Теория на конспирацията.

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
hristov25
Местоположение: Една дъжава наречена България. Единствена на света.

Re: Теория на конспирацията.

Мнениеот hristov25 » 22 окт 2013 00:12

Теорията на конспирацията е хубава само, че има доста дупки. Фалита на ЦСКА при Титан беше въпрос на време и не го казвам заради творчествата на болни журналисти, а заради документите, които четох. Пример за това е ГФО-то където при криза и свиване на приходите, да се увеличават служителите, и то при хора със сериозен бизнес. Има друго нещо, което може би се пропуска участие на хора от кръгът на Томов на които се има доверие, да са участвали и преди в преговори с Титан и тук не говоря за хора като Гриша Ганчев.
Сравняване на Томов с Пеевски е невъзможно, тъй като Пеевски не е бил начело на ПФК"Левски" и няма отнемане на лиценз и не е бил гонен. Проблема при приемането на противоречива личност като собственик на Левски са тези с качулките т.е ако има такъв човек или група от хора и овладеят качулатите фенове, и техните групи, и ако имат малко интелект, и предприемат действия с които да привлекат сините фенове има огромна възможност да се задържат доста дълго начело на Левски.
Една страна ,един народ. България силна като лъв ,вечна както Христо Ботев и Васил Левски!
Офтопик:
Червена кръв гори в нашите тела, защото пеем на уста Само ЦСКА!!!
Image

Потребителски аватар
turbogena
Контакти:

Мнениеот turbogena » 22 окт 2013 00:38

Докато това правителство е на власт ,новият собственик на Левски няма да се покаже пред обществото. ;)
"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.

[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg]

http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 22 окт 2013 00:50

хм доста интересно мнение. има резон в това, но аз само искам да вметна, че 2008г томов нямаше никаква вина за финансовия батак в цска и несправедливо беше набеден за виновник, тогава цска си имаше собственик и това беше митал, томов беше един обикновен служител на митал, томов никога не е претендирал, че е собственик, дори и сега и никога не е обещавал да дава собствените си пари за да издържа клуба, за това в оная 2008г единствения виновник беше прамод митал, ако томов е имал някаква вина то тя е че разчиташе на парите на индиеца, както по късно стана известно с делото в люксембург всичко се потвърждава, фирмите на митал са източили цска и парите са отишли на брат му във фирмата, за тези неща томов няма вина все пак не той разполагаше с парите. едно е сигурно томов може да е всякакъв, но спрямо цска мисля че няма вина, нещо повече и преди и сега клубът явно е на късмет с него за сега..възхода игрови и тогава и сега е очевиден поне сравнено с титан., ако левски ги чака същия път вообще не искам да ги мисля те ще изпаднат буквално
ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ

Потребителски аватар
Eminem
Контакти:

Мнениеот Eminem » 22 окт 2013 01:11

turbogena написа:Докато това правителство е на власт ,новият собственик на Левски няма да се покаже пред обществото. ;)

Бойка ? :?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 22 окт 2013 02:25

Тралала написа:
Eminem написа:
Тралала написа:Много бих се радвал Пеевски да вземе Левски. Тогава наистина ще стане забавно.

Ти и сега се радваш, че турците са ви собственици.

Бла-бла-бла. Всички знаят в чий борд е Пеевски :mrgreen:

Тралала лалала..... УС на СК "Левски"

http://www.sclevski.bg/?page_id=295

Да ми покажеш под кое име се крие Пеевски!?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
darakchiev_77
Контакти:

Мнениеот darakchiev_77 » 22 окт 2013 07:47

turbogena написа:Докато това правителство е на власт ,новият собственик на Левски няма да се покаже пред обществото. ;)

Ако е Б.Б. мисля, че няма да се покаже никога.
Все пак трудно ще даде обяснение откъде има толкова пари.
Цветанов за пет апартамента го разкъсаха камо ли за
собственост на футболен клуб.

Потребителски аватар
vaskonti
Контакти:

Мнениеот vaskonti » 22 окт 2013 09:56

honda написа:Нямам никакво желание да защитавам Т.Батков- безкрайно далеч е от това да ми е любимец. Това ,че не е участвал в най-скандалните приватизационни сделки , не се дължи на някакви скрупули или, на това че е особено почтен и достоен човек, просто не беше поканен на разделянето на тортата , иначе съм сигурен че ако имаше възможност да участва в някоя далавера нямаше да я пропусне ;) за заменките му- до скоро бяха блокирани, но даже и да е "оправил" работата , все пак неговите далавери са в от много по-малък мащаб от далаверите на гореспоменатите неговите "колеги" . Определено Т.Батков се навежда на всяка власт( и определено няма никакво основание да се оплаква от която и да е власт ;) ). АЗ лично не съм останал с впечатление ,някой друг от неговите "колеги" да прави нещо по-различно. Навеждането на бизнеса към властта е част от играта, общо взето бизнеса на всеки един от т.н. "спортни меценати" е възможен до голяма степен само с любезното съдействие на държавата.
Историята на Мтел е доста по-различна от тази ,която ти си мислиш, но едно е сигурно доста хора (М.Чорни на първо място) в никакъв случай не станаха по-бедни, даже напротив :) , Т.Батков също е в тази ведомост ,но е доста надолу в тази ведомост( той е в нея като акционер в Мтел), неговия принос в цялата игра е минимален. Доколко М.Чорно е мафиот не знам, зависи какво се разбира под думата "мафиот"(според мен по-правилно е "международен аферист" ,рисков инвеститор или нещо такова ) , общо взето в бизнеса му няма нищо незаконно,ако изключим (най-вероятно) даване на рушвети и данъчни игри. Търговията и производство на метали, собственост на мобилни оператори, финансови институции, корабни компании не са незаконни дейности. Няма никакви доказателства за участие в рекет, търговия с наркотици, оръжие и т.н.Но темата е за Т.Батков- моето мнение за него е че може да е всякакъв, но е всичко друго но не е глупав и определено си разбира от работата, много хора го мислят за много прост,но според мен са безкрайно далеч от истината. Между другото от доста време Т.Батков няма никакви бизнес отношения с М.Чорни поне на тероторията на България,поне от 10 години М.Чорни не дава пари за Левски, определено финансовото състояние на Т.батков е напълно достатъчно да издържа левски ,ако иска ;) , друг е въпроса че от доста време и той не го прави ;) .

Нали това казвам - Батков може да се прави на клоун, но изобщо не е глупав и знае как да си върже гащите така, че да изглежда чист като сълза. А че Чорни е мафиот, издирван от интерпол, това е вън от съмнение -
Офтопик:
Изображение

Въпросът обаче е дали някой иска да разкара Батков и съответно дали този някой не е човек, който би изправил на нокти сините фенове само с името си. Батков иска или не, ще му се наложи да се оттегли в момента, в който загуби Чорни като клиент. Ясно е, че само заради него адвокатът в момента има някакви прилични ресурси за клуба.
I'll be the savior of you all
I'm your revelation, I'm a walking miracle...

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 22 окт 2013 11:09

vaskonti написа:
honda написа:Нямам никакво желание да защитавам Т.Батков- безкрайно далеч е от това да ми е любимец. Това ,че не е участвал в най-скандалните приватизационни сделки , не се дължи на някакви скрупули или, на това че е особено почтен и достоен човек, просто не беше поканен на разделянето на тортата , иначе съм сигурен че ако имаше възможност да участва в някоя далавера нямаше да я пропусне ;) за заменките му- до скоро бяха блокирани, но даже и да е "оправил" работата , все пак неговите далавери са в от много по-малък мащаб от далаверите на гореспоменатите неговите "колеги" . Определено Т.Батков се навежда на всяка власт( и определено няма никакво основание да се оплаква от която и да е власт ;) ). АЗ лично не съм останал с впечатление ,някой друг от неговите "колеги" да прави нещо по-различно. Навеждането на бизнеса към властта е част от играта, общо взето бизнеса на всеки един от т.н. "спортни меценати" е възможен до голяма степен само с любезното съдействие на държавата.
Историята на Мтел е доста по-различна от тази ,която ти си мислиш, но едно е сигурно доста хора (М.Чорни на първо място) в никакъв случай не станаха по-бедни, даже напротив :) , Т.Батков също е в тази ведомост ,но е доста надолу в тази ведомост( той е в нея като акционер в Мтел), неговия принос в цялата игра е минимален. Доколко М.Чорно е мафиот не знам, зависи какво се разбира под думата "мафиот"(според мен по-правилно е "международен аферист" ,рисков инвеститор или нещо такова ) , общо взето в бизнеса му няма нищо незаконно,ако изключим (най-вероятно) даване на рушвети и данъчни игри. Търговията и производство на метали, собственост на мобилни оператори, финансови институции, корабни компании не са незаконни дейности. Няма никакви доказателства за участие в рекет, търговия с наркотици, оръжие и т.н.Но темата е за Т.Батков- моето мнение за него е че може да е всякакъв, но е всичко друго но не е глупав и определено си разбира от работата, много хора го мислят за много прост,но според мен са безкрайно далеч от истината. Между другото от доста време Т.Батков няма никакви бизнес отношения с М.Чорни поне на тероторията на България,поне от 10 години М.Чорни не дава пари за Левски, определено финансовото състояние на Т.батков е напълно достатъчно да издържа левски ,ако иска ;) , друг е въпроса че от доста време и той не го прави ;) .

Нали това казвам - Батков може да се прави на клоун, но изобщо не е глупав и знае как да си върже гащите така, че да изглежда чист като сълза. А че Чорни е мафиот, издирван от интерпол, това е вън от съмнение -
Офтопик:
Изображение

Въпросът обаче е дали някой иска да разкара Батков и съответно дали този някой не е човек, който би изправил на нокти сините фенове само с името си. Батков иска или не, ще му се наложи да се оттегли в момента, в който загуби Чорни като клиент. Ясно е, че само заради него адвокатът в момента има някакви прилични ресурси за клуба.

Доколко М.Чорни е мафиот не знам, не съм запознат в такива подробности в бизнеса му. Също не знам доколко е издирван от Интерпол и за какво е издирван - да му бъде повдигнато обвинение или да дава показание, или Господ знае за какво. Определено мога да се закълна ,че доста след началото на това т.н. издирване М.Чорни се придвижваше абсолютно спокойно без да изглежда да се притеснявава от каквото и да е. Съвсем спокойно си присъстваше на мачовете на Левски срещу Шалке и срещу Челси- нещо което не е никаква тайна и стана пред очите на няколко десетки хиляди на стадиона и милиони пред телевизора. Ако има нещо , защо не са го задържали?
Не е кой знае каква тайна ,че много пъти е бил разследван, но до момента все още никой дори не му е повдигнал каквото и да е обвинение , да не говорим да е признат за виновен по такова обвинение.. Бизнеса му е разследван дори от комисия на Бундестага ,но до нищо незаконно не са стигнали.Това някой да е милиардер не е престъпление, дори навсякъде е добре дошъл стига да си плаща данъците. Примерно инвестициите му в Германия заедно с брат му се изчисляват на повече от 7 млрд евро, но това не е престъпление ако може да докаже произхода на парите си(платени данъци).
Вече ти писах ,че от доста време М.Чорни няма никакви бизнес отношения с Т.Батков. Един джокер- докато Т.Батков имаше зад гърба си М.Чорни смееше ли някой да си упражнява чувството за хумор по негов адрес? ;)

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 22 окт 2013 15:21

Eminem написа:
Thsmith написа:Какво да имам предвид? Ти твърдиш, че няма разлика между СК и ПФК Левски. Аз искам да ми кажеш каква е приликата... освен името.

Нищо подобно.

Ще ме извиниш тогава. Не съм те разбрал.
[wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet

pomiqr48

Мнениеот pomiqr48 » 22 окт 2013 15:29

Ако знаехте каква е истината за "Левски" ще се хванете за главата. Не мога да кажа нищо, защото сме в процес на разследване покрай други деяния, но няма да Ви хареса кой е шефа.

Върни се в “Левски”