W84me написа:Ревете ли за Гаджев вече? Две контузии и окапваме!
Нещо повече .Скърбя .

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
W84me написа:Ревете ли за Гаджев вече? Две контузии и окапваме!
ЕМИЛ написа:W84me написа:Ревете ли за Гаджев вече? Две контузии и окапваме!
Нещо повече .Скърбя .![]()
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
agrex написа:Не ми се мисли за друго освен победа,но за всички е ясно,че в отбора има проблем и той се казва Стойчо Стоев /дано не се окажа прав/. В момента имаме доста добри футболисти,но страхът на треньора и защитната тактика не им позволяват да покажат пълните си възможности.Със сигурност съм бил на Герена повече пъти от Стоев и помня какво означава да гостуваш на Левски. Отдавна не съм чувал някой да споменава "долината на глинените гърнета"/ преди така наричаха Герена /. Гостуващите отбори не смееха да минат центъра....и въпреки бетона си тръгваха с поне 2-3 гола. Кога треньорът ще проумее,че на Герена се играе 90 минути в полето на противника???? За съжаление обаче, при издънка срещу Пирин, не виждам подходяща кандидатура за нов треньор. Херо и Мъри са заети в момента....ще берем ядове.
wilge написа:Народът е казал че няма огън без дим. Явно смяната на треньора е сигурна. Не е уточнена само датата. По всяка вероятност ще бъде след края на сезона. Поне на мен така ми звучи най- разумно. Журналята са усетили нещичко и интерпретират. Но се получи като при трансферите- този, онзи, втори, трети... На края се оказва пети. По тази логика няма да е Вили Вуцов (ех, защо нямаше поне половината от акъла и таланта на баща си!), сигурно няма да е и Люпко, пък за Херо и Мъри да не говорим...
Живко6461 написа:wilge написа:Народът е казал че няма огън без дим. Явно смяната на треньора е сигурна. Не е уточнена само датата. По всяка вероятност ще бъде след края на сезона. Поне на мен така ми звучи най- разумно. Журналята са усетили нещичко и интерпретират. Но се получи като при трансферите- този, онзи, втори, трети... На края се оказва пети. По тази логика няма да е Вили Вуцов (ех, защо нямаше поне половината от акъла и таланта на баща си!), сигурно няма да е и Люпко, пък за Херо и Мъри да не говорим...
Съжаляваш ли, че съществува вариант Вили Вуцов да не стане треньор на "Левски"? Баща му наистина ли е толкова умен и талантлив?
Сега наистина не е време за смяна на треньора. Нека Стоев се концентрира върху мачовете и оптималния състав за всеки от тях. Между другото, ако Йоргачевич наистина има здравословни проблеми не трябва ли срещу "Пирин" да излезе някой от резервните вратари?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 218 госта