А група: Левски (София) - Пирин (Благоевград) /3:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Re: А група: Левски (София) - Пирин (Благоевград) /16:15/ 13

Мнениеот ЕМИЛ » 09 мар 2016 23:17

W84me написа:Ревете ли за Гаджев вече? Две контузии и окапваме!

Нещо повече .Скърбя . :| :cry:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 мар 2016 23:26

ЕМИЛ написа:
W84me написа:Ревете ли за Гаджев вече? Две контузии и окапваме!

Нещо повече .Скърбя . :| :cry:

Скърбиш или не - утре като излезе Орачев дефанзивен халф и ще се озъбим.
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 10 мар 2016 07:31

с този треньор дори и равния ще е успех ! като гледам какви състави реди от началото на сезона, очаквам Веско Минев да играе център нападател , по дясното крило Йоргачевич ,а на вратата Бедоя . Менголо,Тунди и Бурабия ще ги пуснем 5 мин след края на мача и ще ги обвиним ,че не сме били , както хвърлихме цялата вина за равния в Пловдив върху Адениджи
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
batmanlevski
Контакти:

Мнениеот batmanlevski » 10 мар 2016 07:40

agrex написа:Не ми се мисли за друго освен победа,но за всички е ясно,че в отбора има проблем и той се казва Стойчо Стоев /дано не се окажа прав/. В момента имаме доста добри футболисти,но страхът на треньора и защитната тактика не им позволяват да покажат пълните си възможности.Със сигурност съм бил на Герена повече пъти от Стоев и помня какво означава да гостуваш на Левски. Отдавна не съм чувал някой да споменава "долината на глинените гърнета"/ преди така наричаха Герена /. Гостуващите отбори не смееха да минат центъра....и въпреки бетона си тръгваха с поне 2-3 гола. Кога треньорът ще проумее,че на Герена се играе 90 минути в полето на противника???? За съжаление обаче, при издънка срещу Пирин, не виждам подходяща кандидатура за нов треньор. Херо и Мъри са заети в момента....ще берем ядове.

Емо Велев е треньора, той е смел и нахъсан, мъжкар е, и умее да го предава и на футболистите, такъв треньор ни трябва,а не който играе за равен ,като Стойчо !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !

[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 10 мар 2016 08:05

Стига ревали срещу Стойчо лаици бедни. Ако не беше той сега щяхме да сме зад морето. Без пари толкова. Футбола е игра и удоволствие, гледаш го за ради кефа , а не за резултата. Срещу Монтана на Венци щеше да му се откачи крака защото не може да уцели топката, Гонзо ли да ходи да я ритне.
А юношите са зле

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 10 мар 2016 09:37

Народът е казал че няма огън без дим. Явно смяната на треньора е сигурна. Не е уточнена само датата. По всяка вероятност ще бъде след края на сезона. Поне на мен така ми звучи най- разумно. Журналята са усетили нещичко и интерпретират. Но се получи като при трансферите- този, онзи, втори, трети... На края се оказва пети. По тази логика няма да е Вили Вуцов (ех, защо нямаше поне половината от акъла и таланта на баща си!), сигурно няма да е и Люпко, пък за Херо и Мъри да не говорим. Буфера с мазната коса се страхува че с треньора може да си отиде и ДИРЕКтора. А един кадърен, способен и авторитетен директор с шампионски дух и големи възможности ще си доведе необходимия за отбора треньор. Двамата в тандем ще го поставят на заден план и той ще почне да отговаря пред съдружнците си само за строежа на сектора. Това май беше единственото му оправдание да остане на Герена. Преди време. После се сгушиха с пловдивския "герой" и не се и усещат как дърпат Левски към дъното. Започвам да си мисля, че тези над 100 (сто) трансфера не са случайни. А всеки входящ кореспондира с изходящ. Кажете ми, че не става въпрос за комисионни.

Живко6461
Контакти:

Мнениеот Живко6461 » 10 мар 2016 10:23

wilge написа:Народът е казал че няма огън без дим. Явно смяната на треньора е сигурна. Не е уточнена само датата. По всяка вероятност ще бъде след края на сезона. Поне на мен така ми звучи най- разумно. Журналята са усетили нещичко и интерпретират. Но се получи като при трансферите- този, онзи, втори, трети... На края се оказва пети. По тази логика няма да е Вили Вуцов (ех, защо нямаше поне половината от акъла и таланта на баща си!), сигурно няма да е и Люпко, пък за Херо и Мъри да не говорим...

Съжаляваш ли, че съществува вариант Вили Вуцов да не стане треньор на "Левски"? Баща му наистина ли е толкова умен и талантлив?
Сега наистина не е време за смяна на треньора. Нека Стоев се концентрира върху мачовете и оптималния състав за всеки от тях. Между другото, ако Йоргачевич наистина има здравословни проблеми не трябва ли срещу "Пирин" да излезе някой от резервните вратари?

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 мар 2016 13:19

Тия резервните вратари в Турция им вкарваха почти от където решат, пък не знам...
Примерно на Пирин и Мотаната не са им слаби вратарите.

Иначе и аз мисля, че ще има треньорска смяна, след края на сезона. Но и перчема и Гонзо знаят, че няма кой да дойде сега. Знаят и че Вили ще е автогол, щото феновете ще скочат. Най-много да е някой анонимник от чужбина, който е бил треньор на ниво 3-та дивизия, а върха в кариерата му е да е присъствал в треньорския екип на някой втородивизионен тим.
Мазната простотия ще е ако върнат Велев, понеже е направил равен на Герена и феновете почнаха "истински левскар, истински мъж"... Щото почваме по батковата - малко реване, айде слагаме някой, колкото да са спокойни.
Аз почвам да си мисля, че и някои от играчите, които са по-дълго в отбора, губят увереност във възможностите на Стоев, а от там вече няма връщане.

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 10 мар 2016 15:58

Живко6461 написа:
wilge написа:Народът е казал че няма огън без дим. Явно смяната на треньора е сигурна. Не е уточнена само датата. По всяка вероятност ще бъде след края на сезона. Поне на мен така ми звучи най- разумно. Журналята са усетили нещичко и интерпретират. Но се получи като при трансферите- този, онзи, втори, трети... На края се оказва пети. По тази логика няма да е Вили Вуцов (ех, защо нямаше поне половината от акъла и таланта на баща си!), сигурно няма да е и Люпко, пък за Херо и Мъри да не говорим...

Съжаляваш ли, че съществува вариант Вили Вуцов да не стане треньор на "Левски"? Баща му наистина ли е толкова умен и талантлив?
Сега наистина не е време за смяна на треньора. Нека Стоев се концентрира върху мачовете и оптималния състав за всеки от тях. Между другото, ако Йоргачевич наистина има здравословни проблеми не трябва ли срещу "Пирин" да излезе някой от резервните вратари?

Гледал съм стари ленти с мачове в които е играл Иван Вуцов. Сегашните защитници не могат да му стъпят на малкия пръст. И не само на него, на всичките му колеги. Когато беше на работа в БФС само той ходеше на разговорите за определяне датите и програмата на националния отбор за световни и европейски квалификации. Знаеше противниците кога са най- слаби и кога са най- силни. Така уреждаше нещата, че имахме много изненадващи победи. Много противникови треньори казваха, че сме ги хванали в крачка, че сме ги изненадали. Всичко това беше плод на неговия ум. Да! Съжалявам за Вили, но за това че няма качествата на баща си. За треньор на Левски си е твоя интерпретация. Предполагам, че в отбор от ранга на Дунав, Етър, Спартак Плевен би бил идеален. И сигурно би го вкарал в А група. Или както ще я наричат спасителите на панчаревската група. Нещастни опити да се узакони беззаконието. И никой не посмя да потърси сметка от инициатора. Онзи от село Микре. Смятам, че умишлено съсипа червените, за да купи клуба евтино. Също той провокира изваждането на Литекс от терена. Всичко това е т.н. активно мероприятие. Недодялано, недоизпипано, грубо дори. Понеже винаги до сега са действали по познатия начин- между капките. Но не може до безкрай да погазваш закона.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 10 мар 2016 16:45

Аь също съм слушал легенди именно за това как Вуцата ги омагьосвал и как избирал най-добрите дати за нашите.

Върни се в “Левски”