Затова прогнозата ми за предстоящия мач е 2-0 за Левски, с голове на Диаби и проф. Де Нойер.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Киро Пора написа:Бойко и Пееф пак са ни уредили съдия
Beladona написа:Киро Пора написа:Бойко и Пееф пак са ни уредили съдия
Е, с тоя съдия вече си лапам на сигурация !Синчец , дай ми 5 лева и разваляме баса ! Виждаш ли , при мен си имаш и затворен залог функционалност !
mark1926 написа:Победата за Локомотив не само че не би била изненада,а логичен завършек на мача. Черно- белите притежават по- добрите футболисти, но всичко ще реши кой как се хвърли в мача- през този сезон разликата в класите не е голяма и едва ли не във всеки мач се потвърждава, че по- бойкият ликува ...
sin4ec написа:mark1926 написа:Победата за Локомотив не само че не би била изненада,а логичен завършек на мача. Черно- белите притежават по- добрите футболисти, но всичко ще реши кой как се хвърли в мача- през този сезон разликата в класите не е голяма и едва ли не във всеки мач се потвърждава, че по- бойкият ликува ...
Тука малко си се поизхвърлил, но не това е проблем. Проблем ще бъде, ако при друг, освен логичния завършек, се почнат едни глупости в стил ВЕЦ Панчарево...
Потребители, разглеждащи този форум: helic и 17 госта