https://fanshop.levski.bg/index.php?rou ... uct_id=365
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
specter написа: 7.5 милиона от спонсорство са повече от впечатляващи на фона на предните години.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:specter написа: 7.5 милиона от спонсорство са повече от впечатляващи на фона на предните години.
Само дето въпросното "спонсорство" е свързано с източването на Виваком, което беше част от сделката - компанията се подарява на шофьорчето от УБО и то трябва да отклонява едни милиони към различни дружества ..... Левски е едно от тях. Тази практика е масова у нас, уви, Бойко води на половината А група "спонсори" с натиск отгоре и по разни схеми, но при вас точенето на пари е в особено големи размери.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:specter написа: 7.5 милиона от спонсорство са повече от впечатляващи на фона на предните години.
Само дето въпросното "спонсорство" е свързано с източването на Виваком, което беше част от сделката - компанията се подарява на шофьорчето от УБО и то трябва да отклонява едни милиони към различни дружества ..... Левски е едно от тях. Тази практика е масова у нас, уви, Бойко води на половината А група "спонсори" с натиск отгоре и по разни схеми, но при вас точенето на пари е в особено големи размери.
W84me написа:gihuelo написа:Около 8000 евро на ден взимате от Холмар. Как ги изкара 350 000?
1 000 000 лв от мача с Бока? Как ще стане тази магия?
Вече са продадени 20 000 билета за тоя мач, като станат 40 000, със средна цена от 30лв ги сметни ти. Надена ли се на хоята пак?
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Bet_Expert и 31 госта