Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот Red_Neck » 04 юли 2018 20:19

W84me написа:
Леле, доживях и в тоя форум да ме учат... Мога да ти кажа, че съм програмист от 10 години, тия пари дето правя,.......

[offtopic]Ами, ..... без да се засягаш, ама..... не ти личи :)

А по въпроса за парите, ... в целия цивилизован свят е признак на изключително нисък интелект и култура да обсъждаш доходите си.... от мен да го знаеш ;)

.... иначе, със здраве да си ги харчиш :)[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 04 юли 2018 20:51

Ред нек, ти барем ходиш ли на Армията да участваш в масовката от 1000 човека на мач или и 11лв ти се свидят. :)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 04 юли 2018 21:09

Serafim написа:Ред нек, ти барем ходиш ли на Армията да участваш в масовката от 1000 човека на мач или и 11лв ти се свидят. :)

[offtopic]Избрал си неподходяща трибуна за подобен въпрос. Пробвай на ЛС или в червения подфорум... :)
.... ама казвай и ти какво работиш, колко изкарваш и за какво харчиш, че да ти олекне :) :) :)[/offtopic]
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 04 юли 2018 21:25

Разбирам, веднъж да се пусне анкета с майтапче, ама всяка една анкета ми идва малко в повече.И естествено всичко живо гласува за най-абсурдния отговор.
За мен реално можем да стигнем макс до плейоф и то с много късмет.
[center]Levski & Lazio[/center]

Serafim
Контакти:

Мнениеот Serafim » 04 юли 2018 22:25

Red_Neck написа:
Serafim написа:Ред нек, ти барем ходиш ли на Армията да участваш в масовката от 1000 човека на мач или и 11лв ти се свидят. :)

[offtopic]Избрал си неподходяща трибуна за подобен въпрос. Пробвай на ЛС или в червения подфорум... :)
.... ама казвай и ти какво работиш, колко изкарваш и за какво харчиш, че да ти олекне :) :) :)[/offtopic]

Аз съм безработен и ме издържа жена ми, като Кюстендилеца. :)

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 05 юли 2018 10:14

Serafim написа:
Red_Neck написа:

Аз съм безработен и ме издържа жена ми, като Кюстендилеца. :)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Тя жена му е приятелка във ФБ с една моя позната и преди няколко седмици беше (не знам дали семейно или не) по Тайланд или Бало ако не се бъркам, така че явно стабилна заплата взима :lol:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 05 юли 2018 11:01

Red_Neck написа:
W84me написа:
Леле, доживях и в тоя форум да ме учат... Мога да ти кажа, че съм програмист от 10 години, тия пари дето правя,.......

[offtopic]Ами, ..... без да се засягаш, ама..... не ти личи :)

А по въпроса за парите, ... в целия цивилизован свят е признак на изключително нисък интелект и култура да обсъждаш доходите си.... от мен да го знаеш ;)

.... иначе, със здраве да си ги харчиш :)[/offtopic]

[offtopic]Да, ама ние тука сме в страната на семките и шкембето, така че колегата може да си обсъжда каквото му е кеф. :)[/offtopic]
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 05 юли 2018 11:25

"Уважаеми привърженици и представители на медиите,
В петък (06.07.2018) ПФК Левски ще обяви официално старта на своето партньорство с веригата за спортни стоки „Sport Depot“. На събитието ще присъстват представители на клуба, както и на фирмата, специализирана в разпространението и изработката на спортни артикули. Специална изненада за всички присъстващи ще са четирима играчи от представителния тим.

На място ще са Габриел Обертан, Паулиньо, Иван Горанов и новото попълнение Мартин Полачек. Те ще отделят внимание на всички присъстващи за снимки, а първите посетили събитието ще се сдобият със специална фланелка с автограф от футболистите.

Очакваме ви!

Кога: Петък, 06.07.2018, от 18:30 часа.

Къде: Магазин на „Sport Depot“. Булевард „България“ 69, Bulgaria Mall, София", гласи съобщение на Левски.

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 05 юли 2018 14:27

TristaNNN написа:[offtopic]Да, ама ние тука сме в страната на семките и шкембето, така че колегата може да си обсъжда каквото му е кеф. :)[/offtopic]

[offtopic]Той може да вика, че съм бил еди си какъв, ама като го наврях в миша дупка, почна да говори, че не било цивилизовано :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 05 юли 2018 15:33

W84me написа:
TristaNNN написа:[offtopic]Да, ама ние тука сме в страната на семките и шкембето, така че колегата може да си обсъжда каквото му е кеф. :)[/offtopic]

[offtopic]Той може да вика, че съм бил еди си какъв, ама като го наврях в миша дупка, почна да говори, че не било цивилизовано :mrgreen: :mrgreen:[/offtopic]

[offtopic]Не знам за какво "навиране" говориш, ама сам ставаш за смях, ...че даже и не стопляш ;)
Човек, и да четеш не можеш (или поне не разбираш прочетеното) - къде е "нисък интелект и култура", къде е "нецивилизован" :mrgreen:
... как да не те нарека "неможач"?[/offtopic]

Върни се в “Левски”