Как отиде в софийския ЦСКА?
-Президентът на Литекс е огромен фен на ЦСКА и реши да вземе отбора от София, когато бе в тежка финансова криза. На практика играехме в един и същ отбор, но с променено име. Стана каша, която дори имаше сложни контури, тъй като спорът отиде до ФИФА и съдилищата. Той помогна много на ЦСКА, който се стабилизира и утвърди в България отново.
https://topsport.bg/cska/bivsh-futbolis ... ariya.html
Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Без цензура!
miro_rz написа:Как отиде в софийския ЦСКА?
-Президентът на Литекс е огромен фен на ЦСКА и реши да вземе отбора от София, когато бе в тежка финансова криза. На практика играехме в един и същ отбор, но с променено име. Стана каша, която дори имаше сложни контури, тъй като спорът отиде до ФИФА и съдилищата. Той помогна много на ЦСКА, който се стабилизира и утвърди в България отново.
https://topsport.bg/cska/bivsh-futbolis ... ariya.html
Горски , днес хемороидите ли ти се "обаждат"?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
След като нямаш отбор, а си припознал чужд, не знам какво място имаш в спортен форум. На всичкото отгоре се занимаваш и подиграваш на отбор, който за разлика от теб отказва да припознава, и наричаш всичко ЦИРК. За нормалните хора отдавна е ясно кое е ЦИРКА, и къде се намира въпросния ЦИРК.
След зададения отр мен сутринта въпрос само един оранжев припок успя да отгори, и то в стил да избягва темата и дапромени разговора в друг. Аз питам защо припознахте, не да говорите за Цеки и тн.
DanailG написа:След зададения отр мен сутринта въпрос само един оранжев припок успя да отгори, и то в стил да избягва темата и дапромени разговора в друг. Аз питам защо припознахте, не да говорите за Цеки и тн.
ЦСКА е един !
Дори и мамалигарите румънци и техни братя Стяуа си извървяват пътя от долните девизии и сега са първи в Б група, обаче играят на чисто нов "Генча"
-
На линияmiro_rz
- Контакти:
ugly bug написа:DanailG написа:След зададения отр мен сутринта въпрос само един оранжев припок успя да отгори, и то в стил да избягва темата и дапромени разговора в друг. Аз питам защо припознахте, не да говорите за Цеки и тн.
ЦСКА е един !
Има ЦСКА 1948, ЦСКА-София и ЦСКА Москва!
И трите сме ги драли. Едните си отидоха до Москва с лайна омазани до ушите. 5:1!
miro_rz написа:ugly bug написа:DanailG написа:След зададения отр мен сутринта въпрос само един оранжев припок успя да отгори, и то в стил да избягва темата и дапромени разговора в друг. Аз питам защо припознахте, не да говорите за Цеки и тн.
ЦСКА е един !
И трите сме ги драли. Едните си отидоха до Москва с лайна омазани до ушите. 5:1!
Само Пирин дето ви се опъна..
:-)
-
На линияmiro_rz
- Контакти:
ugly bug написа:miro_rz написа:ugly bug написа:DanailG написа:След зададения отр мен сутринта въпрос само един оранжев припок успя да отгори, и то в стил да избягва темата и дапромени разговора в друг. Аз питам защо припознахте, не да говорите за Цеки и тн.
ЦСКА е един !
Само Пирин дето ви се опъна..
:-)
С тях играем трудно. Респект за Пирин!
Тез няма ли да дадат едни 20-30 милки на Подуене за да им къпят камилите ?
:-/
https://dsport.bg/bitkata-za-unaited-prodalzava-ratklif-i-katarcite-vdignaha-mizata~112562.html
:-/
https://dsport.bg/bitkata-za-unaited-prodalzava-ratklif-i-katarcite-vdignaha-mizata~112562.html