КБ Лудогорец - Левски 1/2 финал |08.04.2015| 0:0 FT

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Как ще завърши мача

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Re: КБ Лудогорец - Левски 1/2 финал |08.04.2015| 19:00

Мнениеот Red thunderstorm » 06 апр 2015 15:31

svetli-lz написа:Да напиша пак-до 20 минута ще ни респектират както респектираха чорбата , Резяк,Мързелиньо,Капитана, Трибуната и т.н ще ритат, блъскат, ръгат,плюят, а за Левски 2-3 жълти картона и мача завършва 2-2.

Вярвай си! За първенството играхте защитно и паднахте само с 1:0! Сега пак така ли ще играете и ще разчитате на "безупречната" си защита, или ще се надигравате и ще вземете три чисти?
Има и друг вариант. Склонен съм да мисля, че Лдгц вече не им дреме за купата, след като си осигуриха комфортен аванс пред ЦСКА, пък и като знаем за топлите отношения на Батков с Домусчиев/дай парите-на ти правата/, не е изключено Левски да излезе краен победител след "много оспорвани" два мача. После е ясно - побратимяване между Подуене и Разград и тридневни пиршества в чест на полубожеството КирЕ, чието великодушие е спасило сезона на левскарите! Наздраве! 8-)

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 апр 2015 15:37

Red thunderstorm написа:
svetli-lz написа:Да напиша пак-до 20 минута ще ни респектират както респектираха чорбата , Резяк,Мързелиньо,Капитана, Трибуната и т.н ще ритат, блъскат, ръгат,плюят, а за Левски 2-3 жълти картона и мача завършва 2-2.

Вярвай си! За първенството играхте защитно и паднахте само с 1:0! Сега пак така ли ще играете и ще разчитате на "безупречната" си защита, или ще се надигравате и ще вземете три чисти?
Има и друг вариант. Склонен съм да мисля, че Лдгц вече не им дреме за купата, след като си осигуриха комфортен аванс пред ЦСКА, пък и като знаем за топлите отношения на Батков с Домусчиев/дай парите-на ти правата/, не е изключено Левски да излезе краен победител след "много оспорвани" два мача. После е ясно - побратимяване между Подуене и Разград и тридневни пиршества в чест на полубожеството КирЕ, чието великодушие е спасило сезона на левскарите! Наздраве! 8-)

Изглежда, че няма вариант Левски да отстрани Лудогорец честно :mrgreen: Вас ви бият вече 11 мача, това не значи, всички са таквиа боксови круши...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 06 апр 2015 15:42

:oops: А пък вие сте наша боксова круша :mrgreen:
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 06 апр 2015 15:59

MASTER_COOL написа::oops: А пък вие сте наша боксова круша :mrgreen:

Вкарайте гол, през 2015 година, после говорете за боксови и други видове круши...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 06 апр 2015 16:09

Малко майтап да става. То е ясно, че в момента сме ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ !
Не прочете ли в началото, че "чорбар" ви пожела успех ;)
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 06 апр 2015 16:32

Red thunderstorm написа:Има и друг вариант. Склонен съм да мисля, че Лдгц вече не им дреме за купата, след като си осигуриха комфортен аванс пред ЦСКА, пък и като знаем за топлите отношения на Батков с Домусчиев/дай парите-на ти правата/, не е изключено Левски да излезе краен победител след "много оспорвани" два мача. После е ясно - побратимяване между Подуене и Разград и тридневни пиршества в чест на полубожеството КирЕ, чието великодушие е спасило сезона на левскарите! Наздраве! 8-)

Ето го - типичният последовател на шамана от село Плоски предначерта изхода от двата мача, разбира се съзирайки нещо конспиративно, неспортсменско, заговорническо, интриганстко и лукаво. Ей Богу, не е за вярване тоя как ви е промил иначе непълните главици :shock:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Андре-Пиер Жиняк 96

Мнениеот Андре-Пиер Жиняк 96 » 06 апр 2015 17:14

MASTER_COOL написа:Малко майтап да става. То е ясно, че в момента сме ПЪЛНА ТРАГЕДИЯ !

Ние сега само можем да съжаляваме, че не сме в първата шестицата когато сте най-слаби. Вие се възползвахте от факта, че бяхме мега зле и ни пердашихте, а сега пак "късмета" ви покри да сте далеч от нас. :mrgreen: Жалко, но факт! Въпреки, че в дербито всичко може да се случи, но мисля, този път щяхме да ви бием. 8-)
[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/xlhDt0Y.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 06 апр 2015 17:20

W84me написа:
Red thunderstorm написа:

Изглежда, че няма вариант Левски да отстрани Лудогорец честно :mrgreen:

Кой е вариантът според теб? Какви са футболните аргументи, с които превъзхождате Лудогорец?
Играхте ли защитно? Да! Защо? От страх и неможене, как защо!
По-надолу по текста - кое е приоритет за разградчани, купата или титлата? Тук ти отговори!
Имаше ли сделка между Батков и Домусчиев-имаше! Съзирате в мнението ми някакви конспиративни мисли? Нима? Както за вас е удобно да се самоубеждавате и приемате, че ЦСКА е дал мача на Ботев, така и останалите имаме право да се съмняваме в някои от вашите "феърплей" изпълнения! Така че не виждам къде е проблемът!
Последна промяна от Red thunderstorm на 06 апр 2015 17:30, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Kris_men2000

Мнениеот Kris_men2000 » 06 апр 2015 19:02

С много,много,много много,много зор и малко футбол мача ще завърши 1:6 за великият ЛЕВСКИ.
Левски е като заспал вулкан.Стои си там горе на върха величествен,кротък и заспал.Но изригне ли всички горещо се молят на Господ да ги пощади. БОГ ПРОЩАВА НО ЛЕВСКИ НЕ.

Потребителски аватар
levskii
Контакти:

Мнениеот levskii » 06 апр 2015 19:53

hajitsu написа:
levskii написа:много ритане,бутане и картони и 0-1 за Левски.

Мислиш, че така ще стане или се надяваш? :?

Мисля!

Върни се в “Левски”