Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот NOMER14 » 17 мар 2023 18:04

Емо Костадинов и Любо Пенев.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 17 мар 2023 18:08

Дамаджанов , учителката по български готина ли е поне ?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
pomiqrat
Контакти:

Мнениеот pomiqrat » 17 мар 2023 18:09

NOMER14 написа:Емо Костадинов и Любо Пенев.

Недялко Младенов и Петър Витанов
4 000 и пак ми задай същия въпрос.

Става въпрос за 1989 г. :lol: :oops: :lol:
Drunken_Master написа:а доходът на глава от населението - 7500 долара годишно (повече, отколкото през 2011 г.)

Drunken_Master написа:България щеше да е 50-60 млн., ако не бяхме под Османско робство.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 мар 2023 18:26

pomiqrat написа:
damyanov1963 написа:
pomiqrat написа:
damyanov1963 написа:
BRF написа:
Dust написа:Нито един клуб, НИТО един клуб за последните 20 години не е допринесъл с абсолютно нищо за развитието на българския футбол.
Относно школите... същите ако не бяха задължителни нито един клуб нямаше да поддържа такава, защото смисъла от тях е РАВНО НА НУЛА.

В ЦСКА в момента двама титуляри са от школата на клуба има още двама в разширения състав!

Би ли посочил някой период от историята на ЦСКА, преди да стане Литекс, в който е имало повече от два титулярина от собствената школа?

1887/1988, 1996/1997, 2008/2009,2009/2010???

Тези от преди новата ера ли са?
Ако не са, посочи кои са тези титуляри, би трябвало да ги знаеш.

Твърде дребнаво дори за 60-годишен.

И твърде нескопосано от твоя страна.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Dust
Контакти:

Мнениеот Dust » 17 мар 2023 19:27

BRF написа:В ЦСКА в момента двама титуляри са от школата на клуба има още двама в разширения състав!

Турицов ли е единия?
Гриша Ганчев написа:До 15 март 2021-а година ЦСКА ще има нов стадион. Реконструиран, по всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Ще бъде най-висока категория.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 17 мар 2023 19:49

BRF написа:
k20dan4o написа:
BRF написа:
k20dan4o написа:Проблема с юношите що го преписвате само с Лц, той е навсякъде, просто нашти си не стават. Ето пробваме в школата дори с треньори чорбари като Вальо Станчев и Галин Иванов и пак не става.

Цели двама фенове на антибиотик ме налазват,хахахах!Просто не ставате и за вас няма значение юношеския футбол!Вашият принос към БГ футбола е отрицателен,не сте дали шанс на нито един млад български футболист освен на онова горко момче ,което сменяхте в 10-та Мин на мачовете!За сметка на това взехте достатъчно млади футболисти и им спирахте кариерите ,да не говорим за детско -юношеския където сте гробище за футболистите!В ЦСКА връзката между юношески отбор и първи отбор не е скъсани и се вадят постоянно футболисти!Същото е дори при лефски,Славия е топ в това отношение,Ботев,Локо а бе всички освен тумора лудогорец!

И кои са тия топ юноши които сте развили, че не се сещам. И вие почнахте вашите постоянно да ги преотстъпвате по няколко пъти в различни отбори. И вие видяхте че не става с българчета и се напълнихте с играчи от Скандинавието до Колумбия. Кой е последния БГ играч който сте привлекли от друг отбор, че не се сещам.

Титуляри са Турицов и Петров и не ,не искам да взимаме Делевци и неделевци,може такива като Симеон Александров!И все пак и това е малко,дано стане повече такива момчета да играят!При вас е трагедия!

Наистина ли Труицов и Хр.Петров са юноши на ЦСКА , а аз си мислех ,че единия е на Литекс ,а другия на Локо(Пд), но явно съм грешал.
Лудогорец в последните години работят добре с юношите( няма човек в този форум, който да е писал повече срещу К.Домусчиев от моя милост) , но не може да се отрече че през последните години Лудогорец предлагам най-добри условия за развитие на млади таланти . Извадиха не малко момчета - Св.Ковачев, Д.Митков , В.Керчев , Д.Наумов . И в момента в А националния отбор има двама техни юноши - Д.Янков ( който е толкова юноша на Лудогорец ,колкото и Хр.Петров на ЦСКА-София) и И.Йорданов. Отделно в почти всичките им юношески формации са шампиони за своята възраст ,не че последното има голямо значение.
Наистина школата им е малко мелница за таланти -съгласен съм , но и това е школата в която корупцията е най-малка.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 17 мар 2023 20:00

Едно уточнение, имам предвид от ДЕТСКОюношеската, а не от юношеската, в която ЦСКА взимаше "военослужещи" от цяла България, примерно като Стоичков, който си призна, че не знае от къде се хваща пушката.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 17 мар 2023 20:06

damyanov1963 написа:Едно уточнение, имам предвид от ДЕТСКОюношеската, а не от юношеската, в която ЦСКА взимаше "военослужещи" от цяла България, примерно като Стоичков, който си призна, че не знае от къде се хваща пушката.

Освен това трябва и бащите им да са тренирали в съответния отбор!От набор 2010 в Бургас не знам дали има и 25-30% от децата да са в отборите в които започнаха!Турицов и Петров дошли в ЦСКА на 15 години ,всъщност все тая!Отново наскачаха говедата да бранят приятелките си от Разград!Да живее Кирил Домусчиев и славната му производителна школа захранила половината отбори в А група с играчи и целия нац.отбор!

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 17 мар 2023 20:12

Като ще говорим за юноши и ЦСКА .
Доста пъти съм задавал няколко въпроса - може би около 20 пъти в продължение на 10 години, но все още не съм получил отговорите:
- Кой е първия юноша на ЦСКА(ЦДНА) започнал като титуляр в официален мач?
- Кой е първия юноша на ЦСКА от станал титуляр за ЦСКА ?
- Кой е първия юноша на ЦСКА ,който изиграва повече от 100 мача като титуляр?
- През коя година за първи път ЦСКА става шампион при юношите старша възраст?

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 17 мар 2023 20:20

BRF написа:
damyanov1963 написа:Едно уточнение, имам предвид от ДЕТСКОюношеската, а не от юношеската, в която ЦСКА взимаше "военослужещи" от цяла България, примерно като Стоичков, който си призна, че не знае от къде се хваща пушката.

Освен това трябва и бащите им да са тренирали в съответния отбор!От набор 2010 в Бургас не знам дали има и 25-30% от децата да са в отборите в които започнаха!Турицов и Петров дошли в ЦСКА на 15 години ,всъщност все тая!Отново наскачаха говедата да бранят приятелките си от Разград!Да живее Кирил Домусчиев и славната му производителна школа захранила половината отбори в А група с играчи и целия нац.отбор!

Сигурен ли си ?
Аз защо си мисля, че на финала на юношеското първенство през 2016г( когато Турицов беше на 17 години ) между Литекс и Левски ( 1:0 гол на Т.Йорданов в последната минута) Турицов игра?

Върни се в “Левски”