Левски София - Локомотив Пловдив

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Левски София - Локомотив Пловдив

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 15 юли 2014 12:38

TristaNNN написа:
choko77 написа:Да питам само,тоя Сърмов за какво го взимат?За попълване на бройка или нещо друго?

Ухапи се за езика :) Все още не сме го взели, дано да е някоя измишльотина тази вест, макар че е публикувана в ГОНГ :roll:

Е що да не го вземат, и без това чух, че чистачката се е контузила.. смяна трябва.
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 юли 2014 12:40

Betchualeng Arnaikem написа:
TristaNNN написа:
choko77 написа:Да питам само,тоя Сърмов за какво го взимат?За попълване на бройка или нещо друго?

Ухапи се за езика :) Все още не сме го взели, дано да е някоя измишльотина тази вест, макар че е публикувана в ГОНГ :roll:

Е що да не го вземат, и без това чух, че чистачката се е контузила.. смяна трябва.

Ами защото на неговата позиция имаме един куп играчи. Освен ако не го гласят я за офанзивен халф, я за бек, я за (недай Боже) централен бранител :|
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 15 юли 2014 12:41

TristaNNN написа:
Betchualeng Arnaikem написа:
TristaNNN написа:

Ами защото на неговата позиция имаме един куп играчи. Освен ако не го гласят я за офанзивен халф, я за бек, я за (недай Боже) централен бранител :|

Аз за чистачката да замести го гласех ти.. играчи. Къде при играчите го наби тоя..
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 15 юли 2014 12:47

Betchualeng Arnaikem написа:Аз за чистачката да замести го гласех ти.. играчи. Къде при играчите го наби тоя..

:lol: Е, уж рита топка, знам ли. Ама и за чистачка не става, като се сетя как "чистеше" пред дъгата на собственото ни наказателно .... лошо ми става :mrgreen:
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 15 юли 2014 12:48

TristaNNN написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Аз за чистачката да замести го гласех ти.. играчи. Къде при играчите го наби тоя..

:lol: Е, уж рита топка, знам ли. Ама и за чистачка не става, като се сетя как "чистеше" пред дъгата на собственото ни наказателно .... лошо ми става :mrgreen:

Имам план: ще чисти съблекалните на гостите? Само да не ни шибнат 1 глоба от ФИФА и БФС Хохо
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
ChelseaFUN
Контакти:

Мнениеот ChelseaFUN » 15 юли 2014 13:07

3:0
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/B4/7E/93e189f21ab0b47e.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 15 юли 2014 16:27

Пламен Димов, Валери Домовчийски, Борислав Стойчев, Лъчезар Балтанов, Георги Сърмов...взе да става страшно! Или както казал онзи от вица: Е сега наистина си е*а майката. На човек да му домъчнее за Бру, Бастос, Опоку и компания. Явно "инжинерина от Столипиново" го е огряла някоя гениална мисъл която ние простосмъртните ( на негов език Сульо и Пульо) въобще не можем да прозрем. С тези попълнения няма как да не се борим за челно място във втората шестица.

choko77
Контакти:

Мнениеот choko77 » 15 юли 2014 17:44

Отбора става от средняшки в борещ се за оцеляване с тая селекция! Питах за кво ни е Сърмов,явно не само моето мнение е че и чеп за зеле не става от него!

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 15 юли 2014 18:45

Betchualeng Arnaikem написа:Е що да не го вземат, и без това чух, че чистачката се е контузила.. смяна трябва.

Каква чистачка, ще станем като циганите. МРъсотия навсякъде. И за чистачка не става.
Не могат да го пратят и на Сектор А, защото и за общ работник не става. А бе вярно, за какво са го взели...?
Сигурно да разказва вицове на работниците докато са в почивка.

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 15 юли 2014 19:11

Eminem написа:
Betchualeng Arnaikem написа:Е що да не го вземат, и без това чух, че чистачката се е контузила.. смяна трябва.

Каква чистачка, ще станем като циганите. МРъсотия навсякъде. И за чистачка не става.
Не могат да го пратят и на Сектор А, защото и за общ работник не става. А бе вярно, за какво са го взели...?
Сигурно да разказва вицове на работниците докато са в почивка.

Всеки виц ще започва така: веднъж, докато ИГРАХ ФУТБОЛ...
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Левски”