MuFc1878 написа:Тук не се ли има предвид топ 5 първенства? Може да дойде...Фулъм![]()
Райо Валекано, Гранде Сасуоло

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
MuFc1878 написа:Тук не се ли има предвид топ 5 първенства? Може да дойде...Фулъм![]()
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
modor написа:Може и да променят дататаДано да са Юве
1914.1902 написа:modor написа:Може и да променят дататаДано да са Юве
Ювентус с Роналдо идват
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
Мачът на Левски с Бока Хуниорс пропадна. Той трябваше да се играе на 19 август по случай 75-годишнината от рождението на легендата Георги Аспарухов-Гунди. В тази връзка организаторите на събитието вече обявиха, че търсят нов противник, който е в топ 5 на Европа, но без да споменават имена. Според информация на Sportal.bg става въпрос за италиански гранд и по-конкретно за 7-кратния носител на ШЛ Милан. Проблемът е, че първенството на Италия стартира на 19 август и ако росонерите се съгласят, двубоят в България ще трябва да се състои на друга дата.
Ето кои отбори влизат в графата топ 5:
Топ 10 според ранглистата на УЕФА: Реал Мадрид, Атлетико Мадрид, Байерн (Мюнхен), Барселона, Ювентус, Севиля, ПСЖ, Манчестър Сити, Арсенал, Борусия Дортмунд
Топ 5 на най-успешните отбори в Европа: Реал Мадрид, Милан, Барселона, Ливърпул, Байерн
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....
JackPackage написа:Мача ще е с Милан и ще е на 5 август - от мен сте го чули първо!![]()
![]()
Милан имат контрола с Барса на 5-и август, но Барса не успяха да си отменят мача за Суперкупата на Испания със Севиля на този ден (искаха да е само 1 мач на 12 август, а по програма са 2 мача - 5-и и 12-и).
Така Милан остава свободен на 5-и август и може да дойде до София!
Потребители, разглеждащи този форум: ikar, mikata, tmanolov, vlong и 33 госта