Дунав (Русе) - Левски (София) |28.02.2017| 2:2 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача...

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

PetarDelian
Контакти:

Re: Дунав (Русе) - Левски (София) |28.02.2017| 15:00ч.

Мнениеот PetarDelian » 27 фев 2017 22:32

Лошо е това повтаряне на "ЦСКА умря" :!:
Нагнетява лоша карма :!: Ако още не сте се усетили, да желаеш смъртта на уважавания си от цяла България противник, не ти носи уважение. На вас в Левски, съперничеството с ЦСКА винаги ви е носило само дивиденти и ползи.
Който чужд гроб копае....се изцапва с много кал - най-малкото.

Чакам да спрете с тая простотия, с умирания, ковчези и пияни получовеци, преоблечени като попове. Тогава ще се върнат и нормалните левскари. Имам много приятели левскари и не е често и обратното явление, но хората, които можем да обсъждаме футбол без омраза сме изтласкани от стадионите.

Като казах омраза и се сещам, че при вас мобилизацията и любовта към клуба събират 2k, но омразата към ЦСКА ще ви събере всичките. Тъжно. Впрочем отде тоя интерес към "Чавдар-Етрополе"?
Огледайте се - вие сте просто поредните, които ще се съберат, понеже срещу тях излиза ЦСКА. Ние където и да идем ни чака врящ котел, както и трябва да бъде. Хората знаят, че ги чака сериозен футбол, срещу все по- добре работеща машина, която набира сили и търси жертви, за да наложи волята си. Беройци беха глътнали бастуните, а са корав отбор.

Честно казано, пожелавам ви да извадите някое кално 1:1 срещу Дунав, въпреки, че
те ще се опитат да ви ударят един бой, понеже сега им е паднало. :mrgreen:
Малките в групата ще ви се хвърлят като питбули, защото към вас респектът е нулев.
И все пак, дано измъкнете грозния хикс.
Ще е добре да се появите за дербито в стегнат и приличен вид и с по- малко омраза, заменяйки я със смиреност и усърдие. И ако пуснете момчетата от школата, няма да сбъркате, те поне знаят какво значи дербито, а Бабатунда изпитва "голям срам" и толкова. И за финал - няма смисъл да ме псувате или обиждате на тема Микре, Ловеч, Етрополе, Шумен, Търново или каквото ви хрумне.
И не забравяйте, че на VivaCow логото е оранжево. Проявявайте малко уважение към фирмения цвят на благодетеля си, заради който още плувате на повърхността. :lol: :lol: :lol:

nosmoky
Контакти:

Мнениеот nosmoky » 27 фев 2017 23:25

Надявам се на победа на Левски и бетониране на Топчо до събота. При една негова смяна..нещата стават притеснителни.

Потребителски аватар
miro_rz
Контакти:

Мнениеот miro_rz » 28 фев 2017 01:05

Топчо поне ако малко беше умен до сега трябваше да е хвърлил оствака . От всяко дърво свирка става ли ?
Левски не е отбор в който да се учат треньори , дедко Петрович показа как се играе тактически правилно и без класни футболисти !
Мачът в родният ми град е Х2 !
Изображение

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 28 фев 2017 06:59

metodito написа:
LSFC 1914 написа:Йоргачевич пропуска мача... С Топчо не виждам какво може да вземем от този мач. Най-много равен. Време е за оставка :idea:

И кой, човек, да сложим. Онзи усмихнатия? Мозъкопръскачката? Кратко Останич? Сухото? Жадното? Вили? Да върнем Гонзо (поне при него ще играят с желание и хъс)? Кой нормален треньор ще дойде, когато собственикът му е казал в прав текст, че клубът е във фалит? Когато изпълнителният директор е казал, че клуба е ок до една година след това божа работа и при положение, че лятото се махат поне двама титуляри. Истината е, че няма кой. И за това е Топчо. На Елин може и да не му се иска, но едва ли някой го пита. Няма да се учудя, ако се подписва за 2000 лева на месец.

ПФК "Левски" АД е в много тежко финансово състояние. В унисон е и основната дейност - представянето на футболният отбор. Представянето на отбора доказва, че старши треньорът Топузаков не притежава качества за длъжността. Какво може и какво трябва да се прави? Обявява се безпомощност защото няма кой да дойде и караме по течението. Това е гаранция за провал на отбора като класиране в първенството и намаляване шансовете за финансови приходи, т.е. за подобряване на състоянието. Това е политика на слабо, некомпетентно ръководство. Която ускорява фалита. Приказките "Ние сме "Левски", със 102 годишна история..." нямат стойност. Трябва да се действа. Бързо. Да се намери треньор. Мотивите, които посочваш за задържането на Топузаков ми звучат примиренчески, странно, ... Тогава ръководството да го уволни и да не назначава никого. Поне ще се икономиса една заплата. А 2000 лева са много добра заплата за България. И то за дружество в много тежко финансово състояние. Особено за неспособен човек, назначен на важна позиция. Има подходящи, можещи и доказали се треньори. Трябва да се поканят, да се назначат. Процесите не са прецедент. Напротив. И не само в "Левски". Време е и в "Левски" да се работи правилно.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 фев 2017 08:00

Живко6461 написа:ПФК "Левски" АД е в много тежко финансово състояние. В унисон е и основната дейност - представянето на футболният отбор. Представянето на отбора доказва, че старши треньорът Топузаков не притежава качества за длъжността. Какво може и какво трябва да се прави? Обявява се безпомощност защото няма кой да дойде и караме по течението. Това е гаранция за провал на отбора като класиране в първенството и намаляване шансовете за финансови приходи, т.е. за подобряване на състоянието. Това е политика на слабо, некомпетентно ръководство. Която ускорява фалита. Приказките "Ние сме "Левски", със 102 годишна история..." нямат стойност. Трябва да се действа. Бързо. Да се намери треньор. Мотивите, които посочваш за задържането на Топузаков ми звучат примиренчески, странно, ... Тогава ръководството да го уволни и да не назначава никого. Поне ще се икономиса една заплата. А 2000 лева са много добра заплата за България. И то за дружество в много тежко финансово състояние. Особено за неспособен човек, назначен на важна позиция. Има подходящи, можещи и доказали се треньори. Трябва да се поканят, да се назначат. Процесите не са прецедент. Напротив. И не само в "Левски". Време е и в "Левски" да се работи правилно.

Кой? Мен, ако питаш ще ти кажа Фабио Капело, ма не може. Ние нямаме 11 равностойни футболиста. Както казах: кой нормален треньор ще се навие при положение, че не се знае къде ще играе клуба следващия сезон? Освен това, трябва да е човек, който знае какво е "Левски".
Давам ти веднага пример с няколко треньора: Стоев. Ми, човекът беше попаднал в Райо Валекано, а ние... в най-лошия случай сме Атлетик Билбао. Надявам се разбираш какво казвам. Гонзо. Като треньор той знае какво е "Левски", но му липсват толкова много неща "на втория етаж", че не е сериозно да се говори. Кокала. Знаеше също какво е "Левски". Топчо. Той е по-зле от Гонзо, но и той знае какво е "Левски". И двамата с Гонзо имат топки и знаеха какво е "Левски", но това не е достатъчно. Чужденец треньор е смешно просто, когато нямаме 11 нормални футбалера. Йока го видяхме. Той човека се шашна. Имахме треньор, който се нае с мъката да ни води, но направиха всичко възможно той да се махне. А несъгласните с трансферната политика (Жужо) отстранени.

Не, не съм съгласен с Топчо за треньор. Не мога си махна аватара. Не им работи нещо сайта на тея. Сигурно, като го шитнат, ще им се оправи. :mrgreen:

"Ние сме "Левски", със 102 годишна история..." нямат стойност.

Даже и да го мислиш, човек, не го казвай на глас. Като отиват феновете, на който и да е стадион, си казват: "Ние сме .... с еди-колко си годишна история". Не отиват на стадиона с мисълта: "Отивам да гледам едни клетници как ще паднат". На който и да е отбор, независимо от името му. Всеки фен е малко максималист. И така трябва да е. Даже и Райо Валекано не излизат със смъкнати гащи срещу Реал на собствения си стадион.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 28 фев 2017 09:20

За съжаление не съм оптимист за мача. Съставът ни е осакатен, ако не беше Йорга падахме на Герена от Локо ГО, а за този мач ще сме без защита и вратар. Отборът ни е тежък, предвидим и без настроение в играта, няма дух. Нищо общо с играта при Дедо. Дали е заради Топчо или нещо друго не знам. За сега Топчо не оправдава очакванията във всяко отношение. Отделно всичките тези истории покрай клуба няма как да не се отразят на играчите. Дано да е поне равен, но обективно падаме.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 28 фев 2017 09:31

Методи, продължавам дискусията без цитат. Коментарите ни са дълги, стават досадни. Който желае може да ги проследи лесно.
1. Капело няма да дойде. Както и всеки един от треньорите описващи се с определението Капело. Не е необходимо да си поставяме нереални цели. Дори е вредно.
2. Ако предварително обявим, че мисията е невъзможна по-добре да си караме без промени. Но и да побързаме с покупката на катинара. Има подходящи треньори. Дори и в България. Трябва да се намерят. Но нека не абсолютизираме изискването да знае какво е "Левски". "Левски" не е някакво изключение. И като история, като вярност и изисквания на привържениците, като финансово състояние.
3.Позволявам си коментари на примерите за неподходящи треньори, които даваш.
3.1. Стойчо Стоев. Прекалено силно се акцентира върху свободно изпусната недообмислена реплика"Райо Валекано" и прекалено крайни изводи се направиха. По аналогия би ли направил анализ на непрекъснатите неадекватни, несвързани изречения от други треньори и ръководители? Например съвсем актуалните "10 точки разлика-1" и "10 точки разлика-2". А изводи?
3.2. Йоканович. Дали се шашна? Той има опит като треньор и футболист в отбори, където също е необходимо да се знае "какво е" съответния клуб. Не мисля, че се е шашнал. Друг е въпросът, че това е лековато и за съжаление лесно възприето обяснение от предизвикалите напускането/уволнението му.
3.3. Андрей Желязков. Каза достатъчно с отказа си да коментира. Всяка прилика с т. 3.2. е ... закономерна. Уви.
3.4. Бих върнал лентата назад в годините. Спомням си Вячеслав Грозни. И други случаи.
3.5. Популярното многозначително изискване треньорът "да има топки". Каква е ползата от нискоинтелигентни, необразовани, некадърни, треньори и ръководители "с топки"? Как ги проявяват тези прословути топки? Например в момента Топузаков.
4. Струва ми се, че не си разбрал какво имам предвид с твърдението, че лозунгите от рода "Ние сме "Левски", със 102 годишна история..." нямат стойност. Те са много важни за повдигане на духа на футболистите и привържениците. Но те сами по себе си не носят пари. Защото много често не привличат, а дори отблъскват спонсори и рекламодатели? Защото много често не привличат, а дори отблъскват привърженици, които също са левскари? Нека всички привърженици на отбора се опитат да разберат, че да си левскари означава и отговорност, и способност на оценяване реалната обстановка, и даване възможност на компетентни ръководители да проведат аргументирана правилна политика за съществуването и прогреса на клуба, на "Левски".
Уви, отдавна не виждам реално въздействието на "Ние сме "Левски"" върху футболисти и треньори. Необходими ли са примери, когато моментното състояние на отбора по различни причини не е бил добро. Но отборът се е мобилизирал. На терена са излизали левскари. Постигали са знаменити победи.
5. Отново призовавам да не обръщаме толкова голямо внимание на една недообмислена реплика. Века споменатите клубове да се радват на успехите си и да решават проблемите си. Да се съсредоточим върху състоянието на "Левски". Защото? Не знам с какви гащи излезе отборът на "Левски" в последните два мача. А в предишните няколко начело с Топузаков. Без значение дали резултатът беше срамна, дори фатална загуба или някаква победа, дошла след безизразна игра. По-точно знам. Топузаков е левскар, знае какво е "Левски" и има топки.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 28 фев 2017 09:46

olimpi написа:За съжаление не съм оптимист за мача. Съставът ни е осакатен, ако не беше Йорга падахме на Герена от Локо ГО, а за този мач ще сме без защита и вратар. Отборът ни е тежък, предвидим и без настроение в играта, няма дух. Нищо общо с играта при Дедо. Дали е заради Топчо или нещо друго не знам. За сега Топчо не оправдава очакванията във всяко отношение. Отделно всичките тези истории покрай клуба няма как да не се отразят на играчите. Дано да е поне равен, но обективно падаме.

Позволявам си ти да задам два въпроса. На теб. Наистина ли си имал сериозни очаквания от Топузаков? И то във всяко отношение. С кои свои качества той ги е предизвикал?

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 28 фев 2017 09:59

[offtopic]
Живко6461 написа:Методи, продължавам дискусията без цитат. Коментарите ни са дълги, стават досадни. Който желае може да ги проследи лесно.
1. Капело няма да дойде. Както и всеки един от треньорите описващи се с определението Капело. Не е необходимо да си поставяме нереални цели. Дори е вредно.
2. Ако предварително обявим, че мисията е невъзможна по-добре да си караме без промени. Но и да побързаме с покупката на катинара. Има подходящи треньори. Дори и в България. Трябва да се намерят. Но нека не абсолютизираме изискването да знае какво е "Левски". "Левски" не е някакво изключение. И като история, като вярност и изисквания на привържениците, като финансово състояние.
3.Позволявам си коментари на примерите за неподходящи треньори, които даваш.
3.1. Стойчо Стоев. Прекалено силно се акцентира върху свободно изпусната недообмислена реплика"Райо Валекано" и прекалено крайни изводи се направиха. По аналогия би ли направил анализ на непрекъснатите неадекватни, несвързани изречения от други треньори и ръководители? Например съвсем актуалните "10 точки разлика-1" и "10 точки разлика-2". А изводи?
3.2. Йоканович. Дали се шашна? Той има опит като треньор и футболист в отбори, където също е необходимо да се знае "какво е" съответния клуб. Не мисля, че се е шашнал. Друг е въпросът, че това е лековато и за съжаление лесно възприето обяснение от предизвикалите напускането/уволнението му.
3.3. Андрей Желязков. Каза достатъчно с отказа си да коментира. Всяка прилика с т. 3.2. е ... закономерна. Уви.
3.4. Бих върнал лентата назад в годините. Спомням си Вячеслав Грозни. И други случаи.
3.5. Популярното многозначително изискване треньорът "да има топки". Каква е ползата от нискоинтелигентни, необразовани, некадърни, треньори и ръководители "с топки"? Как ги проявяват тези прословути топки? Например в момента Топузаков.
4. Струва ми се, че не си разбрал какво имам предвид с твърдението, че лозунгите от рода "Ние сме "Левски", със 102 годишна история..." нямат стойност. Те са много важни за повдигане на духа на футболистите и привържениците. Но те сами по себе си не носят пари. Защото много често не привличат, а дори отблъскват спонсори и рекламодатели? Защото много често не привличат, а дори отблъскват привърженици, които също са левскари? Нека всички привърженици на отбора се опитат да разберат, че да си левскари означава и отговорност, и способност на оценяване реалната обстановка, и даване възможност на компетентни ръководители да проведат аргументирана правилна политика за съществуването и прогреса на клуба, на "Левски".
Уви, отдавна не виждам реално въздействието на "Ние сме "Левски"" върху футболисти и треньори. Необходими ли са примери, когато моментното състояние на отбора по различни причини не е бил добро. Но отборът се е мобилизирал. На терена са излизали левскари. Постигали са знаменити победи.
5. Отново призовавам да не обръщаме толкова голямо внимание на една недообмислена реплика. Века споменатите клубове да се радват на успехите си и да решават проблемите си. Да се съсредоточим върху състоянието на "Левски". Защото? Не знам с какви гащи излезе отборът на "Левски" в последните два мача. А в предишните няколко начело с Топузаков. Без значение дали резултатът беше срамна, дори фатална загуба или някаква победа, дошла след безизразна игра. По-точно знам. Топузаков е левскар, знае какво е "Левски" и има топки.
[/offtopic]
[offtopic]2.Точно. И аз това казвам. Така или иначе от края на есента, се борим за нищо. Относно това да е свързан с "Левски"... Не можем да си позволим Капело, да. Но ни трябва треньор, който иска "Левски" да бие всеки мач. Няма значение, дали ще стане. Важното е МАНТАЛИТЕТА. Не може Илиан Илиев или Николай Костов, които не са се борили за титла и за победи, да направят така че отборът да има манталитет на победител. Това е нещо, което или го имаш или не. Защо "Левски"? Еми, мога да ти кажа името на Любо Пенев, но те ще го съблекат.

3.1 Нищо случайно нямаше, Живко. Нищо случайно... :| Може би като манталитет вече сме се превърнали в един опашкар. Може би не трябва да сме толкова обидчиви и да приемем истината? Не мисля.
3.2. Шашна се, щото му казаха "Пари нема, действай". Ей заради това и на този етап чужденец не може. Те са свикнали хората в съвсем друга обстановка да работят. Трябва да е албанец или македонец и то да не е бил на Запад, че да вирее при нас.Да е свикнал, както казват, с лаjна, дъга да прави. Йоканович си му личеше, че е със западно мислене.
3.3 Което не беше правилно. Каза, че Пелето не му вдигал телефона. За мен той постъпи коректно и не натопи Плешо, но не се прави така. Докога ще си мълчат. Гонзо се обади и видяхме какво стана, да.
3.5. Едно име ти давам. Кокала. ;)
4. Пак ти давам за пример Атлетик. Ако има нещо, с което са известни, то са именно духа им и традицията. Е, и това, че са един от най-успешните клубове в Испания. Но съвсем не са най-силните. Как ще отблъсква спонсори, човек. Ти повярва ли му на този простак за "Хуауей"? Повече публика - повече консуматори на продукта ти! Търговска логика. ;)
5. И най-малките детайли имат значение.[/offtopic]

gihuelo
Контакти:

Мнениеот gihuelo » 28 фев 2017 10:31

Моята прогноза
според мен сигурна двойка(много голям коефициент за победа на Левски-2.00) с някакъв странен резултат 2:3 /3:4
Единия отбор му трябват пари а другия е за това в а група за да печели пари.

Върни се в “Левски”