Масово бягство на футболисти от "Левски". АНКЕТА

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mannoli
Контакти:

Re: Масово бягство на футболисти от "Левски". АНКЕТА

Мнениеот mannoli » 09 ное 2014 23:23

Потъва ли синият кораб?-Да!

4au6
Контакти:

Мнениеот 4au6 » 09 ное 2014 23:52

Те още не дошли от Ботев-Сърмата,педро и близнака Минев и вече ще бягат. Не случиха момчетата на чичко паричко и тва е.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 10 ное 2014 00:36

Дали потъва синия кораб не знам и не мога да прогнозирам,понеже говорим за един от "вечните"фактори в българския футбол, но не спира да ме удивлява трансферната политика на клуба-това само гений може да изгони Лъчо Балтанов и да вземе от нас Сърмов, че и Педро като добавка....думи нямам просто...ние палехме свещи да се отървем от тея двамата,смятай..
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

uki2
Контакти:

Мнениеот uki2 » 10 ное 2014 05:58

И как точно би могъл да потъне ЛЕВСКИ с фенове половин България? Я стига! Иначе дано си тръгнат Белаид, Педро, Бедоя, Аниете, Крумов, Сърмов, Минев и Домовчийски - никой от тях няма да ми липсва!!!
...и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски оле,
и само Левски, обичаме те!

kanar76
Контакти:

Мнениеот kanar76 » 10 ное 2014 07:38

uki2 написа:И как точно би могъл да потъне ЛЕВСКИ с фенове половин България? Я стига! Иначе дано си тръгнат Белаид, Педро, Бедоя, Аниете, Крумов, Сърмов, Минев и Домовчийски - никой от тях няма да ми липсва!!!

Сбърка!!! Не половин, а цяла България!!! :) :) :)

gergin
Контакти:

Мнениеот gergin » 10 ное 2014 08:00

Момци първо трябва да махнете Гонзо пък после другите.Тои си беше куцо говедо и като футболист и сега като треньор.Това,че е вкарал няколко гола на ЦСКА не значи ,че е добър.В Европа нищо в близката вам Турция пак нищо прибра се като у.....ан.Хал хабер от футбол си няма и вие го знаете,но и вие го идеализирахте и сега не можете да направите нищо.

gergin
Контакти:

Мнениеот gergin » 10 ное 2014 08:04

А забравих за Херо и тои е същият само ляля.Вземете се у ръце.Щото ни писна да играем все едно срещу Бистришките тигри.P.S Сори те играят по добре.

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 10 ное 2014 08:58

няма как да потъне кораба на Левски,щом са налазили темата и хора,които не са фенове на отбора.Това показва колко значим клуб е Левски и че е въпрос на време да се оправят нещата.

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 10 ное 2014 09:08

Megatron_69 написа:
vratar4eto написа:Много ми е забавно как се лее злоба по "Левски".
С две думи - "Когато котката е зле, мишките пируват."
Но повярвайте ми, скоро нещата за нас ще се оправят. Ако трябва и през селските групи ще минем, но след това отново ще сънувате кошмари от "Левски". Предците ни са преживели и по-лоши моменти - гонене от собствения стадион, погр****и са своя идол, но "Левски" го има и днес. Ще преживеем и няколко слаби години. Самият факт, че се вдига толкова шум около отбора, дори когато не е в челната тройка е показателен. Мразете ни - НИЕ СМЕ "ЛЕВСКИ", "ЛЕВСКИ" ОТ СОФИЯ :!:

Вие също изляхте доста злоба към нас през 2013г.,ако си спомняш,и не надценявай толкова "Левски" ,не е нещо толкова специално....освен за вас

Бъркаш нещата. Действително през лятото на 2013 година отнесохте доста подигравки, но не заради това че сте фалирали, а заради лютите ви закани когато Гриша Ганчев обяви че иска да ви купува. Помните ли каква истерия беше тогава- то не бяха "червени хегемонии', то не бяха 10 поредни титли, то не беше "треперете говеда- Гришата идва"...и когато в крайна сметка всичко се разсъхна и Стоичков си наби пърта- ми най-нормалното нещо беше да отнесете подигравки :lol:

Демба_Ба
Контакти:

Мнениеот Демба_Ба » 10 ное 2014 09:11

А иначе във времена на финансова криза се прави точно като в Левски- свиваш рязко бюджет и заплати-може да креташ в класирането, да не се бориш за титла, но важното е да не теглиш кредити ,и да съумяваш да изплащаш задължения. А не като Лупи койот раздава баснословни заплати в ЦСКА от по 15-20 хиляди лева, защото е грандоман и иска титла на всяка цена. И после се чуди що няма лиценз и що клуба фалирал :lol:

Върни се в “Левски”