Бе как веднъж не дойде без скандали. Смятайте, че си за$рахме пътя не само към Холандия. Тея са много тъпи копелета. Има да ни разнасят сега, като...
Ей, то не е българска работа. Циганска е. Бахти!!!
Па познайте Йока докога е. Преди няколко дена оня червения дебил - боксьорчето, къв беше, бе при Кравов и разказа за една схема как треньор се предлагал на "червените" срещу кинти, за да може да му се чуе името в Европа - все пак дали водиш първия в Малайзия или Бангладеш или четвъртия в България - има разлика - особено, ако ти се отвори възможност за Лигла Европа. Йока като се замисля къде беше. Знам, че е абсурдно, ама нищо вече не ме учудва. И това, че "Левски" не е на Батков вече съм ааааааабсолютно убеден! Той няма да краде от джоба си. Всички са седнали и мляскат, мляскат - ей вкусна хапка тоя "Левски", бееееее.... Дева мръсните..., дева...Па ний нека чертаем схемите с футбалерите и да се чешем що тей, аджеба. Тва е неква такава схема, че....
Песимистичен вариант: БаткАВ разиграва театро: "Я вече не мога. Каквото съм дал, дал съм. Дотука бех." Пуска некоя фалшива сълзица и се врътва. Тонев: "Е, как строи се, ве. Строи се секторо.". Сирака: "Невиноват. Аз, ако знаех...". Йока: "Я вашта..."

Смешно. смешно, та страшно.
До момента не е ясно какво е мнението на Йоканович за решението на Сираков, като се очаква утре в залата за пресконференции на ДЮШ на „сините", това да стане ясно.
http://topsport.ibox.bg/news/id_2018095413