Херо отказа на Левски

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

didayyord
Контакти:

Re: Херо отказа на Левски

Мнениеот didayyord » 17 дек 2014 17:46

balef написа:
Sinite ot Sofia написа:Каквато и да е истината, едно е ясно - да е жив и здрав Херо, но да не стъпва на Герена повече!!!

Явно не познаваш Херо - той мислиш ли да позволи на подмазвача Гонзо да му се бърка в тренировките-тактиките и т.н.
Даже Гонзо е по-голям предател от Батков - затова колкото по-бързо си тръгне към Пловдив толкова по-добре за Левски !

Гонзо го нямаше миналата година, ама Херото пак не иска да дойде. И преди това пак не иска и пак, и пак.

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 17 дек 2014 17:46

Еййй много прости и неблагодарни хора има! Един боклук като Херо ще го изкарате герой, където от поне 5 години му се молим да ни става треньор. Не щял да става изтривалка на Батков - ами да го беше казал още като го поканиха или се е надявал Батков да го няма след Нова година. Надявал се е по-скоро на нов спонсор и като видя, че няма и си би камшика с 200. А Гонзо ако не иска Херо за треноьор и е правел всичко възможно да го откаже, каквито теории витаят в нечии празни картуни, защо изобщо ще го кани? След такива "мъжки" постъпки на такива pussy като Херо, Гонзо заслужава още по-голямо уважение. Може и да не е най-големия треньор, но поне работи със сърце и душа за Левски в такива тежки времена, за разлика от големите специалисти с претенции.

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 17 дек 2014 17:47

balef написа:
Sinite ot Sofia написа:
malchev написа:
Sinite ot Sofia написа:
McLovin написа:
balef написа:Мръсниците Тодор Батков и Гонзо вън от ФК Левски !

Гонзо с какво е виновен в момета? Той ли (не)плаща заплати? Той ли дава пари? Той ли прави назначения? Той ли окраде парите от ШЛ и УЕФА, той ли направи Казанската афера? Да продължавам ли още? Гонзо е единственият, който си заложи главата в най-най-най-трудните дни за Левски, всички други избягаха в това число и Херо. А ти псуваш Гонзо. Идиот.

Много точно мнение, поздравявам те, момче! Гонзо е мъж, Гонзо не го интересува Левски дали има пари, дали има лоби в БФС и т.н. Гонзо зарязва всичко и тръгва.. защото е левскар. Гонзо, с теб сме!

Е сега те набедиха.. онея дето помнят до вчера.. и най-обичат да си псуват легендите.
Чак се чудя Гонзо какви нерви има да търпи всичко.. а да, има план да съсипе Левски. Още от футболист се постара да стане легенда, че после да се върне като ръководител и ритуално да закрие отбора.. мани, направо сте карикатури повечето!?

Да набежадват.. тука в този форум е така. Тук виновни са Гонзо, сектор "Б" и батков. А че Гонзо единствен се отзова, когато Левски е на земята буквално, никой не го еня! Добър, лош.. не може да му се отрече, че работи и истински обича клуба. Като мишки се криха и Мъри и Херо.. е, айде аман от такива псевдо левскари. Къде са собствениците, за които толкова се говори (индиректно) тук?! Не се ли крият и те?! Някой излезе ли да каже: " Искам Левски, но ТКБ не го дава".. еми НЕ, няма такъв човек. Ама важното е да плюем Гонзо, Гаджев и качулките..

Ти явно взимаш бело брат !
Кой е виновен за да не иска читав човек да работи с комуниста Батков освен дупедавеца Гонзо ?
Знаеш ли какво беше сектор Б преди години и сега какви типове има там ?!

Не, брат, бело не взимам! Колко хора минаха през Левски в последните години.. не е като да не иска никой да работи с Батков. И имам чувството, че си мислиш, че подкрепям Батков. Не, ама алтернатива на този етап няма. А има някакви слухове, че или Батков ,или милиони дългове е ситуацията в момента, защото дефакто те са голяма част към него.. абсурдно, но не невъзможно. Да наречеш Гонзо дупедавец е страшна глупост. Дупедавец с каква идея? Какви дивиденти чака Гонзо от едно надупване на Батков? Или и ти смяташ, че Гонзо е тук за да ни доубие хаха. Сектор "Б" се променя, както се променя светът - ежедневно. Няма как да е както е било преди.. публиката на Левски е едно огромно множество - от наркомани до юристи и доктори. Това никога няма да се промени..
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 дек 2014 17:49

alexpetrof написа:Според мен Стойчо Стоев ще е новия треньор на Левски, вие какво смятате ?

И Гонзи да загърби егото си, никакъв шанс.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 17 дек 2014 17:51

ivaka написа:Няма да ставам съдник на никой - НЯМАМ И ТОВА ПРАВО!
БЕШЕ ВРЕМЕ ЗА ЛЕВСКАРИ...
Дайте ми 10, дайте ми 2, дайте ми 5 играчи...и ставам треньор на Левски!
ДАЙТЕ МИ РЕАЛ МАДРИД ЗА ПЪрВИ СЪСТАВ И БАЙРЕН МЮНХЕН ЗА РЕЗЕРВИ И АЗ ИДВАМ за треньор.
На митко Събев му свършиха пхарите от руския петрол, за Батков няма пари от руски газ и .... чао!
Айде нема нужда, мерси!!!

Като отидеш на интервю за работа не се ли интересуваш какви са условията на труд и парите за, които ще работиш.

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 17 дек 2014 17:52

Der Schmarotzer написа:
Долно уйно написа:
Der Schmarotzer написа:Интересни ще са мотивите на Херо, ама не тея, които ще излязат по медиите, а истинските. Щото той беше в Черноморец доста време за никакви пари, а тук в ситуация 8 милиона на година и пак отказва... Дали в отказа му няма замесени и други нещица - като Хората или Кой или някой друг с позивна, за които сравнително силен Левски, но с БаткоFF не е вариант? Иначе ако новият треньор е Стойчо Стоев, също не е лошо, той поне се доказа, за разлика от досегашните некадърници. Проблемът е, доколко Гонзо-БаткоFF ще се месят в работата му. Все пак със сигурност се знае, че тандемът БаткоFF-Гонзо заедно с качулките са огромното бреме и проклятие за Левски.

Херо иска да работи САМ и никой да не му се меси в работата.
Да си търси сам футболисти и т.н., но явно Гонзо не му се иска да е изолиран от този процес.
Изгледай видеото от линка който споделих.

Херо изрочно каза, че много добре знае, че пари няма и че селекцията ще е само от свободни агенти, но който той избере.

Т.е. това е официалната версия. Що не я каза още преди два месеца. То още тогава се знаеше какво иска Батков/Гонзо и какво той сам. Завоалирани общи приказки срещу сегашното ръководство, т.е. зад отказа му има намесени други хора.

Каза го вчера, дал съм линк, изгледай видеото.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 17 дек 2014 17:54

Според мен Херо отказа,защото му е писнало да прави от пръдня боя.При нас сумати време време работеше така,без пари за селекция,всеки полусезон нови играчи,търсене на свободни агенти и прочие.Така отбор не се прави,дори и да намериш читави играчи(а той и щаба му намериха) като нямаш пари си принуден след 6 месеца да ги продадеш.И така се въртиш в един омагьосан кръг.А така отбор който всяка година се бори за челни места не се прави.Явно са имали предварителни разговори с адвоката и Херо си е поставил условията при какво положение ще дойде,и след като не е изпълнено напълно нормално е да откаже.Дори да беше дошъл в това безпаричие,резултатите нямаше да ви харесат.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Mitko-Levskar
Контакти:

Мнениеот Mitko-Levskar » 17 дек 2014 17:55

milen.hristov написа:
alexpetrof написа:Според мен Стойчо Стоев ще е новия треньор на Левски, вие какво смятате ?

И Гонзи да загърби егото си, никакъв шанс.

Миленчоо,предлагам ти да заемеш мястото на Гонзо-за да не загърбваш егото си,и веднъж завинаги да ни освободиш от присъствието си тук.

Потребителски аватар
caci

Мнениеот caci » 17 дек 2014 17:56

Ако е вярно това което казва Батков,че няма възможност да плаща неустойки и да взима по вече от възможното нови играчи,а Херо се прави на примадона и си иска 10-те играча,мисля че е по добре,че няма да е в Левски и по вече никога да не бъде канен в Левски.За три месеца тоя льольо не разбра ли,че го е страх да е треньор на Левски,а мънка и губи време да се търси истински човек,а не човеченце,още по вече тоя бил левскар.Е,не е.
Но Гонзо в никакъв случай не трябва да е треньор и дано е Стоев,както се чува.Ако Гонзо остане треньор пак ще има провалена подготовка,пак лоша селекция и много слаба игра на отбора.
Интервю на ген. Джуров:
-Армейският спортен клуб беше и остава носител на социалистическия морал и един от символите на успеха на Народната власт. Затова създадохме нашия ЦСКА.Това не беше грешка!
А аз мразя тази грешка цска!

Потребителски аватар
Sinite ot Sofia
Контакти:

Мнениеот Sinite ot Sofia » 17 дек 2014 17:57

Ще ми отговори ли някой, Херо защо даде предварителна дума преди няколко месеца, че ще поеме Левски, след като не искал да е изтривалка на Батков? Херо, според вас, е знаел, че ще се сменя собствеността? Значи тогава можело.. ( докато чакаме развитие с Газпром, или друг спонсор), но сега когато е ясно, че пари няма - няма как да стане?
Ако обичаш Левски, както твърдиш, ела, помогни! С наличния потенциал Левски може да играе в 3ката с кадърен треньор. Намери футболисти за пез пари ( Шаешу, Бони и други), продай ги, развивай отбора на плюс. Е да, ама затова се иска сърце, щото до тогава пътя ще е труден.. а той не е за минжитурки.. не е за такива като Херо, съжалявам!
Децата в игрите за Левски мечтаят, за славния Левски футболен тим...

Върни се в “Левски”