Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
el pipita написа:Цесекарчетата имате ли очи въобще? Вие имате имате задължения които един Бог знае колко са? Поне 2-3 пъти повече от бюджета ви, ако не и повече,А се отвори ости като Шарани срещу Левски които има няколко стотин хиляди лева.Гледайте си вашата купичка и недейте много много да умнеете щото вашото положение е в пъти по зле,пък ми и говорят за лицензи и тем подобни.Божееееееее Прибири си Вересиите!
![]()
![]()
![]()
el pipita написа:Цесекарчетата имате ли очи въобще? Вие имате имате задължения които един Бог знае колко са? Поне 2-3 пъти повече от бюджета ви, ако не и повече,А се отвори ости като Шарани срещу Левски които има няколко стотин хиляди лева.Гледайте си вашата купичка и недейте много много да умнеете щото вашото положение е в пъти по зле,пък ми и говорят за лицензи и тем подобни.Божееееееее Прибири си Вересиите!
![]()
![]()
![]()
Old_death написа:Събуждам се сутринта и.....ужас ! Бялата лястовица на българския футбол не била бяла и не била лястовица , а по мязала на черен гарван , хранещ се с мърша . Тия комунисти в UEFA не знаят ли , че става въпрос за "отбора на народа " , изповядващ "ценностите на Апостола " ? Започвам да се питам как тия чорбари" в "червеният БФС дават лиценз на "репресирания" от всички власти клуб ? И като черешката на сладоледа се канели да участват в ЕКТ на мястото на ЦСКА !!! Ще ми бъде много интересно да проследя развитието на нещата . Беше ми много тежко след събитията от 2008 - ма година , но след това се доказа , че има Господ , а той може да бави , но не забравя ! Много пъти съм казвал , че от тогава не сте видели нищо хубаво . Единственото добро за вас от тая новина е , че заради мориторинга от UEFA ще има финансова дисциплина в кубът . Добре дошли в отбора на следените , въпреки , че и за това се присмивахте ! Честит юбилей , левскари ! Дано тия събития ви бъдат за урок и да укротите малко завистта и злобата си !
iliev72 написа:el pipita написа:Цесекарчетата имате ли очи въобще? Вие имате имате задължения които един Бог знае колко са? Поне 2-3 пъти повече от бюджета ви, ако не и повече,А се отвори ости като Шарани срещу Левски които има няколко стотин хиляди лева.Гледайте си вашата купичка и недейте много много да умнеете щото вашото положение е в пъти по зле,пък ми и говорят за лицензи и тем подобни.Божееееееее Прибири си Вересиите!
![]()
![]()
![]()
Купата на ЦСКА вече редовно я проверява УЕФА. Явно вече там нещата са други според УЕФА за разлика от тези в Левски ! Нали Левски уж нямал задължение , но се оказа че има повече от ЦСКА !
И УЕФА се погрижи да ги увеличи с още 200хил.
el pipita написа:iliev72 написа:el pipita написа:Цесекарчетата имате ли очи въобще? Вие имате имате задължения които един Бог знае колко са? Поне 2-3 пъти повече от бюджета ви, ако не и повече,А се отвори ости като Шарани срещу Левски които има няколко стотин хиляди лева.Гледайте си вашата купичка и недейте много много да умнеете щото вашото положение е в пъти по зле,пък ми и говорят за лицензи и тем подобни.Божееееееее Прибири си Вересиите!
![]()
![]()
![]()
Купата на ЦСКА вече редовно я проверява УЕФА. Явно вече там нещата са други според УЕФА за разлика от тези в Левски ! Нали Левски уж нямал задължение , но се оказа че има повече от ЦСКА !
И УЕФА се погрижи да ги увеличи с още 200хил.
Цска със сигурност имат повече задължения от Левски,повярвай ми!Това че ЦСКА не са нарушили правилата за финансов Феарплей незначи че няма задължения към играчи,треньори, длъжностни лица и бог знае още колко че изкочат.Неможе 4-5 сезона да зимаш най-добрите футболисти в А група от другите отбори на вересия и да се сещаш след 2-3 сезона да им платиш на хората,затова и немалко отбори фалираха покрай Цска!
el pipita написа:Левски като цяло има около 10 млн лева бюджет,това че са санкционирани с половин милион е като капка в морето.Тоз сезон няма да земат бру-та,туре-та и тем подобни нечувани герой,само от заплати ще ги избият за 2-3 месеца и всичко е наредНе е болка за умиране
![]()
![]()
![]()
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 18 госта