Мистри написа:ММ1914 написа:Мистри написа:ММ1914 написа:Домофона - на колко години го взимаме? Йовов? Огнянов? Като пишеш за Йовов - Мездра, там нямаме филиал. Домофона идваше от някакъв отбор около Пловдив. Огнянов беше от някакъв отбор на циганите, после го привличаме. За другите честно казано не знам.
Митрев е трети вратар - той сигурно има решаващ принос за мачовете.

Кои са играчите изнесли сезона, тези ли?
Или тези:
Георги Иванов /11/ Викторио Павлов /1/ Ричард Еромоигбе /24/ Даниел Боримиров /20/ Димитър Телкийски /24/ Лусио Вагнер /21/ Николай Михайлов /21/ Станислав Ангелов /23/ Емил Ангелов /24/ Георги Петков /22/ Игор Томашич /21/ Седрик Бардон /20/ Богомил Дяков /22/ Мирослав Иванов /25/ Екундайо Джайеоба /2/ Елин Топузаков /21/ Асен Букарев /20/ Христо Йовов /20/
Да Йовов го има на двете места. Гръбнака на отбора беше от обиграни и можещи футболисти, дошли за не малко пари или взимащи доста сериозни за България заплати. За трансферните суми не пишеш нищо, кои са играчите от сегашния отбор на Левски дошли с трансферни суми?
Леко с пъхането да не усетиш че ти се пъха навътре.
Днес е празник за нас християните, но не бива да се прекалява с търпимоста на хората.
Щом днес е празник за теб, денят, в който Иисус е бил в ада свален от кръста си ми ясен.Християнино.

Сигурно и вчера си празнувал.
А Йовов е от СВОГЕ, но ти откъде да знаеш, празнуващ смъртта на Иисус "християнин".
След 3 часа и 15.
[offtopic]Ти освен глупав си и досаден.[/offtopic]
Посочи ми в колко мача взе участие твоят любимец гонзо 2006-2007-ма.
Първо, Гонзо не ми е любимец, на първата страница в тази тема съм написал, кой ми е любимеца и това е футболиста Сираков, но ръководителя Сираков е нещо друго, това го осъзнах след доста време. Броят на мачовете е в скобите, ако не се лъжа

За другите нищо не пишеш. Забрави какви глупости писа в началото за заплатите, после мина на трансферни суми, после на юноши. Когато си сбъркал, не е позорно, просто си признай.
А това кой е глупав или досаден е друг въпрос, съжалявам че няма как да се извися до твоето ниво на носител на 4-5 нобелови награди. Но честно казано ми се струва че притежаваш само дарвинова.