Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Zaash
Контакти:

Re: Левски:Трансферна зима 2015 (Спекулации, слухове и реалност)

Мнениеот Zaash » 14 дек 2014 20:05

Долно уйно написа:Zaash не се засягай но си поредния наивник, на който мечтите замъгляват реалностите.
Левскари милиони, но такива които ще извадят пари от джоба си за издръжка на клуба са малко.

Някъде лятото, мисля че почна тръста да работи и до момента едва 609 члена http://sinyabulgaria.org/chlenove/
[rimg]http://store.picbg.net/pubpic/6F/43/aefa9acc15fb6f43.jpg[/rimg]
и тук нещата опират до 20 лева. За толкова време тези членове вече трябваше да са поне 10 пъти повече.

Левски за да съществува като клуб доближаващ се до средноевропейско ниво са му нужни поне 10 милиона лева бюджет на година, така че без чичко паричко не става.

Аз мога да дам и 20 лв въпреки, че съм под средното ниво във финансово отношение. Сигурен съм че още доста хора ще са като мен при добра популярност на идеята.
Най- важното обаче е да се менажират тези пари разумно! Ако това се гарантира с ясен проект като на Мъри , много ще сме наивните повярвай. Но ако ще ги дадем на Батков да купи някой , който в един от десет случая пасне като Дембеле, не мерси!
Не съм наивен!!

Потребителски аватар
Долно уйно
Контакти:

Мнениеот Долно уйно » 14 дек 2014 20:12

Ти щом до момента нямаш вяра на Тръста, никога няма да имаш такава и в бъдеще, а защо нечленуваш в организацията не ме интересува, аз просто гледам сухата статистика, а тя е 609 члена, също така гледам продадените абонаментни карти колко са, тъй като това мизата, която фена може да даде.
Пародийна Перуканова Лига a.k.a. ППЛ, Made in Bulgaristan

il4o_iliew
Контакти:

Мнениеот il4o_iliew » 14 дек 2014 20:46

Най-добрите ви играчи Аниете, Бедоя и Прохазка бяха доведени и наложени от един испански специалист, който Гонзо изгони след три мача с мотива "Левски не доминира". Ако разчитате на такива като Гонзо да ви управляват отбора, далеч няма да стигнете. Колкото и голяма легенда да ви е. Просто човека твърдо не става нито като мениджър, нито като директор.
THE G.A.M.E написа:Сега Армията на България е много по-мощна, защото на практика разполагаме с наличното въоражение и войскови единици, на САЩ, Великобритания, Германия, Франция, Италия, Испания, Канада и т.н. 8-)

Потребителски аватар
santiliana

Мнениеот santiliana » 14 дек 2014 20:51

А реално ли е да се очаква в скоро време да се появи така дългоочаквания "чичко- паричко"? Дали би било възможно вдругиден, когато е Общото събрание да се появи някой представител на "Хората"?
Защото е кристално ясно, че с Батков и занапред, сме обречени на бавна, но сигурна гибел...
И рекъл Господ: "Само Левски!",
и направил небето синьо!

NEVER BACK DOWN ! Изображение

Потребителски аватар
plamenst7
Контакти:

Мнениеот plamenst7 » 14 дек 2014 21:21

Това не е тема за селекция, а тема за чесане на клавиатури и развиване на фантастичните мисли на форумните потребители. За каква селекция може да говорим, като не е ясно дали изобщо отбора ще може да съществува дори в сегашния си вид и няма да се наложи наистина да подменяме цял отбор, но не с цел поишаване на класата, а с цел запълване на дупките оставени от напусналите играчи? Много от вас тръгнаха да гонят този и онзи, без да си дават сметка, че след тях ще дойдат още по-слаби, защото те трябва да са с ниски заплати. Все пак трябва да остнат пари и за плащане на глоби. Май още живеете някъде в миналото и още не сте осъзнали какво се е случило с Левски към днешна дата. Батков е на 100% виновен, че не можа да използва силните моменти на клуба за да го превърне в самоиздържащ се клуб. Сега искате да се махне - няма лошо, ама никой не гори от желание да заеме мятото му, защото то е доста горещо и никой не иска да си нарушава спокойствието и да го хулят една камара кретенчета докато той си дава парите за отбора. А без такъв човек Левски не може да съществува! За треньора, ако Херо се навие въпреки всичко да започне работа в Левски ще е много добре, но по-скоро ми се струва, че ще откаже при така създалата се ситуация. Ако откаже, то нямаме друг полезен ход освен Гонзо да остане треньор. По-добър няма откъде да вземем!
За мен спасението за Левски може да дойде евентуално от някой голям чуждестранен инвеститор, но дали и кога ще се случи трудно може да се каже. Всичко друго е в сферата на фантастиката!

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 14 дек 2014 21:32

Долно уйно написа:Ти щом до момента нямаш вяра на Тръста, никога няма да имаш такава и в бъдеще, а защо нечленуваш в организацията не ме интересува, аз просто гледам сухата статистика, а тя е 609 члена, също така гледам продадените абонаментни карти колко са, тъй като това мизата, която фена може да даде.

Човек, аз за този тръст разбирам наскоро и не ми е до това да вярвам на фенска организация. Това което имам впредвид, е че трябва да се гради в отбора от младежите. Да се гради за бъдещето и да е смислено всяко едно действие... нали знаеш че най скъпия трансфер на един от най- великите клубове в света Ман юнайтед, не съм им фен, е на нашия Бербатов. Те въпреки че не поддържаха политиката на Реал почти 20 години съра създаде имидж близък до испанския отбор за 20 години ръководене със смислено управление доверие и постоянство... ключови правила за успех!
Пример: спомням си когато за първи път разбрах за Краев, в контрола с Хасково(много ми хареса хъса му още тогава въпреки че не се вдигна шум още тогава за качествата му даваха го по канал 3). Е няколко месеца по-късно е почти сигурен за трансфер... какво да кажем, за Вутов, ами Курдов, спомняш ли си навремето как една цяла генерация на Левски беше избягала от клуба... защо????
Бандаловски, Попов, Ники Петров ( който сякаш потъна в Славия ако не греша, а и със сигурност забравям още доста... Балтанов, сега искрено съжалявам че Симеон Райков не играе за Левски много по- добър дори от Жоазиньо когото гледах в Лига Европа оня ден, но не в Левски трябваше да играе например Кристовао Рамос... ). Защо трябва да сме толкова късопаметни???
Защо Левски вече 30 години е разграден двор????
Ти ми пишеш за тръст....
Аз пък ти казвам, че и това безумие да обиждат на расиска основа е глупост. Това само вреди на клуба ... или греша.........
Ами онези дето съботираха отбора в един от предварителните кръгове на ШЛ срещу Сконто Рига за пари???? Това ли е тръста??? не мерси....

Потребителски аватар
nikiobicata
Контакти:

Мнениеот nikiobicata » 14 дек 2014 21:37

Какви трансфери какви 5 лева! Ето какво каза Гонзо пред БНТ:

"Надявам се собственикът да стабилизира клуба финансово. Във всички други нива има дисциплина. Това, което прави Батков, е похвално. Трудно е сам човек да дава пари за отбора. Той е един честен човек, който 11 години е бил коректен. А сега съм сигурен, че той ще стабилизира клуба. Аз не помагам финансово на Левски."

Смятам, че темата с Димитър Димитров стана банална. Аз имах желание да почне преди началото на сезона. В крайна сметка решението ще бъде негово. Идеята, която той имаше, беше да развива отбора. Той иска да се бори за шампионска титла и за пробив в евротурнирите. Нямам вариант "Б", ако Херо откаже. Все още не сме правили планове за зимна подготовка. Той трябва да каже своите изискавния. Не правя планове за бъдещето, а изчаквам срещата с Херо. Аз през цялото време съм работил с идеята, че Херо ще води Левски. Аз все още съм треньор на Левски и не съм отписал този вариант. Не трябва да се сърдим на Димитър Димитров, ако откаже. Батков плати на играчите по 60%, а след Нога година ще направим всичко възможно да платим всичко. Нямаше футболисти, които искаха да разтрогнат договорите си.

Няма какво повече да говорим!

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Мнениеот Странджата » 14 дек 2014 21:54

Нищо ново од слънцето - вървим по стъпките на червените. И тях Стоичков ги спасява, докато се появи Лупи на бял кон - същият, когото изгониха с камъни от Борисовата градина. От къде се пръкна - ако някой, преди да се появи той, беше казал, че идва, нямаше да го пуснат в Борисовата градина. А сега се оказва, че се оправя - и то само как! С проверен екип - Стойчо, другото Саше, с проверена стратегия и тактика - медиен дискомфорт за всеки, дръзнал да посегне на свещената марка, натиск върху съдиите чрез непрекъснати недоволства, с успешни покупко-продажби и с непрекъсната работа около марката. И ако не беше Лудогорец, пак нямаше кой да ги стигне ... и ние ще станем като тях. Но сега какво-само окайвания, за да стигнем до дъното и да се появи онзи на бял кон - както се казва - всички в ла.на, само той - в бяло. Няма нито една свястна инициатива (изключвам юбилея), няма кой да спре идиотите, изгонили Петев, натоварили клуба с непосилните за него сега 120 000 лева и какви ли не простотии. И ще дойде някой неочакван и нежелан - като Лупи, ще се вдигне Левски и ще забравим за това, какъв е бил, защото пак победите ще са определящите. И по стадионите ще е пак същото ... Знам, че изглеждам архаично, но това не е моят Левски. Не съм левскар, за да сме вечно първи, а за да няма от какво да се срамувам, ако другите са по-добри. А сега не само ме боли, срам ме е ...

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 14 дек 2014 22:27

santiliana написа:А реално ли е да се очаква в скоро време да се появи така дългоочаквания "чичко- паричко"? Дали би било възможно вдругиден, когато е Общото събрание да се появи някой представител на "Хората"?
Защото е кристално ясно, че с Батков и занапред, сме обречени на бавна, но сигурна гибел...

В тези среди тайни няма и такива неща се разбират далече преди да се случат, самата тишина около общото събрания е ясен знак, че нищо извънредно и ново няма да се случи.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 14 дек 2014 22:27

Странджата написа:Нищо ново од слънцето - вървим по стъпките на червените. И тях Стоичков ги спасява, докато се появи Лупи на бял кон - същият, когото изгониха с камъни от Борисовата градина. От къде се пръкна - ако някой, преди да се появи той, беше казал, че идва, нямаше да го пуснат в Борисовата градина. А сега се оказва, че се оправя - и то само как! С проверен екип - Стойчо, другото Саше, с проверена стратегия и тактика - медиен дискомфорт за всеки, дръзнал да посегне на свещената марка, натиск върху съдиите чрез непрекъснати недоволства, с успешни покупко-продажби и с непрекъсната работа около марката. И ако не беше Лудогорец, пак нямаше кой да ги стигне ... и ние ще станем като тях. Но сега какво-само окайвания, за да стигнем до дъното и да се появи онзи на бял кон - както се казва - всички в ла.на, само той - в бяло. Няма нито една свястна инициатива (изключвам юбилея), няма кой да спре идиотите, изгонили Петев, натоварили клуба с непосилните за него сега 120 000 лева и какви ли не простотии. И ще дойде някой неочакван и нежелан - като Лупи, ще се вдигне Левски и ще забравим за това, какъв е бил, защото пак победите ще са определящите. И по стадионите ще е пак същото ... Знам, че изглеждам архаично, но това не е моят Левски. Не съм левскар, за да сме вечно първи, а за да няма от какво да се срамувам, ако другите са по-добри. А сега не само ме боли, срам ме е ...

Много си прав!

Върни се в “Левски”