Ботев (Пловдив) - Левски (София)| 1:1 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Анкетата завърши на 19 юли 2015 13:15

1
51
40%
Х
26
20%
2
51
40%

Общо гласове: 128

Потребителски аватар
slash1912
Контакти:

Re: Ботев (Пловдив) - Левски (София)| 18.07.2015г. 18:30ч.

Мнениеот slash1912 » 14 юли 2015 17:54

Avanti_Ragazzi написа:
Sirene написа:Ще имате и други две гостувания в Пловдив на ултрамодерния стадион в парк Лаута в приятелска и мирна обстановка. Стига сълзи :)

Моите уважения и ше ме извинявате, ама Лаута е Маракана в сравнение със стадиона в Коматево (като в това сравнение не включвам терена в Коматево разбира се, който от своя страна пък е Маракана спрямо този на Лаута)!

Пълно густо няма ;)
Image

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 14 юли 2015 19:27

Лято е, юли месец е още и дори не се познават половината ни футболисти а започна първенството. Алооо БФС, к'во праим? Няма как този мач да ми изглежда сериозен по това време на годината. Хубавите мачове ще са на есен, до тогава всички мачове, ще са нещо като контроли и обиграване на отбора. Ще спират за да пият вода през 10 минути и това е. Естествено прогнозата ми е победа, както винаги. Всеки един мач от предстоящото първенство ще ми е само победа, ако ще и с набор 2000 да играем.

Потребителски аватар
Red_Teror
Контакти:

Мнениеот Red_Teror » 14 юли 2015 21:48

2:0
3 полуфинала в Европа, 3 детронирани европейски шампиона, 31 титли, 2 златни обувки, Хр. Стоичков с единствената златна топка на Балканите!

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 15 юли 2015 09:36

1 - 2
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 15 юли 2015 11:43

Нека ругатните и псувните към Гонзо и Тонев започнат сега.И тази година ще е като предишните 6 даже и по-зле но какво да се прави.Мача е троен и ще е ужасно мъчение за любителите на футбола.Има една приказка ,че ако искаш да унищожиш най-големият си враг вържи го за един стол и му пусни три мача на ЛЕВСКИ от миналата година.Гаранция ,че врагът ти или ще полудее или ще се самоубие ритуално по най-жестокият и мъчителен начин.За мача в събота с много,много.много ,много зор 6:1 за ЛЕВСКИ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
olimpi
Контакти:

Мнениеот olimpi » 15 юли 2015 12:50

Труден мач, както и всичките през годината. В момента имаме някакви играчи и треньор, но за сега нямаме отбор. С тези винаги играем трудно и на кило кръв. Преди само няколко години години бих казал не дали, а с колко ще ги бием. Троен мач, но ми се иска да ги изненадаме неприятно с 1-2.
Олимпий Панов -Опълченец в 1-ва рота на 1-ва Опълченска дружина, член и секретар на БРЦК. Участник в боевете при Ст. Загора, Шипка и Сливница. Майор Панов е родоначалник на българската артилерия. Продължител на делото на Левски и борците за свобода.

Потребителски аватар
tevez
Контакти:

Мнениеот tevez » 15 юли 2015 14:24

С толкова проблеми ще е цяло чудо, ако вземем нещо от този мач.
Минев е наказан, Белаид не е готов за игра, Г. Костандинов е под въпрос, защото получил контузия в контролата с Локото, Курдов най-вероятно няма да бъде картотекиран, Махмудов не може да издържи засега и 20 минути в игра, Бедоя чак сега започнал тренировки с отбора, така че факторът домакинство и многото проблеми с играчи, дават голямо предимство на Ботев. Топка е, всичко може да се случи, но не съм голям оптимист за този мач. Все пак дано да ме изненадат приятно.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 15 юли 2015 16:24

Демба Ба написа:
bobo_13 написа:Колеги от Сектор Б, близки до тръста, казват, че мача е уговорен в полза на Левски, за да се избегнат сътресения при 3-4 загуби на старта. Топлата връзка е Джидев, който беше шеф на Ботев, а в същото време и спонсор на БК Левски чрез близката до КТБ Velder Group.
Но ще видим на терена дали е така.

За мен и двата отбора са еднакво слаби и ще спукат топката и ще се оправдават с адската жега в Пловдив. От мен равен мач.

Ама разбира се че тъй ше стане, моля ти се...и въобще за всяка евентуална победа на Левски, болните мозъци ще намерят "обяснение". Ако бием Литекс- Люпко ни е дал мача.Ако бием Лудогорец- Боко Тиквата е накарал Домуса да ни легнат. Ако бием Черно море- легнали са ни, щото ние па сме им легнали за Купата :lol: . Ако бием Монтана- кметът Живко е Левскар. Ако бием Пирин- Пеевски бил собственик и на Пирин и на Левски. Ако бием Славия- чичо Венци ни е върнал вересия заради трите поредни победи на Славия миналия сезон.Ако бием Берое- държавен тим са, естествено пак дългата ръка на ББ... Само за Локо ПД не се сещам какво могат да измъдрят, ама и там ше изровят нещо, няма начин :lol:

Тех ше си ги биете 8-)
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Show Must Go On

Мнениеот Show Must Go On » 15 юли 2015 21:03

Винаги съм се чудел откъде е тази невероятна омраза между двата отбора. Ясно е, че се е деляло на столица и провинция. През годините, в които прохождах по мачове на любимия Ботев (тогава Тракия - 80-те) ги биехме в Пловдив без никакъв проблем. През онези години никога не съм се притеснявал, че те ще ни бъдат гости - мача беше ясен (тогава Тракия, както казваше след години ротния ми в казармата фен на Левски - можеше да победи и отбора на звездите като домакин без проблем). Дойдоха 90-те и в началните години беше същото, само дето омразата се увеличи още. В интерес на истината в края на тези 90 години разбрах, защо нашите комшии (локомотив) толкова много се обичат с левскарите. Интересното е, че те наистина се харесват - докато по-големият процент ботевисти ненавиждат ЦСКА, както си мислят левскарите. В края на 90-те нещата се измениха откъм всичко в БГ и този мач стана по "плосък" (който има кинти - побеждава). Признавам си, че в годините, в които ние сме били по богат клуб - да вземем нещо от герена беше много трудно. Кога с игра, кога със съдии в немалко случай, но така беше. Аз лично много уважавам отбора Левски и ако има отбор, който би ми липсвал футболно - то това е Левски.
Прогнозата ми е 1:0 и то при положение, че има кой да вкара гола.

Потребителски аватар
Cooler
Контакти:

Мнениеот Cooler » 15 юли 2015 21:56

Не разбирам кво се впрягате толкова за резултата. И да паднем и да бием има още 35 мача :lol:

Върни се в “Левски”