Според мен това е грешка, най-малкото, така НЕ СЕ ПРАВИ !
Има понятия като лоялност, чест, достойнство, но явно в нашия клуб те не са познати... През цялото време Стойчо беше поставен под напрежение, целия отбор игра месеци наред без пари и мълча (вместо да излезе на терена с извадени джобове, като некои ), сума време трябваше да нарежда куп недоразумения по терена, прие да прави отбор и с най-големите възможни некадърници, и пак не каза една дума на недоволство, въобще, държа се крайно лоялно и с достойнство....
Класира отбора за ЕКТ, въпреки куците попълнения, които му натресоха, и какво получи за награда - един чепат.
ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ, НЕ Е ЧЕСТНО !
Разбира се, ръководството, както и голяма част от феновете нямат нужда да е честно, те искат резултати, независимо от начините, честни, "други" или не... Не знам, объркан съм...
Подобна простотия може да бъде оправдана само по един възможен начин :
Гонзо си отива завинаги, Наско Сираков идва като СД, разкарват сегашното "скаутско звено", треньор става или Херо или Кокала, заделят се поне 2 млн. евра за селекция, всичко друго би било трагедия !
Аре сега ДП, ББ или АД, ако наистина имат нещо общо с Левски, да се бръкнат и да извадят кинтите !