nicromanser написа:платих си на диема за да гледам хубави мачове, а не мачове на изпадащите отбори!!!
то мача е по Диема,ти за какво си плащал.че не разбрах.
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
nicromanser написа:платих си на диема за да гледам хубави мачове, а не мачове на изпадащите отбори!!!
MAXIMUS написа:Интересен двубой ! Мисля, че "сините" ще се вдигнат и ще направят всичко възможно да спечелят този важен двубой. Предполагам, че специалиста Стоев ще предприеме малко по-голям риск и ще започне с двама нападатели. Дори и един гол в повече или по-малко може да бъде фатален в края на сезона. Добрата новина за отбора е върховата форма на трансферна цел номер едно на много отбори, а именно Влади ...Гаджев. Ранната му смяна в предишния мач, също така важен, говори , че треньорския щаб е искал да го съхрани свеж, въпреки необръснат! Изненади на вратата няма да има, освен ако има центрирания!
В другия лагер са готови на всичко този път да си тръгнат с нещо повече, освен с едно ремарке топки ! Очакванията са Велев да заложи на ..... хенди кап. Или ще се опита да подразни феновете на противника като не им пусне повече от 7 /седем/ гола.
Прогноза няма да давам. Троен мач с двуцифрен резултат. Успех и на двата отбора!
Очаква се билети за двубоя да бъдат пуснати на касите още от вторник, за да се избегнат струпвания на касите в деня на мача.
Хубавата новина за нас неутралните зрители е, че дербито ще бъде излъчвано по безплатния канал Диема. Приятно гледане!
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
PFK_Levski написа:Феновете на "морето" какво се правят на интересни.... ще ми говорят те за мафия - все едно най-големите мафиоти в България не са собственици на Черно море. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно! Левски, че е по-силен от всички отбори( може би без Лудогорец ) в 1-вата шестица в момента, то е ясно! Морето видяха каква е разликата между Левски и тях, та те биха само с 1:0 с гол от дузпа( за която не знам дали е редовна - не съм гледал мача ) Хасково. Да, същия Хасково, с който Левски се гавреше. Обаче гаврата ще продължи с тимчето от Варна...... стискам палци и се моля да ни се паднете за купата. Колко бой ви чака лелеее.... направо мен ме заболява, като си помисля за това. Относно мача 5+:0
БатАчо написа:PFK_Levski написа:Феновете на "морето" какво се правят на интересни.... ще ми говорят те за мафия - все едно най-големите мафиоти в България не са собственици на Черно море. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно! Левски, че е по-силен от всички отбори( може би без Лудогорец ) в 1-вата шестица в момента, то е ясно! Морето видяха каква е разликата между Левски и тях, та те биха само с 1:0 с гол от дузпа( за която не знам дали е редовна - не съм гледал мача ) Хасково. Да, същия Хасково, с който Левски се гавреше. Обаче гаврата ще продължи с тимчето от Варна...... стискам палци и се моля да ни се паднете за купата. Колко бой ви чака лелеее.... направо мен ме заболява, като си помисля за това. Относно мача 5+:0
Алооооу, НАЙ-СИЛНИТЕЕЕЕ, аре малко усещане.Колко бой ви чака лелеее.... направо мен ме заболява, като си помисля за това... само от 2-та шестьорка Ви биха половината отбори, а пък от първата - всички . А и чорбата Ви омаа 2 пъти от 6 поредни. Да не забравяме и как Монтана тройно Ви изнасили за купата... А морето ще Ви обрулат 100% , локото и славка - също, у Дупница , ако се измъкнете пак с равен - значи напредвате. Сега сте щели да се обигравате - т.е. ще си джиткаме за здраве па каквото стане - щот нали нема значение сеа 9 ли, 10 ли -само да не изпаднеме. Лафа ти "Колко бой ви чака лелеее.... направо мен ме заболява, като си помисля за това." е правилен , но автора тук е объркал Ни с Ви. И да ти кажа една народна поговорка - всяка жаба да си знае шестицата !![]()
![]()
Аре със здраве !
loveinblue написа:БатАчо написа:PFK_Levski написа:Феновете на "морето" какво се правят на интересни.... ще ми говорят те за мафия - все едно най-големите мафиоти в България не са собственици на Черно море. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно! Левски, че е по-силен от всички отбори( може би без Лудогорец ) в 1-вата шестица в момента, то е ясно! Морето видяха каква е разликата между Левски и тях, та те биха само с 1:0 с гол от дузпа( за която не знам дали е редовна - не съм гледал мача ) Хасково. Да, същия Хасково, с който Левски се гавреше. Обаче гаврата ще продължи с тимчето от Варна...... стискам палци и се моля да ни се паднете за купата. Колко бой ви чака лелеее.... направо мен ме заболява, като си помисля за това. Относно мача 5+:0
Алооооу, НАЙ-СИЛНИТЕЕЕЕ, аре малко усещане.Колко бой ви чака лелеее.... направо мен ме заболява, като си помисля за това... само от 2-та шестьорка Ви биха половината отбори, а пък от първата - всички . А и чорбата Ви омаа 2 пъти от 6 поредни. Да не забравяме и как Монтана тройно Ви изнасили за купата... А морето ще Ви обрулат 100% , локото и славка - също, у Дупница , ако се измъкнете пак с равен - значи напредвате. Сега сте щели да се обигравате - т.е. ще си джиткаме за здраве па каквото стане - щот нали нема значение сеа 9 ли, 10 ли -само да не изпаднеме. Лафа ти "Колко бой ви чака лелеее.... направо мен ме заболява, като си помисля за това." е правилен , но автора тук е объркал Ни с Ви. И да ти кажа една народна поговорка - всяка жаба да си знае шестицата !![]()
![]()
Аре със здраве !
Много мъдра поговорка но , не мислиш ли че това важи и за теб, Жабо!;)
БатАчо написа:loveinblue написа:БатАчо написа:PFK_Levski написа:Феновете на "морето" какво се правят на интересни.... ще ми говорят те за мафия - все едно най-големите мафиоти в България не са собственици на Черно море. Щеше да е смешно, ако не беше тъжно! Левски, че е по-силен от всички отбори( може би без Лудогорец ) в 1-вата шестица в момента, то е ясно! Морето видяха каква е разликата между Левски и тях, та те биха само с 1:0 с гол от дузпа( за която не знам дали е редовна - не съм гледал мача ) Хасково. Да, същия Хасково, с който Левски се гавреше. Обаче гаврата ще продължи с тимчето от Варна...... стискам палци и се моля да ни се паднете за купата. Колко бой ви чака лелеее.... направо мен ме заболява, като си помисля за това. Относно мача 5+:0
![]()
Аре със здраве !
Много мъдра поговорка но , не мислиш ли че това важи и за теб, Жабо!;)
За всички , за всички важи ! Аре сеа аз да хода купя пиячка и мезе , че довечера да успокоя нервата от мега дербито на галактическата лига ЕксГонзалес - ЕксКокалес![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 10 госта