А група: Лудогорец (Разград) - Левски (София) | 2-1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

tscorp
Контакти:

Re: А група: Лудогорец (Разград) - Левски (София) / 21.02.20

Мнениеот tscorp » 15 фев 2016 11:54

Отдавна в Левски не бяха правили добра подготовка преди подновяването на първенството. В момента с малки изключения играчите трябва да са подготвени за мача с основния конкурент за титлата - Лудогорец. Имаме вече и добър кондиционен специалист, който видно от последния мач си е свършил работата. Стоев разполага с необходимите му футболисти в атака, халфова линия и защита. Радващо е, че Костадинов и Бедоя показват добра игра, а в защита се допускат малко голове. Не съм запознат с формата на Лудогорец но те имат предимство заради обиграния си отбор и домакинския фактор.
Предполагам, че ще стане хубав и оспорван мач и ще се надявам Левски да спечели с гол-два разлика.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 фев 2016 12:42

Този мач си е троен отвсякъде. Даже, ако трябва да съм честен, съм по-доволен, че влизаме в него от позицията на догонващ отбор, мисля си, че така напрежението е при зелените.
Ще дам една оптимистична прогноза 1-2, с голмайторски предвиждания не се наемам. Хубавото на тази наша селекция е, че противникът не познава качествата на няколко души, тоест няма да знае как да "хване" Нар, Бурабия, Христов или Менголо, докато Стоев спокойно може да има даде по-нестандартни и изненадващи инструкции.
А да, имаме и един "техен" в лицето на Александров, който може да разкаже туй-онуй на треньорите.
Да идва неделята, че не се търпи вечееееееееееее :twisted:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

anons
Контакти:

Мнениеот anons » 15 фев 2016 13:01

Като класа Левски е 3-4 пъти отдолу ! За каква титла мечтаят не ми е ясно . Играчи дошли от поляните на африка и т.н. щели да вдигат нивото ????

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 15 фев 2016 13:07

С оглед нуждата да се запази интригата ми се струва, че няма да загубим мача - 1-1

KellyB

Мнениеот KellyB » 15 фев 2016 13:12

Не зная защо, но от няколко дни в главата ми се върти един уникален мач на Левски - есента на 1977 г. с ЦСКА. Малко преди него на мача с Аякс счупиха крака на Павката Панов, Кр. Борисов също не играеше, а беше мотора на отбора по това време. Левскарите бяха доста унили, не знаеха какво лошо още може да се случи - все пак вечния противник е насреща... А се получи нещо страхотно - Левски буквално разкости армейците, Пламен Николов си играеше на 21 в наказателното поле със Зафиров, подаде перфектен пас на Данчо Йорданов за единия от головете му, а А. Станков щеше да скъса мрежата на ЦСКА с мощния си шут за четвъртия гол.
Имам чувството, че нещо подобно може да се случи и в събота срещу Лудогорец. Левски направиха добра селекция и подготовка, а разградчани вече са уморени от победи, липсва им мотивация за мачовете в А група. Дори и Гелосания май не им обръща много внимание, явно "играчката" му поомръзна вече....

Потребителски аватар
hristo1306
Контакти:

Мнениеот hristo1306 » 15 фев 2016 15:36

THE G.A.M.E написа:Със сигурност Лудогорец са по-обиграни в момента, защото си запазиха състава и нямаха кой-знае какви и колко нови попълнения.
Докато при нас трансферите продължават ...

Все пак очаквам да ги затрудним с игра "на мускули", но по-вероятният победител са домакините.

ха ха ха- не ме размивай! Кой ще "покаже мускули" ? Дребосъка-провокатор Бедоя ли :mrgreen: ? Може би кльощавите манекени Краев и Костадинов, дишащи с акумулаторно батерии :mrgreen: ? Има един "биткаджия" Минев, но той пък е за гонене още от съблекалнята !!! :mrgreen:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 фев 2016 15:41

hristo1306 написа:
THE G.A.M.E написа:Със сигурност Лудогорец са по-обиграни в момента, защото си запазиха състава и нямаха кой-знае какви и колко нови попълнения.
Докато при нас трансферите продължават ...

Все пак очаквам да ги затрудним с игра "на мускули", но по-вероятният победител са домакините.

ха ха ха- не ме размивай! Кой ще "покаже мускули" ? Дребосъка-провокатор Бедоя ли :mrgreen: ? Може би кльощавите манекени Краев и Костадинов, дишащи с акумулаторно батерии :mrgreen: ? Има един "биткаджия" Минев, но той пък е за гонене още от съблекалнята !!! :mrgreen:

Прохазка, Александров, Лукин, Христов, Минев? Малко ли са ти?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 15 фев 2016 17:18

hristo1306 написа:ха ха ха- не ме размивай! Кой ще "покаже мускули" ? Дребосъка-провокатор Бедоя ли :mrgreen: ? Може би кльощавите манекени Краев и Костадинов, дишащи с акумулаторно батерии :mrgreen: ? Има един "биткаджия" Минев, но той пък е за гонене още от съблекалнята !!! :mrgreen:

Нямах на предвид Левски да играе "силов футбол", а по-скоро със себераздаване и много тичане, както и правилна настройка и постройка от С.С.

Левски от няколко години изостава като класа от разградчани, но с изключение на 1-2 мача, в останалите сме ги затруднявали именно с горепосочените отборни качества.

И все пак потвърждавам, че с каквото и да се компенсира липсата на достатъчно класа, понякога просто не стига.
Домакините са по-вероятният победител.
Ако трябва да определя като %-ти, вероятноста за 1-ца е към 60 %, Х-са 30 % и 2-ката 10 %.

Мисля, че това са реалностите към момента.
Но футболът е интересен, именно защото често се получават "изненади".
В случая кавичките са уместни, защото едвали можем да говорим за "изненада", когато Левски бие който и да било роден тим.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
alexdb
Контакти:

Мнениеот alexdb » 15 фев 2016 18:31

THE G.A.M.E написа:
hristo1306 написа:ха ха ха- не ме размивай! Кой ще "покаже мускули" ? Дребосъка-провокатор Бедоя ли :mrgreen: ? Може би кльощавите манекени Краев и Костадинов, дишащи с акумулаторно батерии :mrgreen: ? Има един "биткаджия" Минев, но той пък е за гонене още от съблекалнята !!! :mrgreen:

Нямах на предвид Левски да играе "силов футбол", а по-скоро със себераздаване и много тичане, както и правилна настройка и постройка от С.С.

Левски от няколко години изостава като класа от разградчани, но с изключение на 1-2 мача, в останалите сме ги затруднявали именно с горепосочените отборни качества.

И все пак потвърждавам, че с каквото и да се компенсира липсата на достатъчно класа, понякога просто не стига.
Домакините са по-вероятният победител.
Ако трябва да определя като %-ти, вероятноста за 1-ца е към 60 %, Х-са 30 % и 2-ката 10 %.

Мисля, че това са реалностите към момента.
Но футболът е интересен, именно защото често се получават "изненади".
В случая кавичките са уместни, защото едвали можем да говорим за "изненада", когато Левски бие който и да било роден тим.

Ако следваме традициите Лудогорец обикновено губи първия си мач. Мисля, че и този път така ще стане.

Потребителски аватар
jungle

Мнениеот jungle » 15 фев 2016 20:58

Още в началото на шампионата твърдях, че Левски ще обърка много сметки.
Да, факт е че сме с евтина селекция, че пак сме сами срещу всички, че имаме най-великата публика, че имаме отбор а не сбирщина от звезди....
Така....твърди се, че Лудогорец ще стане шампион ...може би...но Левски ще бие в Разград, защото е Левски...защото Левски не е мода...Левски е любов за цял живот...
И през омраза и прах,
и през забрани и страх,
и през слава и поклони,
и през гавра и пагони,
и през трупове и кърви -
ЛЕВСКИ пак ще бъде първи!
Левскар да си братко е дума голяма, Левскар да си братко е чест!
09.09.2016

Върни се в “Левски”