Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот modor » 03 юли 2018 14:45

TristaNNN написа:Знам, че това напоследък не е модерно в този подфорум, но все пак ще си позволя да похваля хората от маркетинговия отдел.
В края на миналата седмица си поръчах златна карта за сектор А, като това сторих онлайн. Пишеше, че служител от клуба ще ми се обади за потвърждение на посочения телефон. Вчера, човекът звънна, но тъй като бях участник във важна телеконферентна среща, му обясних, че не е удобно да говоря. Днес пак ми се обадиха, както обещаха, дадоха ми възможност да си избера ред и място и то не само на нашия стадион, но и на Васил Левски, и всичко се случи точно така, както беше публикувано в новината на сайта ни. Без да се разкарвам до стадиона, просто с едно бързо телефонно обаждане. Така се прави - коректно, бързо и ясно! Браво на маркетинговия отдел! :)

Ти си срам за левскарската общност във форума. Такива работи не се пишат тук. Срам! Срам! Това ли е публиката на Левски :o
Браво за картата! Дано ти носи само приятни емоции 8-)
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 03 юли 2018 15:03

TristaNNN написа:Знам, че това напоследък не е модерно в този подфорум, но все пак ще си позволя да похваля хората от маркетинговия отдел.
В края на миналата седмица си поръчах златна карта за сектор А, като това сторих онлайн. Пишеше, че служител от клуба ще ми се обади за потвърждение на посочения телефон. Вчера, човекът звънна, но тъй като бях участник във важна телеконферентна среща, му обясних, че не е удобно да говоря. Днес пак ми се обадиха, както обещаха, дадоха ми възможност да си избера ред и място и то не само на нашия стадион, но и на Васил Левски, и всичко се случи точно така, както беше публикувано в новината на сайта ни. Без да се разкарвам до стадиона, просто с едно бързо телефонно обаждане. Така се прави - коректно, бързо и ясно! Браво на маркетинговия отдел! :)

Браво!
И аз щеше да си взимам онлайн, но Виваклуб отстъпката мога само на Герена да я ползвам и ще ходя дотам да си я взема утре сигурно, а и тъкмо да видя какво ново има в магазина :twisted:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

filcolins
Контакти:

Мнениеот filcolins » 03 юли 2018 16:27

Аз съм оптимист за отбора. Всичкото ветеран + Мърльо плюе, значи нещата вървят добре

sinfen14
Контакти:

Мнениеот sinfen14 » 03 юли 2018 16:46

Как може да си позволяваш да хвалиш ръководството.....Сигурен съм,че това е малка част от пъкления им план да ни закрият. :lol:

Потребителски аватар
JackPackage
Контакти:

Мнениеот JackPackage » 03 юли 2018 17:14

sinfen14 написа:

Как може да си позволяваш да хвалиш ръководството.....Сигурен съм,че това е малка част от пъкления им план да ни закрият. :lol:

Платени тролове! Върнете Ники Митов :lol: :mrgreen:
delqnski47 написа:Аз лично не искам да ви наказват без публика с нашия реванш,щот ще е тъпо за нас феновете на ЦСКА да сме сами на стадиона.
onegavon написа:На Гришата и свирки ще му правим....

[center][wrapimg=]http://i.imgur.com/G65A5Mg.png[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://atleticofans.com/wp-content/themes/af/images/adlogo.png[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Sstefanov
Контакти:

Мнениеот Sstefanov » 03 юли 2018 17:38

filcolins написа:Аз съм оптимист за отбора. Всичкото ветеран + Мърльо плюе, значи нещата вървят добре

Как може да наричаш Мъри така, яко изпростяли фенове. Каквото и да е казал е направиш толкова за Левски, че нямаш и най малкото право да го обиждаш по този начин. Яко са ви промити мозъците на някои "левскари".

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 03 юли 2018 18:05

Как пък никой от бившите левскари-"легенди", не излезе и не даде някакъв реален и работещ съвет, как Клуба и самият отбор да дръпнат нагоре ?
Излизат само, когато положението е тежко, назовават проблемите, сочат виновници... И до там.

Как се вика на тия, дето ритат падналия ? :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][wrapimg=]http://www.rozetabg.com/wp-content/themes/corporate/iyi/logo.jpg[/wrapimg][/center]
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/353.png[/wrapimg][rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/rimg] [rimg]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/687.png[/rimg]

Потребителски аватар
mikata

Мнениеот mikata » 03 юли 2018 18:11

Тази година картите са с по-добри условия,дано се продадат повече от редовните 800-1000 бр. :cry:
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
wilge
Контакти:

Мнениеот wilge » 03 юли 2018 18:39

JackPackage написа:...

Само Митов ли? Малко е! Настоявам да върнете още Гонзо, Пелето, Тъпчо и Буки. За треньор на вратарите- Руслан Михайлов, пък кондиционен да е Ясен Екимов. Да не забравяме и футболистите. Как звучат само Андвеле Слори, Марко Видович, Жанвион Юлу-Матондо, Агеманг Опоку, Рене Михелич или Линел Китамбала.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 03 юли 2018 19:05

wilge написа:
JackPackage написа:...

Само Митов ли? Малко е! Настоявам да върнете още Гонзо, Пелето, Тъпчо и Буки. За треньор на вратарите- Руслан Михайлов, пък кондиционен да е Ясен Екимов. Да не забравяме и футболистите. Как звучат само Андвеле Слори, Марко Видович, Жанвион Юлу-Матондо, Агеманг Опоку, Рене Михелич или Линел Китамбала.

Мале, направо ми прилоша от тоя коментар и имената, изредени в него... Чак ми идва да ти го докладвам. :lol:
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Върни се в “Левски”