Без цензура!

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Re: /анкета/Без цензура!

Мнениеот ivo55 » 09 мар 2023 15:15

honda написа:
ivo55 написа:Ей го и тоя, ама няма ли един грамотен сред тия.

Има специален закон.
Има създадена междуведомствена комисия.
Има си ред и процедура.
В рамките на тази процедура от МВР са излезнали със съотетното становище какъв риск установяват за тази футболна среща.

Какво си бръщовели и****, фен на клуб еврои****, е ирелевантно, а и откровено безинтересно.

Би ли ми посочил кой е този закон?
Би ли посочил въпросното писмо - някой виждал ли го е?
Правиш разлика между "рисков" мач и "полицията дава мнение срещата да не се провежда в Бистрица от опасения, че не могат да се гарантират редът и сигурността на посетителите и жителите на района."
Явно идея си нямаш какво пишеш . От МВР се натискат да има такива мачове - това значи извънредни приходи за тях. Особено ако те охраняват и на територията на стадиона.
Ако питаш МВР - всеки мач е рисков , само и само да бъдат ангажирани повече техни служители.
С какво мач между ЦСКА 1948 и ЦСКА-София е по-рисков от примерно Ботев-Локо(Пд) или Черно море- Спартак(Вн)? Или дори ЦСКА-София и Локо(Пд) аз не си спомням преди 1 седмица да имаше някаква драма въпреки ,че сте били няколко пъти с агитката на Локо.

Имам 2 изисквания, за да те ограмотя:
1. Да ми докажеш капацитет за възприемчивост;
2. Авансово заплащане на сума, която договорим на "лични"
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 09 мар 2023 15:16

tmanolov написа:
damyanov1963 написа:
ivo55 написа:
Aronaks написа:
ivo55 написа:
tmanolov написа:буахаха, направи ги уби :)

А бе, гении, 1 изречение, а и то е грамитически абсурд. Няма проблеми, досещаме се какво сте се опитали да напишете, но не сте успели, макар с общи усилия. И е все същата тъпотия, отричаща решенията на ФИФА и КАС, което демонстрира отново дефицита на интелектуален капацитет, за да проумеете, че ФИФА е висшия орган в света на футбола и "мненията" на феновете на клуб - евроидиот няма как да се нещо различно от ... иди**ски. :))))

Ивке, вече съм сигурен, че освен прост*тука на ГГ си и учителка по образование. Ставаш все по-добра в изказа си. Поздравления. Наистина не може да се сравнявате с никой, защото сте Литекс. И това го знаят всички.

Не знам как успяваш да ме накараш, когато комуникирам с теб, Астронавтче, да се чувствам сякаш се разхождам в парка и съм настъпил нещо с неприятна консистенция :) Такова ти е нивото и на мисъл, и на изказ.

Би ли ми посочил граматическите грешки, за да се види(открои) твоето интелектуално ниво?

Не го мъчи, нали виждаш, че е припок - достатъчно е само да видиш как пише гениИ, когато се обръща към някого в единствено число. Титан на мисълта :)

И това ли не си успял да схванеш? Ахахаха, пълно отсъствие на капацитет.

peliforewer
Контакти:

Мнениеот peliforewer » 09 мар 2023 15:20

honda написа:
peliforewer написа:Хонда, това е официално изявление на ПФК ЦСКА, мислиш ли, че ако няма такова становище от полицията някой ще посмее да го твърди.Много интересна разработка за "авантажа" след неотсъдената дузпа срещу Де Нойер, как ти ражда главата такива щуротии не знам.

На кого да вярваме :
https://sportal.bg/news-2023030909000498295
Защото според цитираната от мен статия СДВР поема охраната и отговорността за въпросната среща.
ПФК ЦСКА не съществува от 2016г.
Сигурен ли си ,че точно и единствено това е написано в писмото на МВР?
Да не би случайно да е написано нещо от рода на " ... не можем да гарантираме безопасността, АКО НЕ БЪДАТ СПАЗЕНИ НАШИТЕ ПРЕДПИСАНИЯ..." , като предписанията са наемане на допълнителен брой служители на МВР. Кой на днешно време бяга от едни пари? Вярваш ли ,че някой ще проведе футболен мач , за провеждането на който полицията не поема отговорност? - Поне мислите ли преди да напишете поредната си глупост.
За ситуацията с де Нойер - ами ще видиш ,че след удара на де Нойер и отбиването на топката от вратаря на Локо , топката попада в Назон, който на свой ред също я рита , но и той улучва тялото на вратаря на Локо(Пд) , ако топката беше влезнала във вратата щеше ли да бъде гол? - за кой път трябва да ти обяснявам ситуации в които всичко се вижда.

Предполагам, че си видял и как главния съдия Драгомир Драганов е дал знак за авантаж, леле мале.
W84me ( Блатер) ..
Айнтрахт е по-висока класа от Айнтрахт и въпреки това срещу тях мога да ти изброя 3 положения от игра. Днес 0...
След Левски - АЗ Алкмаар 0-2 ...

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 09 мар 2023 15:22

honda написа:
ivo55 написа:
tmanolov написа:
damyanov1963 написа:
ivo55 написа:В ЦСКА не се сравняваме с евроидиота по никакъв показател. Обидно ни е някак си.

И да искате не можете да се сравнявате в ЦСКА, защото сте Литекс.

буахаха, направи ги уби :)

А бе, гении, 1 изречение, а и то е грамитически абсурд. Няма проблеми, досещаме се какво сте се опитали да напишете, но не сте успели, макар с общи усилия. И е все същата тъпотия, отричаща решенията на ФИФА и КАС, което демонстрира отново дефицита на интелектуален капацитет, за да проумеете, че ФИФА е висшия орган в света на футбола и "мненията" на феновете на клуб - евроидиот няма как да се нещо различно от ... иди**ски. :))))

Би ли посочил къде точно ФИФА ви обявява за ЦСКА? - научили какво е арбитраж и каква е разликата между арбитраж и съд?
Наскоро имахме с теб спор кое е с приоритет местните закони или нормативната уредба на УЕФА/ФИФА ? - прочете ли какво е написано по темата :)?

Ми глупости. Във всяко направление. КАС единствено са разгледали няколко процедури по обжалване на решения на ФИФА, стартирани по инициатива на ЦСКА. Няма какво да ти обяснявам, ти и българските закони очевидно не познаваш.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 09 мар 2023 15:27

honda написа:
peliforewer написа:Хонда, това е официално изявление на ПФК ЦСКА, мислиш ли, че ако няма такова становище от полицията някой ще посмее да го твърди.Много интересна разработка за "авантажа" след неотсъдената дузпа срещу Де Нойер, как ти ражда главата такива щуротии не знам.

На кого да вярваме :
https://sportal.bg/news-2023030909000498295
Защото според цитираната от мен статия СДВР поема охраната и отговорността за въпросната среща.
ПФК ЦСКА не съществува от 2016г.
Сигурен ли си ,че точно и единствено това е написано в писмото на МВР?
Да не би случайно да е написано нещо от рода на " ... не можем да гарантираме безопасността, АКО НЕ БЪДАТ СПАЗЕНИ НАШИТЕ ПРЕДПИСАНИЯ..." , като предписанията са наемане на допълнителен брой служители на МВР. Кой на днешно време бяга от едни пари? Вярваш ли ,че някой ще проведе футболен мач , за провеждането на който полицията не поема отговорност? - Поне мислите ли преди да напишете поредната си глупост.
За ситуацията с де Нойер - ами ще видиш ,че след удара на де Нойер и отбиването на топката от вратаря на Локо , топката попада в Назон, който на свой ред също я рита , но и той улучва тялото на вратаря на Локо(Пд) , ако топката беше влезнала във вратата щеше ли да бъде гол? - за кой път трябва да ти обяснявам ситуации в които всичко се вижда.

ПФК ЦСКА, което е обявено в несъстоятелност и се управлява от синдик, като същото през малкото години на своето съществуване е преименувано няколко пъти. Апропо, и търговското дружество на ПФК Левски е преименувано няколко пъти, като историята на тези операции е налична в публичния Търговски регистър на Република България.

В момента, в който синдичката си свърши работата и обявеното в несъстоятелност дружество бъде заличено от Търговския регистър, няма никаква пречка някое друго търговско дружество в структурата на футболния клуб ЦСКА да бъде преименувано на ПФК ЦСКА, което ще отнеме 2-3 дни.
Синдичката отлага този момент, защото всеки месец получава възнаграждение и не е в нейн личен интерес. А пък на нас ние хем все тая, хем не бързаме за никъде. Имаме си по-важни дела.

Чакай, забравих, че си правно слабо грамотен и едва ли успяваш да схванеш и 10% от това, което ти се разяснява като на ****умен.

Потребителски аватар
ivo55
Контакти:

Мнениеот ivo55 » 09 мар 2023 15:30

tmanolov написа:
eddie написа:Най-грамотния от подуенци дали може да обясни как са взели лиценз за миналия сезон след подобно признание..

Чисто законово с НАП не се сключват споразумения както си го представят хората - от едната страна НАП, а от другата Левски. Извадил съм си старото споразумение. На него не пише споразумение, а разрешение за разсрочване. Накрая са всички задължения - признати и непризнати и погасителен план, а под тях стои подписа на изпълнителния директор на Агенцията по приходите. Няма подпис на Левски.

Това пак е споразумение, защото сме се разбрали с тях, но всъщност е разпореждане да плащаме. В един момент не сме го правили. Сега пак ще е разпореждане 30% от приходите, които постъпват по сметката на Левски, да отиват към НАП. Едното е временно решение, а другото - дългосрочно. За да се случи дългосрочното, трябва да мине проверката на НАП.

Как се дава лиценз срещу разпореждане.. ? Изображение Изображение

Дейба, ще ти го напиша за последен път:
- Левски има споразумение с НАП до края на 2022, по което следва да внася по 147 000 лева на месец. Това споразумение с НАП е предостатъчно пред БФС за издаване на лиценз. Левски спазва споразумението до някое си време през 2020 (лятото) - не помня точно месеца
- през април 2020 се решава, че поради възникналата грипна епидемия по света и у нас, ще има мораториум на плащанията на длъжниците, т.е. който иска да плаща - ще плаща, който не иска да плаща, ще му се трупат лухви, ама ЧСИ и ДСи не могат да му пратят
- мораториумът действа до юни 2022 (ако не ме лъже паметта, но там някъде), ерго Левски без проблем взема лицензи и за 2021, и за 2022. Това не зависи от "ний сме Левски, бааа", а от законовото положение в държавата покрай грипа, т.е. КазиНаско волно или неволно (по-скоро е второто) е минал между капките.

Събираш горните неща и разбираш защо точно сега НАП се задействаха, а КазиНаско изрева на умряло. Е, толкова е елементарно защо и как и няма никаква конспирация и прочие простотии за мисирки

Ми не, няма споразумение. Ти и да слушаш не умееш.

DoSomethingDifferent
Контакти:

Мнениеот DoSomethingDifferent » 09 мар 2023 15:33

Бобката пишман стана с Левскиту.
Do Something Different!

tmanolov
Контакти:

Мнениеот tmanolov » 09 мар 2023 15:37

Ти му пишеш черно на бяло защо Левски взема лиценз през 2021 и 2022, той ти пише опорки. Колко по-явно да ти го кажа, че и 100 милиона дълг да имаше Левски към НАП през 2021 и 2022 пак щеше да вземе лиценз заради грипа. И не само Левски, Стърчипишка (Чепръчене) да се казваше, пак нямаше да има проблем с лицензирането заради дългове към НАП. Виж за играчи е малко друга бира, щото там са други институции, и то небългарски
Непринуден написа:
Не можеш да очакваш глуповато на физически лица като теб да отговаряме юридически.

Потребителски аватар
ugly bug
Контакти:

Мнениеот ugly bug » 09 мар 2023 15:38

vlong написа:
eddie написа:Най-грамотния от подуенци може ли да обясни как ще вземат лиценз след като в момента нямат нито ново споразумение за разсрочване, нито могат да представят удостоверение по чл. 87, че нямат задължения?

Подготвя се нова измама през пияниците в БФС!!

Представя се едно писмо(примерно),че НАП са се разбрали с Левски и в момента нямат крайно изискуеми вземания,а окончателно решение ще има след като свърши ревизията и така.

Продължавай да ТВОРИШ !!!!!
Моля те ...!!!!!
:-))))))))))))))))))))))))))))))
По добре направо да ви дадат рисунка..!
:-)))))))))))))))))))))))))))))
maxi1914 написа:Франция в коя държава се намира ?

Aronaks
Контакти:

Мнениеот Aronaks » 09 мар 2023 15:41

damyanov1963 написа:
tmanolov написа:
damyanov1963 написа:
ivo55 написа:
Aronaks написа:
ivo55 написа:А бе, гении, 1 изречение, а и то е грамитически абсурд. Няма проблеми, досещаме се какво сте се опитали да напишете, но не сте успели, макар с общи усилия. И е все същата тъпотия, отричаща решенията на ФИФА и КАС, което демонстрира отново дефицита на интелектуален капацитет, за да проумеете, че ФИФА е висшия орган в света на футбола и "мненията" на феновете на клуб - евроидиот няма как да се нещо различно от ... иди**ски. :))))

Ивке, вече съм сигурен, че освен прост*тука на ГГ си и учителка по образование. Ставаш все по-добра в изказа си. Поздравления. Наистина не може да се сравнявате с никой, защото сте Литекс. И това го знаят всички.

Не знам как успяваш да ме накараш, когато комуникирам с теб, Астронавтче, да се чувствам сякаш се разхождам в парка и съм настъпил нещо с неприятна консистенция :) Такова ти е нивото и на мисъл, и на изказ.

Би ли ми посочил граматическите грешки, за да се види(открои) твоето интелектуално ниво?

Не го мъчи, нали виждаш, че е припок - достатъчно е само да видиш как пише гениИ, когато се обръща към някого в единствено число. Титан на мисълта :)

Той достатъчно сам се измъчва да търси и съчинява измишльотини.

Те са двама, трима припоците тук , които пишат от различни профили. Ивка е меко казано по-ограничената интелектуално спрямо другите един-двама. Няма смисъл да се сърдим на момичето. Не е лесно да си припознавачка в днешно време, срамува се. Но този сезон може би ще вземе тенекето, което ще и даде повод да съчинява нови пасквили във форума.

Върни се в “Левски”