Без цензура!
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Re: /анкета/Без цензура!
Тия вече почнаха да искат оставки
eddie написа:tmanolov написа:sinqkrepost1914 написа:ugly bug написа:Къде да следим поредната порция подуенско шоу ?
Добре бе, грозен, така като наблягаш на това Подуене наясно ли си, че примерно жп гара Подуене се намира на 4 светофара и 6-7 мин. с кола от кочината ви, която е в ''идеалния център'' на София ? Щях да напиша мол Сердика ама не съм сигурен дали се пада в Подуене или Оборище. От там е още по-близко. Та разбирам Герена да се намира след Враждебна някъде верно в някое село.. Така създаваш впечатление на някво прасе от дълбоката провинция, което само мели няква изхабена прасешка опорка, която е била актуална преди да се родиш.
Подуене става квартал на София още по времето, кагато тя е свършвала на Орлов мост :) Остави ги - пусках им карти на стара София - имаме няколко с надпис игрище Левски на мястото на националния стадион - и преди 44, и след 44-та, но нито една с надпис Кочинпарк арена или Кърпачев спор. Комунисти, сър!
Е, тука малко справочни материали да си правиш справки.. за игрище АС'23, Чавдар и ЦСКА..
http://stara-sofia.com/mapsofia1935.jpg
http://stara-sofia.com/sofiamap1947.jpg
Не знам дали си даваш сметка, но през 1949-та, стадиона на ЦСКА все още е единствения затревен терен в София!
Вие какво общо имате с АС-23? Вие сте нов клуб, основан през 1948 и нямате нищо общо с "фашистите" от АС-23, точно както ЦСКА-София (София) е нов клуб и няма нищо общо с ЦСКА (София). И това си го пишете из емблеми и какво ли още не
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:...
Вие какво общо имате с АС-23? Вие сте нов клуб, основан през 1948 и нямате нищо общо с "фашистите" от АС-23, точно както ЦСКА-София (София) е нов клуб и няма нищо общо с ЦСКА (София). И това си го пишете из емблеми и какво ли още не
Ако ЦСКА е нов клуб след 1948-ма, следва че Левски-Спартак е нов клуб след 1969-та..
Моят съвет е да свалиш сините очила и да четеш малко повече история..
АС'23 с Шипка-Победа и Спартак се обединяват в Чавдар през 1944-та, цял месец след превръщането на Левски във ведомствен отбор по съветски образец... през февруари 1948-ма Чавдар минава под шапката на ЦДВ, а през май 1948-ма става обединението в Септември при ЦДВ.. стадион, емблема, играчи и армейската връзка потвърждават приемствеността през целия период на трансформация.

LoveAndPeace2 написа:В Разград е било такова чудо , че линка с "репортажа" от мача НЕ работеше до късно вечерта :))))
Сега има някакъв - 7 мин за 5 гола
https://gong.bg/bg-football/efbet-liga/ ... azh-724804
Малко над 11 минутки е това!
Явно на Мъди вече не му се треньорства, а му се управлява, но няма топки да го заяви открито, та се налага да ползва услугите на наркосите от с-р Б, или т.нар. "организирани привърженици".
Сега Гъза е наред да даде пресконференция. Цирк "Подуене" в пълният му блясък. :)
Сега Гъза е наред да даде пресконференция. Цирк "Подуене" в пълният му блясък. :)
Хубаво беше..!
Лично на мен ми липсваше още нещо...
Едно събличане или стригане щеше да свърши работа..
Въпреки това давам оценка Мн. добър 5 !!!
:-)))))
Лично на мен ми липсваше още нещо...
Едно събличане или стригане щеше да свърши работа..
Въпреки това давам оценка Мн. добър 5 !!!
:-)))))
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
До обяд добре ...!
Чакаме кака Илиана да избухне за да стане идеално..!
:-))))
Чакаме кака Илиана да избухне за да стане идеално..!
:-))))
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?
eddie написа:tmanolov написа:...
Ако ЦСКА е нов клуб след 1948-ма, следва че Левски-Спартак е нов клуб след 1969-та..
Моят съвет е да свалиш сините очила и да четеш малко повече история..
АС'23 с Шипка-Победа и Спартак се обединяват в Чавдар през 1944-та, цял месец след превръщането на Левски във ведомствен отбор по съветски образец... през февруари 1948-ма Чавдар минава под шапката на ЦДВ, а през май 1948-ма става обединението в Септември при ЦДВ.. стадион, емблема, играчи и армейската връзка потвърждават приемствеността през целия период на трансформация.
И какво доказа с тази картичка? Аз виждам само една ребрандирана такава - останали им стари бланки и сложили щампа върху тях, щото след войната е имало криза за всичко - това какво общо има с ЦСКА (София) и АС-23? Ако сте им били пряк наследник, за ЦСКА говоря, а не за ЦСКА-София, които са си ребрандиран Литекс, то защо тогава не водите началото на същестуването на умрялото дружество от 1923, а от 1948? И защо титлите на умрялото дружество за 31, а не 32? Е, такива въпроси, които не се решават с една ребандирана картичка :)
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.
tmanolov написа:...
Ако сте им били пряк наследник..., то защо тогава не водите началото на същестуването на умрялото дружество от 1923, а от 1948? И защо титлите на умрялото дружество за 31, а не 32? Е, такива въпроси, които не се решават с една ребандирана картичка :)
Защото така е прието във футболната история.. обединението на клубове да се счита за начало на нов.. виж примерно една Сампдория кога е основана и как. Само из Подуене са мераците да сте най-най и поне връстници на динозаврите..
Евала на говедата! Ся след фалита очаквам няколко нови ментака да се появят наяве. Ще има лефски на сз, лефски на голия гъз, лефски на пелето, левски на противниците на сз. и тн... Аз лично ще припозная лефски на голия гъз за наш враг.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !