Всичко за случая с Ивайло Петев

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
джони
Контакти:

Re: ТВ7: Ивайло Петев е новият треньор на Левски

Мнениеот джони » 07 окт 2013 20:15

Обиден ли си на някого в Разград?
- Да, на Ивайло Петев съм обиден. След второто равенство срещу Доростол той обвиняваше всичко живо, само и само да се спаси на поста. Както се казва: Даваше гъза на жена си, само той да си спаси кожата! Влизаше в съблекалнята в следващите 2-3 мача и никой не го поглеждаше в очите. Усети се и започна да пита какво става. Никой не му говореше. Два дни преди мача със Спартак (Пловдив) в Разград Петев ме извика при него в съблекалнята на треньорите и започна да ми обяснява, че съм част от ядрото на отбора. И почна да ме пита какво става и кой говори срещу него. Казах му да не ме замесва в неговите интриги, и че не е улучил човека, който да му снася нещата от съблекалнята. Каза ми да си помисля добре, защото по този начин все едно съм срещу него. Казах му, че нямам нищо против него, но просто не съм интригант. Нервира се и каза, че друг можел да му докладва, щом аз не съм навит. Тогава разбрах, че Петев си служи със селски номера. После изобщо не сме си говорили. След последния мач, бихме Брестник с 1:0, казах на ръководството на Лудогорец, че ако той остане треньор, аз няма да започна подготовка с отбора. Така и стана. Казаха ми, че ще му дадат шанс да води тима и да се докаже. Всички са заблудени. Все едно да чакаш от умрял писмо. Вижте, че сега не пуска да играят Димо Атанасов, Мирослав Антонов и Мирослав Иванов. Те не са по-лоши от новите футболисти, но просто не му играят по свирката и заради това си патят. Искал е да му снасят информация за случващото се в съблекалнята, а те са направили същото като мен и са му отказали.

След като отказа на Петев да му снасяш информация от съблекалнята, заплаши ли те по някакъв начин?
- Няма как да ме заплаши, никакъв не е. Лошото е, че за второто равенство в Силистра срещу Доростол (0:0) обяви, че няма вина за издънката. Хвърли я върху мен, Димо Атанасов, Мартин Дечев, Атанас Дреновички, Радослав Анев и Мирослав Антонов. В съблекалнята си е*a майката. Изреди ни имената пред всички и каза, че не сме се били раздали на 100%, стана страшно. Как така той все не е виновен? А, и да знаете, че води тренировките, четейки ги от листче. Преди всяко заниманието Георги Дерменджиев му записва какво да прави. На полувремето в Силистра Петев влезе в съблекалнята и не знаеше какво да ни говори. Всички очаквахме да даде указания, а той каза следното: "Айде малко да живнем. Тия са ку*венски отбор. Да ги е*а и умрелите мишоци! Кажете си нещо и излизайте. Трябва да бием, Кирил (б.р. - има предвид собственикът Кирил Домусчиев) е на стадиона". Излезе от съблекалнята и ние 10 минути стоим и се гледаме.

Явно колективът в Лудогорец не е чак толкова добър?
- Той изчезна още през април. Повечето от футболистите не го гледахме в очите като влезеше преди тренировка. Той се усети и един ден като се появи и вика: "Какво има? Защо не ме гледате?". И започна с неговото селско възпитание. Заплашваше ни и каза, че Кирил Домусчиев му вярва и че той коли и беси. Всички щял да ни изгони, постоянно заплашва. Ако трябвало, нов отбор щял да направи, ще ни махне всички, но той ще остане. След този скандал в никой от нас нямаше настроение за игра, дори и за тренировки. То и резултатите бяха наяве. Записахме 4 равни и 1 загуба след въпросния разговор.

Как си обясняваш поведението на Петев?
- Нямам обяснение, не е нормално, постъпва като селянин. Навсякъде обяснява, че колективът в Лудогорец е добър и всички са сплотени, но всъщност не е така. Половината играчи не си говорят един с друг. Бразилците Шоко и Марселиньо са скарани. Петев влиза в съблекалнята и започва да обяснява, че бил дошъл в този умрял град, защото искал да постигне нещо. Казваше: "Иначе питайте ме кога ще стъпя тук. Тези умреляци, диваци, тук са забравени от Господ селяни. Кой може да ги понася, нека си псуват!". И като свърши мача отива при тях и започва да им се мазни. Пред тях казва, че Лудогорец има уникална публика.

http://www.blitz.bg/sport/article/101192
:mrgreen:

haha

Мнениеот haha » 07 окт 2013 20:15

Йоканович или Петев все тая, то и дел Боске да дойде няма да може да оправи тоя "футболен" отбор. :lol:
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

Потребителски аватар
snakebite
Контакти:

Мнениеот snakebite » 07 окт 2013 20:16

Ето едно мое мнение в нашия форум и съпоставка между Стоев и Петев

Знаем как Петев грубо се държеше с футболистите(скандалите със Златковски и Миро Антонов, просто са уникални), виждаме Стоев как ги надъхва и прегръща. Две различни планети.
Стоев не се посвени да направи ротации и да вкара много резерви на такива мачове като със Славия, Локо Пловдив и Берое и победи убедително, Петев се опита и на два пъти с аутсайдери като Пирин Гоце Делчев и Любимец - и неуспя
1. Петев опропасти мачовете със Загреб пускайки Голубович вместо намиращия се в по-добра форма Чворович
2. Петев направи още един "европодвиг" - загубата от Слован с гол и човек повече...
3. Петев робуваше на имена, Стоев - не
4. Петев след гол в дербитата, тръгваше да пази резултат, Стоев - не, справка, Слован и ЦСКА..
5. Интервютата на Петев, всеки път бяха едни и същи дори и при победи..- калпав терен, многото пропуски, космоса...

Предпочитам Стоев, дори и да не станем шампиони..пред Петев. Петев го знам в Б групата с мегаселекция, какви ги вършеше. Стоев със подобни че и по-слаби играчи би ЦСКА и Левски, направи равен на Литекс навън след като съдията ги закла !

Докато не излезе нещо под добро от Стоев ..съм твърдо зад него, и не на последно място , човека ще си тръгне САМ когато усети че няма да се справи, а Петев се ската като плъх след "представленията" срещу Любимец и Слован !!

Честит да ви е ! :)
Въпреки всичко той е в нашата история с успехите си на хартия....
Препдолагам ше се опита да промени нещо в Левски, но го няма Дерменджиев...
Последна промяна от snakebite на 07 окт 2013 20:17, променено общо 1 път.
ЛУДОГОРЕЦ
ПРЕДИ - НАШАТА ЧЕСТ, СЕГА - НАШАТА СЛАВА

http://forum.ludogorec.com/

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 окт 2013 20:16

Син до гроб_ написа:
Кировец написа:Тики-така превзема Левски. :)

Така-тики по вероятно......

Смяната на Йокиса е най-нормалното нещо на света. Дето каза един левскар в статията си - Само посочва проблемите пък не ги решава... Е, докога можете да търпите?

motg
Контакти:

Мнениеот motg » 07 окт 2013 20:18

Огромна глупост е това. Най-после левскарите взеха добър треньор и го махнаха за 2 месеца работа :)
Магьосник да дойде, с тези футболисти, няма как да постигне успехи, трябва си работа.
Интересно от какво е продиктувано това решение :?

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 07 окт 2013 20:19

Кировец написа:
Син до гроб_ написа:

Смяната на Йокиса е най-нормалното нещо на света. Дето каза един левскар в статията си - Само посочва проблемите пък не ги решава... Е, докога можете да търпите?

Щом е най-нормалното нещо на света...дето каза един колега левскар: Манчестър Юн. какво още чакат ,ами не са изгонили Мойс?
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
svence
Контакти:

Мнениеот svence » 07 окт 2013 20:20

Ко? Не!
Левскар да си, братко, е дума велика. Левскар да си, братко, е чест !

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 07 окт 2013 20:20

Син до гроб_ написа:
Кировец написа:
Син до гроб_ написа:

Щом е най-нормалното нещо на света...дето каза един колега левскар: Манчестър Юн. какво още чакат ,ами не са изгонили Мойс?

Ще го изгонят! Ще видиш! Просто ще почакат малко, щото не са дръзки като българите.

Потребителски аватар
Син до гроб_
Контакти:

Мнениеот Син до гроб_ » 07 окт 2013 20:21

Кировец написа:
Син до гроб_ написа:
Кировец написа:
Син до гроб_ написа:

Ще го изгонят! Ще видиш! Просто ще почакат малко, щото не са дръзки като българите.

Не ми е до басове баш сега. ;)
Нашата сила обединява победители !
Нашата воля създава герои !
Нашата любов не търпи окови !
Защото нашето име задължава ! То е легенда и слава !
ИМАТЕ ТОЧНО 1914 ПРИЧИНИ ДА ОБИЧАТЕ ВАШИЯ ЛЕВСКИ !

Потребителски аватар
Централен

Мнениеот Централен » 07 окт 2013 20:21

Борат, ако ще се жениш за Петев, двамата емигрирайте в Холандия!
„Човек заради едното име красно живей"
Рачко Пръдлето

" валидол за теб на 07 Окт 2013 19:32 :
Да и некрофил съм. "

Върни се в “Левски”