляга на фенове на отбор като Левски.
-
THE G.A.M.E
Иска ми се да заложим на 4-4-2.
[center]Митрев
Цвиткович .......Яблонски ... Пиргов ....... Горанов
Прохазка .... Панайотов ........................... Нар
....................... Жорди
Мапуко ...................
................. Буш[/center]
Идеята е ясна. Роман да помага на Цвиткович ( предполагам, че хърватите са гледали мачовете със Сутиеска и срещу сърбина ще пратят най-добрият си флангови играч ) ... А Панайотов да не мърда от зоната пред централните ни бранители.
Жорди в свободна роля, а Мапуко да завлича 1-2-ма от съперниците, така румънчето ще има повечко пространство.
Второто към 60-тамин. Адениджи влиза на мястото на Буш, а Вутов ( дано вече да е здрав ) заменя испанеца.
Ако резултатът е благоприятен, може вместо Адениджи, да влезе още един деф. халф.
Така ги виждам аз нещата.
[center]Митрев
Цвиткович .......Яблонски ... Пиргов ....... Горанов
Прохазка .... Панайотов ........................... Нар
....................... Жорди
Мапуко ...................
................. Буш[/center]
Идеята е ясна. Роман да помага на Цвиткович ( предполагам, че хърватите са гледали мачовете със Сутиеска и срещу сърбина ще пратят най-добрият си флангови играч ) ... А Панайотов да не мърда от зоната пред централните ни бранители.
Жорди в свободна роля, а Мапуко да завлича 1-2-ма от съперниците, така румънчето ще има повечко пространство.
Второто към 60-тамин. Адениджи влиза на мястото на Буш, а Вутов ( дано вече да е здрав ) заменя испанеца.
Ако резултатът е благоприятен, може вместо Адениджи, да влезе още един деф. халф.
Така ги виждам аз нещата.
Средната възраст на Хайдук е 23 години, продадоха и десния си бек. Пълна енигма са ми.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
THE G.A.M.E, а новия румънец къде го забрави?
[center]Митрев
Цветкович - Яблонски - Пиргов - Горанов
Прохазка - Панайотов - Рошу - Вутов/Нар
Ж.Гомес
Мапуку[/center]
На мен така ми изглежда по-добре...
[center]Митрев
Цветкович - Яблонски - Пиргов - Горанов
Прохазка - Панайотов - Рошу - Вутов/Нар
Ж.Гомес
Мапуку[/center]
На мен така ми изглежда по-добре...
R.I.P.
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
ЦСКА (5 май 1948 – 9 септември 2016)
Дай на глупака власт и му гледай сеира!
Мисля че там ще е нулево равенство и яко треперене на празен Г.Аспарухов . Дано Ники Тъпото не реши да пуска Прохазка защитник 
110 години любов!
По-добре е , че Левски не е фаворит . Целта е ясна , продължаване напред ако ще и две ремита да се врътнат .
1-1 от мен . Аз отново ще отида на гости при един левскар да се почерпим и да не забравяме , че топката е женски род !
1-1 от мен . Аз отново ще отида на гости при един левскар да се почерпим и да не забравяме , че топката е женски род !