Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

peliforewer
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот peliforewer » 10 мар 2023 10:53

1914.1902 написа:
peliforewer написа:Феновете на ЦСКА отново преподават https://dsport.bg/fenovete-na-cska-vlaz ... 11830.html

Според мен са начело в класациите:

- презаверки на билети и организиране на цирк около финалите за Купата на България (само вижте какви декларации се пускаха от тях в последните им три финала)

- смяна на мнението - не искат обединение с Литекс или Локо София, а какво стана : )) ; бойкота е същата работа, в която тези фенове не успяха да си запазят позицията и я промениха рязко ; протестчето с палатките пред БФС нямаше ли да е докато Боби и компания не напуснат?

Защо се набутваш сега, остави феновете, Наско и ръководството на Левски нали бяха дали един срок на БФС до Коледа.Аз Ви показвам, че Европа е забелязала впечатляващата хореография на Сектор Г, Вие почвате да търсите под вола теле.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 10 мар 2023 10:53

Aronaks написа:
peliforewer написа:Феновете на ЦСКА отново преподават https://dsport.bg/fenovete-na-cska-vlaz ... 11830.html

За пореден път copy - paste. Вие за друго не ставате.

Друго си е когато вие се мажете с ла*на , нали ?
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 мар 2023 11:06

peliforewer написа:Защо се набутваш сега, остави феновете, Наско и ръководството на Левски нали бяха дали един срок на БФС до Коледа.Аз Ви показвам, че Европа е забелязала впечатляващата хореография на Сектор Г, Вие почвате да търсите под вола теле.

За Наско Сираков и останалите от ръководството отдавна съм се изказал, те също не са никак сериозни в думите си. Говорят за неща, които никога няма да станат факт, а който им е вярвал - ще остане разочарован във всеки един от следващите сезони под тяхно ръководство.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 мар 2023 11:19

Тодор Янчев: Престоящият мач не е нищо специално, нормална среща

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Тодор Янчев даде пресконференция преди мача срещу ЦСКА-София в неделя.

„Пореден кръг от първенството. При нас всичко е нормално. Нищо по-специално, от това, което подхождаме към всеки съперник, с който играем. Лично за мен няма напрежение. Ние се подготвяме както за всеки съперник. Тази седмица медиите обръщат внимание на този мач и се вкарва изкуствено напрежение. Надявам се страстите да не се нажежават. Това е спорт. Спортът винаги е бил най-хубавото нещо от живото. Не вярвам да има ексцесии“, каза Янчев.

„Трябва да благодарим на БФС за това решение, защото ни дава право да си домакинстваме на място, на което приемаме и другите отбори. Не виждам причина да се мести. Фокусът се хвърля към ексцесии, които дали ще се случат не знам. Не виждам причина да не играем там, както сме го правили и цяла есен“, допълни той.

„Познавам голяма част от футболистите на съперника. Познавам и на нашите играчи качествата. Това ми носи повече информация, с която разполагам, защото съм бил и на двете места. Това ми дава възможност да подготвя нашите играчи в детайли. Това е един плюс за мен като цяло“, заяви Янчев.

„Не бих казал, че Назон е най-силното звено. Да, в последните мачове реализира голове, но ние имаме наш подход, който ще си го изпълним към дадения играч. Козът на скъперника е по-различен в този мач. Всички го знаем, но няма да го кажа. Всеки съперник има слабости. Ние анализираме тези слабости. Те също вероятно го правят. Няма отбор в света, който няма слабост. Всеки треньор се опитва да се възползва от слабостите в дадения мач. Това надхитряне, надлъгване между треньори. Трябва да подготвим играчите да се възползват от слабостите на съперника, за да победим.“, допълни още треньорът на ЦСКА 1948

„Една победа ще ни даде шанс да се доближим до водачите в първенството и да ни отдалечи от преследвачите. Ние си имаме цел това първенство и се борим да я постигнем.

Що се отнася дали ще се реши титла... още е рано. Тепърва ще се разделя формата, където ще има много дерби срещи и там ще се реши първенството“, заяви Янчев.

„Не очаквам нищо от отношението. Каквото да бъде на мача, това е мач, който го разбирам по един начин, хората по друг начин. Аз съм по-позитивен човек и мисля по друг начин. Абстрахирам се от тези неща. Трябва да се обръща внимание на изпълнителите на терена, защото футболът е прекрасна игра. За радост нямам проблеми с контузени състезатели. Всички тренират на пълни обороти. Очаквам документално да бъде готов новият играч. Дали ще е в групата за мача, ще се вземе решение утре, когато определим разширения състав. Една победа винаги е сладка независимо от съперника. Още повече, когато играем с първия в класирането. Една победа ще ни даде шанс да изпълним нашата цел. Искаме да вземем медали. За първи път имаме цел участие в евротуррните. Отборът е узрял за това предизвикателство и ще си гоним целта независимо срещу кой ще играем. Не деля съперниците по никакъв начин“, заяви още Янчев.

Той взе отношения и по темата Ивайло Чочев и националния отбор. „Ивайчо Чочев е най-резултатния играч на тази позиция сигурно в Европа. Все пак националният селекционер има свое виждане и не се влияе от формата на Ивайло и от това колко гола вкарва. Радостно е, че се намира в тази форма и вкарва голове“, заяви Янчев.

“Бил съм в доста дербита. Нагласата е да победим. Още повече от ролята на треньор победата е много важна във всеки мач. Настройва ме се изцяло за победа“, допълни треньорът на ЦСКА 1948.

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 10 мар 2023 11:30

ugly bug написа:
damyanov1963 написа:....

Изображение

Ами бягай да се лекуваш, какво чакаш?
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Klaus_GT
Контакти:

Мнениеот Klaus_GT » 10 мар 2023 12:02

1914.1902 написа:Тодор Янчев: Престоящият мач не е нищо специално, нормална среща

Литекс гостува на село. Кое да му е специалното?!? :))
Ние сме славния ЛЕВСКИ Вековен

Чавдар (Етрополе) + Литекс (Ловеч) = ЦСКА-София

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 10 мар 2023 12:03

peliforewer написа:
honda написа:
peliforewer написа:
honda написа:
peliforewer написа:Дамянов, дай нещо ново, спрял си на ниво 1990г. Купата на съветската армия приоритет на кой отбор беше, вместо да пишеш едно и също по форумите отивай да браниш с наборките Моча.

На колко си години?- защото май си на много по-малко отколкото твърдиш .
До началото на 80-те години на миналия век Турнира за Купата на България се казваше Турнир за Купата на Съветската Армия . Това ,че самата Купа е подарък от любимата ви Съветска Армия( първия ви шеф е генерал точно от нея, но какво мога да очаквам от човек ,който не стъпва на стадиона на любимия си отбор). В този турнир за КСА участваха всички футболни отбори у нас и беше приоритет на всички отбори у нас и за да го спечелиш трябваше да спечелиш всичките си мачове. Мачовете от този турнир се радваха на огромна популярност и посещаемост и бяха истински празници за градовете в които се играеха мачовете. Поради голямата му популярност в началото на 80-те бе решено турнира да бъде дублиран от друг подобен турнир ,който беше наречен турнир за Купата на България ( който съществува и до днес) имаше известна разлика в регламента на двата турнира( в повечето време КСА се играеше по един мач ,като отбора играещ в по-ниско ниво беше домакин. за КБ имаше малко по-друг регламент -в определена фаза мачовете се играеха в групи на неутрален терен дори Левски и ЦСКА веднъж играха в .. Ямбол) . Няколко години съществуваха и двата турнира.

Защо се хабиш да ми обясняваш неща които знам, споменатият мач в Ямбол го гледах на живо, не го харесах (⁠◠⁠‿⁠・⁠). Ако отречеш, че Левски е печелил най-много пъти Купата на съветската армия ще те призная.

Разбира се ,че Левски е печелил най-много пъти КСА. Там сателитните отбори няма как да помагат и всеки играе сам за себе си. Както Левски е и отбора печелил най-много пъти и Купата на България. Виждаш ,че когато няма други отбори да "помагат" нещата не са много успешни за любимия ти клуб.
Между другото твърдиш ,че си бил на мач на любимия ти отбор на 300 километра от София игран в ранния следобед ( ако не се лъжа от 13:30 или 1400) , а не си виждал Мерцедеса на Н.Чакмаков( тогава това беше единствения Мерцедес в България) и не знаеш размерите на стадиона на любимия ти клуб.

Някога да съм казвал, че съм от София, там съм служил.Твърдя, че съм бил на мача в Ямбол, твърдя че вечерта на 17 ноември 1993г. България победи Франция на баскетбол в зала Диана пред очите ми, а два часа след това бихме Франция и на футбол на Парк дьо Пренс.Твърдя, че съм гледал Интер-ЦСКА през 1967г. директно по телевизията, други въпроси.

Респект за това ,че поддържаш отбор ,който не е от родния ти град.
След като не си от София, не мислиш ли ,че е много неуместно да изказваш мнение дали да има строежи в Борисовата градина ?
Не е ли редно софиянци да решават какво ще се случва в града им.
Защото за мен не е ОК лица като Р. Василев ( който е от Плевен), Здр.Здравков(Гл. Архитект ,който също е Плевен) и Гриша Ганчев ( който е от Ловеч(Микре)) да ми казват какво трябва да има в Борисовата градина - колко пъти въпросните лица са играли или са се разхождали като деца в парка. На кой от тях родителите са се разхождали в парка .
В анкета проведена във ФБ с участвали малко под 200 000 софиянци , 98% от тях не искат никакви строежи в парка.

Потребителски аватар
BRF
Контакти:

Мнениеот BRF » 10 мар 2023 12:05

1914.1902 написа:

- презаверки на билети и организиране на цирк около финалите за Купата на България (само вижте какви декларации се пускаха от тях в последните им три финала)

- смяна на мнението - не искат обединение с Литекс или Локо София, а какво стана : )) ; бойкота е същата работа, в която тези фенове не успяха да си запазят позицията и я промениха рязко ; протестчето с палатките пред БФС нямаше ли да е докато Боби и компания не напуснат?

-Трябваше да ви оставят да вземете 4-500 билета за А сектор и да ви надуят каските там!Да знаеш ,че това беше за сигурността на хората от вашите,които щяха да се пробват да направят нещо такова,което ме съмнява!Питай съратниците ви от Бургас,Ямбол,Сливен,Хаскова как им беше пътуването за мача,това щеше да се случи и на някои говеда ако бяха решили да влизат в А!
-Бойкотът си свърши работа и отборът се запази и се гони титла в момент-вместо да се продават зимата футболисти даже купихме качествен човек!За бфс как не ти е неудобно въобще да го споменаваш,ние поне се пробваме да направим нещо и това трябваше да е подкрепено от всички,дори и от 40-годишните приятели,но пък после лиценз йок!Видяхме заплахата за 20 декември!

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 10 мар 2023 12:13

BRF написа:
1914.1902 написа:

-Трябваше да ви оставят да вземете 4-500 билета за А сектор и да ви надуят каските там!Да знаеш ,че това беше за сигурността на хората от вашите,които щяха да се пробват да направят нещо такова,което ме съмнява!Питай съратниците ви от Бургас,Ямбол,Сливен,Хаскова как им беше пътуването за мача,това щеше да се случи и на някои говеда ако бяха решили да влизат в А!
-Бойкотът си свърши работа и отборът се запази и се гони титла в момент-вместо да се продават зимата футболисти даже купихме качествен човек!За бфс как не ти е неудобно въобще да го споменаваш,ние поне се пробваме да направим нещо и това трябваше да е подкрепено от всички,дори и от 40-годишните приятели,но пък после лиценз йок!Видяхме заплахата за 20 декември!

Какво се е случило бе шумкар? Вие сте си такива, долни, гадни и подли шумкари. Нападате от засада, когато сте повече, хвърляте камъни и бягате. Нещастни шумкари. При вас никога няма чест, затова си и убихте отбора и припознахте чужд.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 мар 2023 12:18

BRF написа:
1914.1902 написа:

Пичага, преди финала написах, че съм помолил някои хора, които са от Левски да влезнат в секторите В и Б с билетите за А или просто да ги продадат на някои фенове на ЦСКА-София (и даже получих обвинения от фенове на Левски). Циркът с билетите беше с презаверките (виж това оплакване от ваш фен: https://forum.gong.bg/viewtopic.php?f=1 ... 9#p8127759).

Не знам обаче защо ме намесваш в някакви боеве, в които определена група хора е нападнала други. Това просто не трябва да се дава за пример, че някой нападнал някакви автобуси, в които освен мъже е имало жени и деца.
Последна промяна от 1914.1902 на 10 мар 2023 12:21, променено общо 1 път.

Върни се в “Левски”