Кой да бъде новият треньор на Левски?

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Re: Кой да бъде новият треньор на Левски?

Мнениеот zlatan » 24 окт 2016 15:49

Букарев и Топчо ще доизкарат сезона, това е от ясно вече.Зимата ако Мъри си оправи нещата с Астана ще се върне заедно с Наско Сираков.Той за това не се върна веднага защото сега пак щеше да се спекулира с него.Ако това все пак не се случи според мен тренер ще бъде или Антон Велков или Ясен Петров.
LEVSKI_FOREVER

phd
Контакти:

Мнениеот phd » 24 окт 2016 15:54

Елин Топузаков.
Време му е.
А ръководството трябва да го остави поне 3 сезона.
Левски има нужда от силен директор. Сираков е добра опция.
И има нужда от сигурен собственик. Този не е сигурен, а е назначение отгоре, както и във всички останали клубове. Трябва да се изиска от него да гарантира най-малкото минималната издръжка на отбора за няколко години напред, но не просто на думи.
Последна промяна от phd на 24 окт 2016 15:58, променено общо 1 път.

Ozzimozzi
Контакти:

Мнениеот Ozzimozzi » 24 окт 2016 15:55

zlatan написа:Букарев и Топчо ще доизкарат сезона, това е от ясно вече.Зимата ако Мъри си оправи нещата с Астана ще се върне заедно с Наско Сираков.Той за това не се върна веднага защото сега пак щеше да се спекулира с него.Ако това все пак не се случи според мен тренер ще бъде или Антон Велков или Ясен Петров.

Мъри на доброволни начала ли ще работи? Ей така заради сините очи на Спас?
Защо Левски не е обслужвал дълга си към НАП в последните 2 години, при положение, че това е водещото плащане за придобиване на лиценз?
- Не бих казал, че плащанията към НАП са най-важното нещо за получаване на професионален лиценз.

Красимир Иванов

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 24 окт 2016 16:00

Ozzimozzi написа:
zlatan написа:Букарев и Топчо ще доизкарат сезона, това е от ясно вече.Зимата ако Мъри си оправи нещата с Астана ще се върне заедно с Наско Сираков.Той за това не се върна веднага защото сега пак щеше да се спекулира с него.Ако това все пак не се случи според мен тренер ще бъде или Антон Велков или Ясен Петров.

Мъри на доброволни начала ли ще работи? Ей така заради сините очи на Спас?

не знам колега просто така ги мисля аз нещата.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 24 окт 2016 16:11

Кокала или Сухия :!: :!: :!:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 24 окт 2016 16:14

Нито Херо, нито Мъри, нито Ясен Петров ще се върнат на Герена... И на много от феновете, вече техните мрънканици и претенции им дотегнаха. За Наско Сираков да не говорим. Кокала е добър вариант, но не стават заедно с Боримиров...

Пелето абсолютно не става за никакъв управленски кадър, Боримиров също, защото има много странични зависимости около неговото житие-битие... Спортен директор - Вальо Михов и особено Стефан Орманджиев са професионалисти и ще вършат работа, но първия е зависим от хазарта, а втория е отявлен цесекар... Андрей Желязков също е професионалист от класа и е бил СД на Левски.

Най-добрия вариант за момента е да бъдат оставени Топчо и Букарев да изкарат сезона, тъкмо са попили някои неща от Люпко, а Топчо вече доста години и на пейката. И освен че са попили опита на Люпко, успяха и да му направят ревизия на страхливото подреждане - още първия мач без Люпко, и Краев и Аниете започнаха титуляри, както си трябва !

И май това е правилния вариант - и са сработени, и играчите ги харесват !
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Мнениеот Yoda_ » 24 окт 2016 16:18

А най-добре Спас да ме командирова за 10-тина дни в Сърбия, и ще го върна Люпко, усмихнат и доволен !

:lol:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

riftwar
Контакти:

Мнениеот riftwar » 24 окт 2016 16:19

Трябва ни някой като Стивън Кени (Дъндолк) - отбор, който размазахме преди няколко години, но сега те са в Лига Европа и бая изтормозиха Зенит, а преди това направиха доста прилични мачове срещу Легия, АЗ Алкмаар и Макаби Тел Авив. И преди някой да се разхили, да се сети, че ирландската лига е супер смешна, но явно даже и там се работи по правилно от нашата "професионална" или там, каквото се води тази година. Единственото реално име е А Група -> най-добрите отбори от измислено първенство!
Ето за такъв треньор, парите би трябвало да ни стигнат, а си мисля, че и наличния материал е по-добър от неговия (надявам се). Не подценявам труда на БГ треньорите, но качествените са много малко и с оглед на, това че тези, които са наистина добри си имат по-сериозни от нашите отбори. Останалите все се учат и все недоучени си стоят. Петрович беше чудесен вариант и не знам, защо се стресна изневиделица (дано само не смени Йорданеску, че ще стане страшно/смешно). Ако е чужденец, искам някой като Кени или някой недооценен от сръбското първенство.
Ако трябва да се каже все пак и едно българско име - Илия Груев.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 24 окт 2016 16:42

Tommi написа:
Долно уйно написа:Заплатата на Мъри е 1 800 000 евро на сезон, кажи ми една причина да се откаже от тези пари?

Мъри е сравнително млад треньор и едва-ли на този етап се води единствено от заплатата. В Астана стигна тавана и вече е все по-трудно за надграждане, по-добре да си тръгне, докато е на върха.
А дали би се върнал точно в Левски, това вече зависи от лични предпочитания.

Левски за Мъри в момента ще е крачка назад в кариерата му.
Без пари не става, а в Левски пари няма.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 24 окт 2016 16:44

Tommi написа:
BRF написа:Спират премиите докато сте на първо място!Това защо ли е така?В момента едва ли треньора ви е най-големия проблем!

Хипотеза: От 2-3 мача клубът е с ново ръководители и хората имат различни управленски възгледи, различни виждания за раздаването на премии и т.н. Това възможна хипотеза ли е или задължително става дума за празна каса? :)
И нещо друго. Със сигурност ли спират премиите изцяло или просто променят начина на премиране? :)

Кои са тези нови ръководители?
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Върни се в “Левски”