ralka_levskarka написа:някой знае ли какво става с Диамунтен мисля че беше
оооо ралке ,
моя малка русалке .
Диамонтен прави тен ,
върху мацка с бельо от сатен !
п.п или на български казано -НЕ ГО МИСЛИ
Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist
ralka_levskarka написа:някой знае ли какво става с Диамунтен мисля че беше
milen.hristov написа:Дано по скоро се отървем от този, Д. Димов, Башлиев , Д.Младенов и разбира се Орлинчо Старокин
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:milen.hristov написа:Дано по скоро се отървем от този, Д. Димов, Башлиев , Д.Младенов и разбира се Орлинчо Старокин
От Димов пък защо
blue avalanche написа:TristaNNN написа:milen.hristov написа:Дано по скоро се отървем от този, Д. Димов, Башлиев , Д.Младенов и разбира се Орлинчо Старокин
От Димов пък защо
Защото на hristov не му харесва...
[/offtopic]ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
TristaNNN написа:blue avalanche написа:TristaNNN написа:
От Димов пък защо
Защото на hristov не му харесва...
Това е ясно. Въпросът ми беше защо не го кефиВинаги има причина, поради която не те кефи някой играч.
[offtopic]А дали някой има информация с кой състав са играли Свиленград днес.
Чух че 3-4 от титулярите им са контузени[/offtopic]
THE G.A.M.E написа:... Иска и центр. Бранител !
! ...
[/offtopic]04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Batkoto написа:как бе, Иво Главата е чудесен

04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Потребители, разглеждащи този форум: bubka и 19 госта