Левски сред наказаните клубове заради неспазване на ФФП

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Re: Левски сред наказаните клубове заради неспазване на ФФП

Мнениеот el pipita » 17 май 2014 10:52

Цесекарчетата имате ли очи въобще? Вие имате имате задължения които един Бог знае колко са? Поне 2-3 пъти повече от бюджета ви, ако не и повече,А се отвори ости като Шарани срещу Левски които има няколко стотин хиляди лева. :evil: Гледайте си вашата купичка и недейте много много да умнеете щото вашото положение е в пъти по зле,пък ми и говорят за лицензи и тем подобни.Божееееееее Прибири си Вересиите! :evil: :evil: :evil: :evil:

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 17 май 2014 10:55

el pipita написа:Цесекарчетата имате ли очи въобще? Вие имате имате задължения които един Бог знае колко са? Поне 2-3 пъти повече от бюджета ви, ако не и повече,А се отвори ости като Шарани срещу Левски които има няколко стотин хиляди лева. :evil: Гледайте си вашата купичка и недейте много много да умнеете щото вашото положение е в пъти по зле,пък ми и говорят за лицензи и тем подобни.Божееееееее Прибири си Вересиите! :evil: :evil: :evil: :evil:

Купата на ЦСКА вече редовно я проверява УЕФА. Явно вече там нещата са други според УЕФА за разлика от тези в Левски ! Нали Левски уж нямал задължение , но се оказа че има повече от ЦСКА !
И УЕФА се погрижи да ги увеличи с още 200хил. ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
pampi
Контакти:

Мнениеот pampi » 17 май 2014 10:58

el pipita написа:Цесекарчетата имате ли очи въобще? Вие имате имате задължения които един Бог знае колко са? Поне 2-3 пъти повече от бюджета ви, ако не и повече,А се отвори ости като Шарани срещу Левски които има няколко стотин хиляди лева. :evil: Гледайте си вашата купичка и недейте много много да умнеете щото вашото положение е в пъти по зле,пък ми и говорят за лицензи и тем подобни.Божееееееее Прибири си Вересиите! :evil: :evil: :evil: :evil:

Ще има да се чудиш като лъсне задника на Орденоносеца и на останалите покрай него дето му прикриват бакиите. ПФК Левски 1914 има в пъти по-големи задължения от ПФК ЦСКА 1948 и когато най-сетне им се направи независим одит, щото от 3 години няма такъв, свят ще ви се завие и не само Тити , ами бая народ ще реди ред сополи, ред сълзи... 8-)
...Мы ебали все на свете,
кроме ежа и гвоздя,
потаму что еж колючий,
а гвоздя ебат нелзя...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 17 май 2014 11:00

Old_death написа:Събуждам се сутринта и.....ужас ! Бялата лястовица на българския футбол не била бяла и не била лястовица , а по мязала на черен гарван , хранещ се с мърша . Тия комунисти в UEFA не знаят ли , че става въпрос за "отбора на народа " , изповядващ "ценностите на Апостола " ? Започвам да се питам как тия чорбари" в "червеният БФС дават лиценз на "репресирания" от всички власти клуб ? И като черешката на сладоледа се канели да участват в ЕКТ на мястото на ЦСКА !!! Ще ми бъде много интересно да проследя развитието на нещата . Беше ми много тежко след събитията от 2008 - ма година , но след това се доказа , че има Господ , а той може да бави , но не забравя ! Много пъти съм казвал , че от тогава не сте видели нищо хубаво . Единственото добро за вас от тая новина е , че заради мориторинга от UEFA ще има финансова дисциплина в кубът . Добре дошли в отбора на следените , въпреки , че и за това се присмивахте ! Честит юбилей , левскари ! Дано тия събития ви бъдат за урок и да укротите малко завистта и злобата си !

Щото тебе като те гледам си ги укротил...

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Мнениеот el pipita » 17 май 2014 11:03

iliev72 написа:

Купата на ЦСКА вече редовно я проверява УЕФА. Явно вече там нещата са други според УЕФА за разлика от тези в Левски ! Нали Левски уж нямал задължение , но се оказа че има повече от ЦСКА !

Цска със сигурност имат повече задължения от Левски,повярвай ми!Това че ЦСКА не са нарушили правилата за финансов Феарплей незначи че няма задължения към играчи,треньори, длъжностни лица и бог знае още колко че изкочат.Неможе 4-5 сезона да зимаш най-добрите футболисти в А група от другите отбори на вересия и да се сещаш след 2-3 сезона да им платиш на хората,затова и немалко отбори фалираха покрай Цска!

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 17 май 2014 11:08

el pipita написа:
iliev72 написа:

Цска със сигурност имат повече задължения от Левски,повярвай ми!Това че ЦСКА не са нарушили правилата за финансов Феарплей незначи че няма задължения към играчи,треньори, длъжностни лица и бог знае още колко че изкочат.Неможе 4-5 сезона да зимаш най-добрите футболисти в А група от другите отбори на вересия и да се сещаш след 2-3 сезона да им платиш на хората,затова и немалко отбори фалираха покрай Цска!

Може и да си прав , но виж какво казва УЕФА ! ЦСКА не са нарушили ФФП , а Левски са ! Мисля , че тук разговора приключва кой колко дължи ! И един съвет - не вярвай на това което се пише в интернет и по вестниците !
Познавам достатъчно журналисти за да знам как си пишат статии !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
el pipita
Контакти:

Мнениеот el pipita » 17 май 2014 11:12

Левски като цяло има около 10 млн лева бюджет,това че са санкционирани с половин милион е като капка в морето.Тоз сезон няма да земат бру-та,туре-та и тем подобни нечувани герой,само от заплати ще ги избият за 2-3 месеца и всичко е наред :!: Не е болка за умиране :)

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 17 май 2014 11:17

el pipita написа:Левски като цяло има около 10 млн лева бюджет,това че са санкционирани с половин милион е като капка в морето.Тоз сезон няма да земат бру-та,туре-та и тем подобни нечувани герой,само от заплати ще ги избият за 2-3 месеца и всичко е наред :!: Не е болка за умиране :)

Питай Тонев колко има да давате на ГБС и още колко ще се изръсите за никому неизвестна фирма която обещала да довърши стадиона ;) До колкото имам спомен от едно изказване на Тонев е колко 6-7млн само на ГБС ;)
Какво стана с бюджета от 10 млн :lol:

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 17 май 2014 11:21

Както виждаш, вие сте наказани не ние УЕФА не са идиоти ако има нещо нередно в ЦСКА ще ни накажат.А това да си гледаме вашата купичка е много глупаво и то фен на Левски да го каже.Миналото лято в форума на ЦСКА се пишеха простоти след простоти от фенове на Левски.

Потребителски аватар
bold
Контакти:

Мнениеот bold » 17 май 2014 11:25

Гледам феновете на ЦСКА са много "загрижени" за Левски.Нека да не се притесняват Левски го е имало 100 години,ще го има още много по толкова.Аз съм на мнение,че това е добре за Левски,защото ще даде край на високите заплати на никому неизвестни футболисти и ще се харчат парите по целесъобразно.

Върни се в “Левски”