Марибор - ЛЕВСКИ / 14.07.2016г. / 20:00 часа

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Re: Марибор - ЛЕВСКИ / 14.07.2016г. / 20:00 часа

Мнениеот futbolqga » 09 юли 2016 15:18

popokutepetel написа:Важно е Левски да вкара. Реално загуба с 2:1 е по-добра от 0:0

:shock: Би ли ми обяснил как загубата е по-добра от равен мач?

orlando7
Контакти:

Мнениеот orlando7 » 09 юли 2016 15:19

popokutepetel написа:Важно е Левски да вкара. Реално загуба с 2:1 е по-добра от 0:0

Е,тия левскари са номер едно! Вижте какви фундаментални разкрития прави тоя приятел! Даже и ги споделя с останалите непросветени потребители на тоя сайт!

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 09 юли 2016 15:28

eelche написа:
futbolqga написа:
metodito написа:
eelche написа:Реален изход от мача е победа за Марибор.

Оптимистичен вариант е минимална загуба за Левски и чудеса от храброст на реванша.Равенство е малко вероятно.

Честно казано за първи път от десетилетие резултат от ЕКТ не ме вълнува.За мен е по-важно отбора да се обиграе,за да е готов за важните битки от първенството.Титлата е по-важна.Аз вярвам в младите ни момчета и независимо от резултата аз ще остана верен на този отбор и треньор,на цялостната концепция и философия на господин Петрович,господин Желязков и господин Николай Илиев.

Само Левски напук на омразата!

Не знам, дали имаме шанс да отстраним Марибор. Гледал съм им мач, ама преди две години ли, не знам. Но реално, ако ги отстраним, това ще е изключително важно от психологическа гледна точка за отбора като тим, да си повярват като колектив. Знай, че ако отпаднем, медиите на жужето и Шиши ще ги сравнят със земята. Освен това, ако отпаднем и сменят тренера или въобще погледнат грандомански (е, ние тея, ако не отстраним...) направо целия отбор си заминава, а публиката ще е още по-разединена. От друга страна, ако ги отстраним, публиката ще се върне - за всеки мач!

Имаме няколко страхотни играча като Аниете, Веско, Роман, Костадинов, Венци, Йорга и донякъде Бурабия (на него не краката, а главата му е проблем) и Де Ноойер (ако е на кеф и му се играе). Пиргов показва добър потенциал също. Разбие ли се това звено, тръгне ли си един от тези - край.

Абсолютно съм съгласен! Победата в този двубой ни е жизненоважна.

Преди много години мислех,че всичко в живота трябва да бъде на всяка цена...За съжаление Света около нас не функционира така!Пак ще го кажа и повторя, на изхода от двата мача с Марибор трябва да се гледа като на част от подготовката и затова аз няма да правя драми,няма да се тръшкам и изпадам в депресии ако по-добре подготвения отбор на Марибор с по-голяма класа и авторитет ни отстрани.Да,няма да ми е приятно,но така е във футбола - ние пропиляхме златни шансове и разбихме страхотен отбор заради ЕГОТО на собственик,на спортен директор и треньор...Съжалявам,но това е ИСТИНАТА!

Преди 10 години такива мачове се взимаха само заради ИМЕТО на ПФК ЛЕВСКИ.

Преди 5 години бяха в графата задължителни.

На днешното ни положение трябва да погледнем като просто част от подготовката.

Футболната логика е такава,в мачове под напрежение играчите не могат да счупят гипса.Не очаквам нищо и Левски НЕ е фаворит в този мач.Нека да бъдем по-умерени в изказванията си и да гледаме реално на нещата.

Поздрави!

Колега, разбирам напълно, какво се опитваш да кажеш. Просто мненията ни се различават. Аз не виждам как загуба от отбор, който е класи под един Лудогорец примерно, можем да го водим за "подготовка". Освен ако подготовката не е за това, да носим на бой - тогава може.

Освен това, видяло се е, че този отбор пари няма да види, освен ако не си ги изкара. Евротурнирите са прекрасен шанс точно за това! Едно на ръка, че дават луди пари за всеки преминат кръг, ами и я си представи какво ще е на Герена при един позитивен резултат от първия мач. Ами ако вземем, че ги отстраним? Че тогава Герена ще се пръсне по шевовете на следващото ни домакинство! А и този ентусиазъм ще доведе до повече хора по време на мачовете от първенството - всички знаем чувството, когато ни грабне тръпката от евромачовете. На това му викам аз подготовка, а не да ни разпорят и да се чудим после как да си съберем карантиите.

Марибор са в криза, ние имаме далеч не чак толкова лош отбор, колкото някои тук се опитват да го изкарат. Реваншът е у нашия дом, всеки един от нас ще е зад отбора - всички предпоставки да продължим са налични. Не продължим ли, отборът ще бъде заринат с лайна и въобще не виждам тезата ти за "подготовка" къде отива.

Потребителски аватар
IvailoRz
Контакти:

Мнениеот IvailoRz » 09 юли 2016 16:38

Не мисля ,че Марибор са класи под нас..ама хич. Все пак и те играха в ШЛ. Незнам дали са по- добри,но едва ли са много по-слаби. Успех ви пожелавам!

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 09 юли 2016 17:03

Пожелавам краен успех и добра игра на "Левски"! Наистина първо крайния успех. Той е задължителен. Без резултати няма как отборът да тръгне напред и нагоре.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 09 юли 2016 17:06

sandi74 написа:Левски са изявен аутсайдер в мачовете с Марибор но във футбола не веднъж са ставали изненади и чудеса.Нямате нито треньор нито отбор.Няма как доказан футболен капацитет,стратег и корифей като моята свидна и скромна особа да не пожелае успех и късмет на Левски срещу Марибор :idea: :!: ФАКТ 8-)

Санди, както винаги си атрактивен, внасяш колорит и настроение. Не можеш да прикриеш, че си заблудено левскарче, което временно е привърженик на друг отбор.

lambbda
Контакти:

Мнениеот lambbda » 09 юли 2016 17:52

Проблема е,че Дани Боримиров се контузи и не се знае дали ще играе. Въпреки това все си мисля,че Сърмов ще го смени подобаващо.
Другият проблем е,че Тасевски и Бардон са в лоша форма, а нямат добри замесници.

Потребителски аватар
ss1914
Контакти:

Мнениеот ss1914 » 09 юли 2016 18:38

7 е добро число написа:тия ни млатят с 4-0

и всички боклуци да си събрат багажа и да се махат

- Пеефски , Николай Илиев , Константин Баждеков , Пилето , дедо Петкович , Елин Топузаков , Валентин Захариев , Ясен Екимов , Мариян Христов

- Лукин , Пиргов , Орачев , Минев , Сашко Алвеш-ъ , Карнер , де Ноойер , Бедоя , Бурабия , Нар , Бабатумбе , Манголо , Венцислав Христов

За Илиев, Топузаков и Христов да кажеш че са боклуци...
Българио, за тебе те умряха,
една бе ти достойна зарад тях,
и те за теб достойни, майко, бяха
И твойто име само кат мълвяха,
умираха без страх .

miasanmia1900
Контакти:

Мнениеот miasanmia1900 » 09 юли 2016 18:38

Доста съм изненадан от някои наши фенове...Трябва да гледаме истината и реалността смело в очите.На базата на какво предвиждате положителен изход от двата двубоя с Марибор.Няма да давам цифрова прогноза за мача или за двата мача,защото понякога показаното на терена не отговаря на резултата.Само ще кажа,че и в двата мача,особено първия,тези ще ни носят като лейки из терена.Такава е реалността,защото нито имаме тренер,нито играчи,нито подготовка.Мисли се за всичко и само не и за футбол.И последно нещо много важно..Няма да казвам как успях,но успях за повече от час да наблюдавам уж закрита тренировка в Правец.И ще ви кажа,че тези играчи буквално ненавиждат Люпко.Личи им по всяко едно действие и бездействие.Накратко:Люпко върти хронометър в ръка постоянно,вика им на сръбски постоянно и се хили като пълен дебил,а те милите трагични дори и на тренировка.

Върни се в “Левски”