Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот ivan56 » 09 юли 2018 12:10

rhaegar написа:
1914.1902 написа:
modor написа:Може и да променят датата :? Дано да са Юве 8-)

Ювентус с Роналдо идват :lol:

Най-много с пернишкия Роналдо да дойдат. :lol:

ТОРИНО - Отборът на Ивайло Борисов - Ториното - Ювентус, се похвали с покупката на Кристиано Роналдо от Реал Мадрид.
Изненадващата покупка за 100 милиона на може би най-добрия футболист в света разбуни духовете на футболните хора, но се оказа, че е уловка.
Според зли езици Роналдо си е в Мадрид, а Старата госпожа е хвърлила парите си за Дани Златков - известен като БеГе Роналдо.
Става въпрос за престъпна схема от костинбордски ало-измамници, вързали ръководството на торинския клуб, че ще им шитнат португалския голаджия за народни пари.
"Пак добре, някои само хвърлят пари, а не получават нишо, ние земахме поне футболист" - коментираха ювентинци.

:lol: :lol:
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 09 юли 2018 12:21

1914.1902 написа:
JackPackage написа:Мача ще е с Милан и ще е на 5 август - от мен сте го чули първо! :) :lol:

Милан имат контрола с Барса на 5-и август, но Барса не успяха да си отменят мача за Суперкупата на Испания със Севиля на този ден (искаха да е само 1 мач на 12 август, а по програма са 2 мача - 5-и и 12-и).
Така Милан остава свободен на 5-и август и може да дойде до София! ;)

Коментатора от Диема Спорт ли ти прати СМС ? :lol:

[offtopic]Ако не се сетиш за кой става въпрос - Гено Даскалов , ако не се лъжа получи СМС на мача срещу Пирин , дето отсъдиха дузпа за Левски , че тя е фалшива . :lol:[/offtopic]

Вътрешна информация имам, Жорже Мендеш и Райола ми се обадиха да ми кажат :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 09 юли 2018 12:30

JackPackage написа:Вътрешна информация имам, Жорже Мендеш и Райола ми се обадиха да ми кажат :lol: :mrgreen:

Конферентен разговор във Вайбър?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
1982

Re: /анкета/Всекидневната около Левски

Мнениеот 1982 » 09 юли 2018 14:43

Тая контрола с Бока да не ви я е организирал Бат` Артур, вашият добър приятел ??! ........ не знам как все на вас ви се случват подобни неща ??! Или сте eбати шараните, или ви правят на пълни гъски от вашето ръководство. :lol: :lol: Не забравяйте все пак, че Спас - шофьорчето от УБО, е от едно комунистическо котило с другаря Батков .....
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 09 юли 2018 14:50

1982 написа:Тая контрола с Бока да не ви я е организирал Бат` Артур, вашият добър приятел ??! ........ не знам как все на вас ви се случват подобни неща ??! Или сте eбати шараните, или ви правят на пълни гъски от вашето ръководство. :lol: :lol: Не забравяйте все пак, че Спас - шофьорчето от УБО, е от едно комунистическо котило с другаря Батков .....

Явно и на Барса им я организирал Бат' Артур, щото и тяхната контрола с Бока е пропаднала :?
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 09 юли 2018 14:50

JackPackage написа:
1982 написа:Тая контрола с Бока да не ви я е организирал Бат` Артур, вашият добър приятел ??! ........ не знам как все на вас ви се случват подобни неща ??! Или сте eбати шараните, или ви правят на пълни гъски от вашето ръководство. :lol: :lol: Не забравяйте все пак, че Спас - шофьорчето от УБО, е от едно комунистическо котило с другаря Батков .....

Явно и на Барса им я организирал Бат' Артур, щото и тяхната контрола с Бока е пропаднала :?

Момчето си е класически чорбар... :lol:

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 09 юли 2018 14:53

Нали не смяташ, че "Бат`-ти Артур" е организирал и мача на "Боката" с "Барса" или и президента на "Барса" е от котилото на УБО ?
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 09 юли 2018 14:54

JackPackage написа:

Не знам, бе, питам, щото гледам на вас редовно ви се случва - Рубин Казан, Бока, козирката ...... все накрая оставате в ролята на онова магаренце от американските детски анимационни. :lol: :lol: :lol:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
ralka_levskarka
Контакти:

Мнениеот ralka_levskarka » 09 юли 2018 14:59

Да, ръководството ни мята, но пуска билети и инфо за Бока, а те си мълчат, damn.

http://kanal3.bg/news/sport/football/80123-Yuventus-smenya-Boka-Huniors

Аржентинският гранд Бока Хуниорс ще бъде заместен от 34-кратния шампион на Италия Ювентус, научи Канал 3. Това е резервният вариант на Левски за мача по случай 75-годишнината от рождението на легендата Георги Аспарухов-Гунди, който ще се състои на 19 август.

По информация на Канал 3 "бианконерите" са резервният план на "сините" до 15 юли. Това означава, че на 19 август заедно с Юве може да пристигне и суперзвездата Кристиано Роналдо, чийто трансфер в италианския клуб може да стане факт още утре.
[rimg]https://media3.giphy.com/media/l580XJFTJ6zbSw1jAh/giphy.gif[/rimg]

Потребителски аватар
Geonik
Контакти:

Мнениеот Geonik » 09 юли 2018 14:59

1982 написа:...............................

Не знам, бе, питам, щото гледам на вас редовно ви се случва - Рубин Казан, Бока, козирката ...... все накрая оставате в ролята на онова магаренце от американските детски анимационни. :lol: :lol: :lol:

А вие и тези надежди нямате. Имахте си хубаво стадионче в Ловеч, а взехте, че се домъкнахте в кочината на така наречената "армия"
!!! Едно е да си ПРОСТОСМЪРТЕН,а съвсем различно е да си ПРОСТ и СМЪРТЕН ...... но някои така и не го разбраха !!!

Върни се в “Левски”