Антонио Вутов остава в Левски
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
- captain_drifuss
- Контакти:
Re: Левски и Сираков хвърлят сили, за да задържат Антонио Вутов
аз едно не можах да разбера, какви са ви примерите за юноша на вашия отбор, който е останал при вас, не е избягал докато е време и е направил страхотна кариера?! кой? какъв пример ще дадете на това момче и ще му кажете: ето, ако искаш да си като него остани!
Отива ли си днес Антонио Вутов!
Днес може би младока ще направи последна тренировка с Левски,според всички сайтове.
Майка му вече казала че сина и пътува за Удине.След всичко случващо се в този Левски на Батков,май е по-добре момчето
да отива,но пък остава горчилката от това че той няма все още изигран истински мач за отбора ни.
И защо по-дяволите в Италия-родителите му могат да подпишат профи договор а в България не.
Наско ,Тодоре не знам за вас ама Вутов тръгне ли си -става лошо за вас.
Иначе ние не можахме да му се порадваме на това диамантче-нешлифовано както би го нарекъл-Стратега.
В Италия иначе Вутов ще залезе окончателно-мое мнение.Той е още малък,крехък в чужда държава.
Вземете един Варела-Удинезе са платили 3,5млн евро за него ,някой може ли да каже къде играе той сега.
Майка му вече казала че сина и пътува за Удине.След всичко случващо се в този Левски на Батков,май е по-добре момчето
да отива,но пък остава горчилката от това че той няма все още изигран истински мач за отбора ни.
И защо по-дяволите в Италия-родителите му могат да подпишат профи договор а в България не.
Наско ,Тодоре не знам за вас ама Вутов тръгне ли си -става лошо за вас.
Иначе ние не можахме да му се порадваме на това диамантче-нешлифовано както би го нарекъл-Стратега.

В Италия иначе Вутов ще залезе окончателно-мое мнение.Той е още малък,крехък в чужда държава.
Вземете един Варела-Удинезе са платили 3,5млн евро за него ,някой може ли да каже къде играе той сега.
LEVSKI_FOREVER
Re: Отива ли си днес Антонио Вутов!
Дано не , това момче ми е единствената надежда, но може би е за негово добро, защото в момента е заобиколен от некадърници и от тях нищо смислено не може да научи. Каквото и да избере, ще го подкрепим!
Последна промяна от Калигула на 18 юли 2013 10:39, променено общо 1 път.
НСПП да си подава оставката, ако изпусне Вутов!
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Май освен него и още двама юноши на Левски поемат към Манчестър Сити.За какво ви е тая школа?Какво означава НСПП?
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]
Parmalat написа:Май освен него и още двама юноши на Левски поемат към Манчестър Сити.За какво ви е тая школа?Какво означава НСПП?
Какво означава НСПП?

“Не купувам от Lafka”
Варела е в Палермо и не се знае колко са платили за него!
Уж официално 2,8 млн. Е но това може да макс. сума като в договора съвсем спокойно може да има клаузи от типа на
дадена сума се плаща само ако изиграе определн брой мачове за Палермо за определен период.
Уж официално 2,8 млн. Е но това може да макс. сума като в договора съвсем спокойно може да има клаузи от типа на
дадена сума се плаща само ако изиграе определн брой мачове за Палермо за определен период.
-
- Контакти:
Здравейте,
Според мен , ако замине неизвестните са много.
Дали ще успее или не, никой не може да каже? Няма да зависи чак толкова от него.
Примери са успели младежи много, на не и българи за съжаление.
Ако аз бях на него, щях да си остана в Левски и да се опитам да се докажа тук.Прекалено е рано според мен.
Но каквото и да реши успех.
Според мен , ако замине неизвестните са много.
Дали ще успее или не, никой не може да каже? Няма да зависи чак толкова от него.
Примери са успели младежи много, на не и българи за съжаление.
Ако аз бях на него, щях да си остана в Левски и да се опитам да се докажа тук.Прекалено е рано според мен.
Но каквото и да реши успех.
-
- Контакти:
Това не е първия юноша, който Левски изпуска с лека ръка. Да не говорим, че ще вземе някаква смешна сума за правата му. Така обаче е в целия свят, защото скаутите на сериозните отбори гледат хиляди деца. Доста отбори пропищяха от Барселоно точно по-този повод. От една страна е тъжно, че напуска Левски без да е дал и една хилядна от таланта си, но от друга ако иска да се развива, като голям играч, трябва да започне отсега, далеч от България. Тука е много вероятно да се провали, като някои други момчета считани за супер таланти. Примира е Божинов, който преди да започне да си идва често във България играеше страхотно и обираше всички награди в Италия. Както се допря до нашата действителност и кариерата му забоксува, фолкаджийките го замаяха, направи две деца и на 26 години не го иска никой сериозен отбор.