Левски: Всичко около клуба

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
mikata

Re: Всекидневната около Левски

Мнениеот mikata » 02 юли 2018 21:46

240 фланелки продадени за няма и две седмици в онлайн магазина,миналогодишния екип за една година се продаде към 350бр. :idea:

https://fanshop.levski.bg/index.php?rou ... uct_id=365
България има природни богатства,

България има народ несломим,

България има от всичко по малко

но само един - ЛЕВСКИ футболен тим !

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 юли 2018 23:10

specter написа: 7.5 милиона от спонсорство са повече от впечатляващи на фона на предните години.

Само дето въпросното "спонсорство" е свързано с източването на Виваком, което беше част от сделката - компанията се подарява на шофьорчето от УБО и то трябва да отклонява едни милиони към различни дружества ..... Левски е едно от тях. Тази практика е масова у нас, уви, Бойко води на половината А група "спонсори" с натиск отгоре и по разни схеми, но при вас точенето на пари е в особено големи размери.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
specter
Контакти:

Мнениеот specter » 02 юли 2018 23:35

1982 написа:
specter написа: 7.5 милиона от спонсорство са повече от впечатляващи на фона на предните години.

Само дето въпросното "спонсорство" е свързано с източването на Виваком, което беше част от сделката - компанията се подарява на шофьорчето от УБО и то трябва да отклонява едни милиони към различни дружества ..... Левски е едно от тях. Тази практика е масова у нас, уви, Бойко води на половината А група "спонсори" с натиск отгоре и по разни схеми, но при вас точенето на пари е в особено големи размери.

Толкова ли си нямате клуб, който да коментирате (риторичен въпрос е това, не чакам отговор :mrgreen:), че се занимавате така усърдно с нашите спонсорства и финансовия ни отчет? Ясно ми е, че ви се разбиха мечтите и ние да фалираме, както се случи с вас, ама... :oops: А нещата от поста ти даже няма и да ги коментирам, защото е меко казано смешно точно вие да обяснявате за каквито и да било схеми (финансови или не) и не ми се занимава да отварям приказка на тая тема.
И ЗАВИНАГИ С ТЕБ, И НАВСЯКЪДЕ С ТЕБ!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 03 юли 2018 00:32

Ами излезе информация за Левски, коментираме, нещо лошо ли има ??! Като имаше за ЦСКА, коментирахме за ЦСКА. Или после за Литекс, преструващи се на ЦСКА ...... много докачливи сте станали, сакън някой нещо да не каже, мечтата ви е ако може да живеете в някакъв стерилен свят, всичко да е розово, цветенца, птички да чуруликат и Гриша Ганчев къщички да им кове ......
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 юли 2018 05:44

1982 написа:

Ако беше така, както казваш, защо не играе при нас Меси, Роналдо, нещо по-така? Що не ги "препраха" тея кинти в една козирка, нов сектор?

Потребителски аватар
modor
Контакти:

Мнениеот modor » 03 юли 2018 12:23

Levski Family се ангажира да осъществи няколко благотворителни кампании в полза на това момче, вкл. онлайн търгове и др.
Всеки може да дари средства за лечението на Любо по посочените в края на клипа банкова и Пейпал сметка!
Един за всички, всички за Любо!
Очаквайте нашите специални инициативи!!!
https://www.facebook.com/levskifamily/v ... 784833532/
Изображение
"Компромисът е краткия път към провала!" -
Станимир Стоилов.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 03 юли 2018 12:30

W84me написа:
gihuelo написа:Около 8000 евро на ден взимате от Холмар. Как ги изкара 350 000?
1 000 000 лв от мача с Бока? Как ще стане тази магия?

Вече са продадени 20 000 билета за тоя мач, като станат 40 000, със средна цена от 30лв ги сметни ти. Надена ли се на хоята пак?

Вие на финала не успяхте 30 000 да се съберете,пък сега 40 000 :? !Ама пък може и нещо да стане!

Потребителски аватар
eelche
Контакти:

Мнениеот eelche » 03 юли 2018 12:53

Лицето С.Стоилов не заслужава абсолютно никакво уважение за позорните коментари по адрес на клуба. Аман от такива нещастници,детп забравят къде са яли бял хляб. Къде щеше да си бе,чергар, ако не беше Левски да ти даде старт на кариерата? Как не те е срам да плюеш? Смешник, жалкар и позор! Но има вселенска справедливост за такива измекяри като тебе и рано или късно всичко ще ти се стовари на главата за злобата! АМИН!
Поклон пред най-великия отбор на Левски 1963-1968!

"Смъртта не е най-голямата загуба в живота.Най-голямата загуба е това,което умира в нас докато сме още живи.НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!"

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 юли 2018 14:24

Е, мисля, че с горното forum.gong.bg/levski удари дъното.
Човек, недей кълна, не знаеш какво означава това.

Потребителски аватар
TristaNNN
Контакти:

Мнениеот TristaNNN » 03 юли 2018 14:32

Знам, че това напоследък не е модерно в този подфорум, но все пак ще си позволя да похваля хората от маркетинговия отдел.
В края на миналата седмица си поръчах златна карта за сектор А, като това сторих онлайн. Пишеше, че служител от клуба ще ми се обади за потвърждение на посочения телефон. Вчера, човекът звънна, но тъй като бях участник във важна телеконферентна среща, му обясних, че не е удобно да говоря. Днес пак ми се обадиха, както обещаха, дадоха ми възможност да си избера ред и място и то не само на нашия стадион, но и на Васил Левски, и всичко се случи точно така, както беше публикувано в новината на сайта ни. Без да се разкарвам до стадиона, просто с едно бързо телефонно обаждане. Така се прави - коректно, бързо и ясно! Браво на маркетинговия отдел! :)
[offtopic]
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
:mrgreen:[/offtopic]

Върни се в “Левски”