Изключително трудно ми е да дам прогноза, абсолютно всеки резултат е възможен. Дано да победим
Черно Море (Варна) - Левски (София)| 0-2 FT
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: Черно Море (Варна) - Левски (София)|27.02.2016г. 13:00ч.
6 страници коментари и само за съдията чета, без дори да знам кой е той...
Ебати смеха
Изключително трудно ми е да дам прогноза, абсолютно всеки резултат е възможен. Дано да победим
Само Левски!
- Илич Рамирес
- Контакти:
blue avalanche написа:зеления написа:korteneca написа:Готвача написа:КироВарна написа:От суеверие не искам да давам прогнози!!!Мачът е троен и всичко може да се случи!!!Особено е важен съдията!!!Както обикновено ще е избран внимателно,с кастинг и ще отговаря на всички критерии за най-долна мазмантия!!!Като се има пред вид,че циганската сватба ни свири със Славия и намери начин да помогне на служебните,най вероятен ми се вижда Н.Йорданов!!!Или някой друг мазник и послушник,като Гошето Йорданов!!!Това,което зная със сигурност е,че аз ще съм на ТИЧА и ще подкрепям МОРЯЦИТЕ !!!
Сватбата вече помогна на служебните с измисленият ЧК на Стенио.А другият идиот в Разград не изгони престъпника Минев по същите причини.И с един подкован педал в черно ,мача си заминава.Освен и нашите да изкарат отбора и да пишат до УЕФА с подуенски маниер.Ако и втори отбор изгори заради геренци,от УЕФА ще вземат мерки със сигурност.
Ама много си "умен".Точно заради Левски изгонили Стенио, защото със Стенио не могат да ви бият.
Предполагам, че Моци го изгониха за да помогнат на Монтана???
Колко вересии има да събира онзи горе, не е истина...
Ти тъп ли си или се правиш на такъв? Стенио е аут за мача с вас, а Моци го разкараха заради самия мач с вас! Крайният резултат е все във ваша полза. До кога?!!
ЧК на Моци е в "наша полза",защото???
Мижав опит да се опиташ да върнеш мъртвец от оня свят....
-
THE G.A.M.E
Илич Рамирес написа:Мижав опит да се опиташ да върнеш мъртвец от оня свят....
Имаш на предвид, че Моци не беше за ч.к. ?
Според мен даже, в ситуацията, трябваше да присъдят служебен гол за Лудогорец, заради хуманното и коректно влизане на румънеца в краката на Прохазка.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !
[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]
0:2 без проблеми, ако лошо време не разкаля нивата. Имам доверие на треньори и футболисти, те първа ще показват качествата си. В началото се чу, че Херо искал Аниете и Бедоя да гони, като започне работа в Левски, но с времето испанците станаха незаменими. Трябва спокойствие и време.
Сектор Г:"Всъщност няма „сливане”,няма и „обединение”–има единствено преименуване на Литекс,.Ако за тези„привърженици” е толкова лесно да решат, че това е ЦСКА, то жалко за тях..носите..срам за истинските Армейци! Сбогом, няма да ни липсвате!"
Илич Рамирес написа:Мижав опит да се опиташ да върнеш мъртвец от оня свят....
Вярно е! То бива бива, ама такъв мъртвец да съживиш ще е чудо!
Черно Море ще го погребе този мъртвец, за да не се опитат някои да го съживяват.
Много точно го е казал този:
"
Голямото ходене до Разград
Novsport
Голямото, многоочакбано дерби в първия пролетен кръг между Лудогорец и Левски всъщност се оказа едно голямо синьо ходене до Разград. С пет нови според ръководството много качествени титуляри Левски изигра един от най-слабите си мачове срещу Лудогорец изобщо, откакто този мач го наричаме голямо дерби. Що се отнася до новите „звезди", естествено е рано да правим генерални изводи. Бурабия и Венци Христов едва ли ще надскочат някога нивото си на обикновени пешеходци. Но все пак овациите са за победителите и почти сигурни петкратни шампиони.
Лудогорец с измамна лекота и малко треперене в края получи трите точки и реши първенството по стандартната процедура от последните пет години. Класата е вечна, а напъните на назначените временни. Това, което имат в Лудогорец, в Левски трудно ще го постигнат, продължавайки да се самозаблужда-ват. Оттук нататък Лудогорец ще доиграват във възходяща форма първенството и ще се опитат да превърнат оставащите мачове в прелюдия на ново изригване в Шампионската лига. Дали ще успеят е енигма, но че ще останат абсолютен хегемон в България е повече от ясно. Все пак не им отива на равнището да се вкарват сами в ужас и страх, както стана в последните десетина минути.
Както е ясно, че Краля Слънце се огъва в бизнеса и политиката, така също е толкова видно, че на терена е непреклонен и не пуска на никого аванта. И това трябва да му се признае като огромно достойнство. Затова всички му дишат прахта в последните години, колкото и да се напъват да се равняват с него. През каквито и трудности да минава, футболният му проект остава на европейско ниво. И въобще не му е трудно да се разправи с местните несъстоятелни противници. И няма как да е другояче с играчи като Марселиньо, Натанаел, Вандерсон, Кафу, Моци. Прибавени двама-трима железни ветерани в лицето на Дяков, Минев, Стоянов е напълно достатъчно Лудогорец да е с класа отгоре. Естествено, Всичко красиво, зрелищно и изящно в играта на Лудогорец се дължи на Професор Марселиньо, най-голямата им звезда. Няма как Левски или който и да е друг да побеждава, след като не притежават играч от неговия калибър.
Лудогорец ще стане интересен чак през юли и август, по-занимателна тема е накъде върви Левски след поредните „положителни" промени. И след чудодейно подскочилия нагоре бюджет. Загубата в Разград, гарнирана с уникално слаба и безпомощна игра, ще донесе последствия. Без въобще да имам каквито и да е съмнения, съм убеден, че следващите месеци ще бъдат много тежки за треньора Стойчо Стоев. Неговият любовен период на „Герена" приключва и самият той трябва да е доволен, че продължи цяла календарна година. Сега по-контролираните медии ще започнат да му намазват ските с най-бързата смазка. И ще полети неудържимо надолу. Няма как да се харчат луди пари, а ефект да няма никакъв.
Шефът на Управителния съвет и вечното протеже на всяка власт Георги Иванов ще му оказват всячески подкрепа, но накрая, огънати под силата на резултатите, ще вземат неизбежното решение. Колко виновен е Стойчо обаче? Когато отиде в Разград, намери готов отбор и постигна забележителни успехи. По-важното - доказа се като треньор, след като в предишните си 20 години в тази битност не бе постигал абсолютно нищо. В Левски обаче лозето е на баир. Трудно се копа, трудно гроздето хваща плод. Така например през есента бе решил идеално задачата на десния фланг на защитата с Живко Миланов и сега пак му се налага да се връща към абсолютно губещия вариант с Прохазка. Поведението на словака при първия гол на Лудогорец може да служи за помагало на грешките в защита. Позиционни, динамични, тактически. Прохазка не става за тази позиция, но пък има уникален нюх да бележи важни голове. Вкарването на бавен човек като Бурабия в центъра на игрището също не е от добрите решения на Стоев. Така и не се разбра Бурабия за Левски ли играе или за Лудогорец. Треньорът ще прави и други грешки и все по-често ще му се натяква, че под негово ръководство Левски не е спечелил нито един важен мач..."
Ако ни направят шпалир, на следващата година ще им отстъпим една титла на ония!
glarus_ds написа:Готвача написа:КироВарна написа:От суеверие не искам да давам прогнози!!!Мачът е троен и всичко може да се случи!!!Особено е важен съдията!!!Както обикновено ще е избран внимателно,с кастинг и ще отговаря на всички критерии за най-долна мазмантия!!!Като се има пред вид,че циганската сватба ни свири със Славия и намери начин да помогне на служебните,най вероятен ми се вижда Н.Йорданов!!!Или някой друг мазник и послушник,като Гошето Йорданов!!!Това,което зная със сигурност е,че аз ще съм на ТИЧА и ще подкрепям МОРЯЦИТЕ !!!
Сватбата вече помогна на служебните с измисленият ЧК на Стенио.А другият идиот в Разград не изгони престъпника Минев по същите причини.И с един подкован педал в черно ,мача си заминава.Освен и нашите да изкарат отбора и да пишат до УЕФА с подуенски маниер.Ако и втори отбор изгори заради геренци,от УЕФА ще вземат мерки със сигурност.
Вие сте болни ...(ако не сте всъщност един и същ...) Е*ати хейтърите, пълни смешници, колкото и да си измисляте, никой не ви се връзва
Не сме един и същ,успокой се!!!Просто сме много!!!Няма нужда някой да ни се връзва,защото всички ви познават и всички са яли дърво от вашите служебни съдии!!!Ако не можеш да четеш,както изглежда,помоли някой да се порови в статистиката и да ти разкаже,как в стотици мачове,десетки отбори са пропищявали от вечните аванти с които печелехте точки!!!Не само във ВАРНА,но и в Пловдив,Бургас,Стара Загора,Перник,Благоевград,Велико Търново и още много,много други български градове ,от собствен опит ви знаят номерата!!!За Ловеч,не ти припомням,защото се надявам,че поне това помниш!!!А ако въобще нещо помниш,как може да измисляш фрази от рода на "колкото и да си измисляте,никой не ви се връзва" Я се замисли,дали някой на вас може да се върже?И защо цяла БЪЛГАРИЯ е погнусена от вашите методи,ръководители и от модните напоследък декларации?
1:0. ЧК за Морето около 65-70мин.
Тактическата неграмотност на СС ще му "изяде главата". Без съмнение вече е достигнал тавана на възможностите си. СС е много добър треньор, но за Монтана и Миньор. Няма капацитет за който и да е от водещите отбори в милата ни татковина. Кирчо разбра това и веднага му показа пътя. Така ще постъпи всеки ръководител, който се стреми към върха. Е, почти всеки...Има един с интелект на осмокласник- повтаряч, чието хоби е да назначава провалили се футболисти и разочаровали собствениците си треньори. За да изпъква сред тях. Защото професионалист от калибъра на Мъри, Херо, Ст. Младенов, Хубчев, Кокала дори буквално ще го смачкат с превъзходството си във всяко отношение. БЕЗ УПРАВЛЕНСКА РЕОРГАНИЗАЦИЯ ВСЯКА ГОДИНА ЩЕ СЕ БОРИМ ЗА ЕВЕНТУАЛНО КЛАСИРАНЕ В ТУРНИРА НА ЛИГА ЕВРОПА. За това не се косете. С това управление- толкова. Тези повече не могат, не че не искат.
зеления написа:Ти тъп ли си или се правиш на такъв? Стенио е аут за мача с вас, а Моци го разкараха заради самия мач с вас! Крайният резултат е все във ваша полза. До кога?!!
Нито едно от двете, но за теб първото важи с пълна сила. Значи и ние трябва да се оправдаваме след всеки наказан футболист, че това се прави в полза на следващия противник? Не смяташ ли, че ставате доста жалки с подобни детински оправдания? Колкото до картона на Моци, то самото влизане си беше за червен, а какво остава за удара? Мисля, че някъде в нета имаше снимка с дупките в крака на Прохазка от бутоните на Моци!
Защитникът на Лудогорец Козмин Моци трябва сериозно да се замисли за действията си срещу противниковите играчи. Според класацията на transfermakt.de, румънецът е най-грубият играч в Европа.
Моци си е изкарал 11 червени картона в 371 мача. Бранителят има и 120 жълти картона.
Сега се замисли колко от тези 120 жълти трябваше всъщност да са червени...
[center]Николай Митов: Те не са точно ЦСКА, Литекс си ги бием... Няма проблем!
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]
[rimg]https://image.prntscr.com/image/282def5483004b6fbf06a977c146b67b.gif[/rimg][/center]